Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

...geras oras.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 15 gruodžio 2016 - 19:56
Para, nugi, nugi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2016 12 15, 20:04)
Para, nugi, nugi biggrin.gif

Na ka, sniegelio yra. Šalcio koks -3 ar -4 bigsmile.gif
Gerai, kad lietus visko neistirpde

Lidla atidare, i as nebuvau dar jame. Na namadinga visiskai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 15 gruodžio 2016 - 20:14
QUOTE(Para @ 2016 12 15, 21:46)
...geras oras.... ax.gif

prašytume plačiau biggrin.gif

Labas vakare 4u.gif
aš tik pagalvojau...,ar neužsikirsdamas pagiedotų himną tas kostiumierius? unsure.gif
rūbai gražu,bet ar,juos dėvės ? kiek dėvės? vaikai auga greitai...,gal užtenka kokių smulkesnių elementų tautiniais motyvais,o už tuos didelius pinigus suremontuot kokią palatą vaikų ligoninėj,ar klausos aparatų vaikam nupirkt,pompų diabetikam ,kad mažiau ašarėlių byrėtų.... ,mano tokia nuomonė

ryt penktadienis,vakaras su dviem sergančiais vaikais bus,naktis irgi... mazgė atkrito vos į darželį išėjus,o ryte ir vaikis stiklinėm akim - maaaaamaaa ,man gerklė sprogs blink.gif

parsinešiau dėžę mandarinų,kibiras apelsinų beveik įveiktas,liko 5,bet jau nusibodo biggrin.gif
vakar prigaminau-neįveikė,likučių ir šiandien dar neįveiks,galiu ramiai sėdėt prie tv popc1.gif

Papildyta:
QUOTE(Para @ 2016 12 15, 22:12)
Lidla atidare, i as nebuvau dar jame. Na namadinga visiskai  ax.gif

tai aš madinga? stabiliai užeinu biggrin.gif ,man kieme šitas ,,gėris,, ,tik nežinau kuo jis geriau nei kitur unsure.gif
Atsakyti
tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 15 gruodžio 2016 - 20:30
pritariu tau 4u.gif
Atsakyti
Para,pasisakai ir istrini biggrin.gif LAbai protingai pasisakai,netrink mirksiukas.gif

NA Lidlu pas mus daug,bet man i visus reikia specialiai vaziuot,ner nei vieno pakeliui ax.gif Bet susiruosiam retkarciais,yra neblogu prekiu,o ir pigiau mirksiukas.gif

Man gerkles neskauda,bet balso vis dar nera..Bet jau geriau jauciuos,arbatos padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip suprantu reikia ištisai sėdėti prie kompo,kad perskaitytum,ką Para parašė? bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
Ingrida, aš jau taip dažnai šiandien pažiūriu ir nieko biggrin.gif Prasilenkiu su Para vistiek. Apie orą dantis užkalbėjo ir viskas. A jinai čia raštu pamąsto ir greit pratrina? smile.gif
Atsakyti
Parasau lyg nepiktai. Issiunciu. Perskaitau. Pasirodo, kad gal per daug grieztai. Tada nenoriu but pikta, tai istrinu. Ot kaip yr tongue.gif
Atsakyti

Beda, kad rasau, ka galvoju, nemoku meluoti, kurti.
Baisu pasidaro nuo savo galvojimo. Pasiteisinau nail.gif flirt.gif

Geriau linksmos temos. Pvz. Ka isvirti ar iskepti, puszentis pasninkauja- menesi be mesos ir pieno rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 15 gruodžio 2016 - 22:38
Para, tu duodi biggrin.gif Ale radai ko bijoti, griežta jinai. Susilaikyt nesveika biggrin.gif
O tai tik pusžentis pasninkauja?
Atsakyti