...geras oras....
Para, nugi, nugi
QUOTE(liniuxxxxx @ 2016 12 15, 20:04)
Para, nugi, nugi
Na ka, sniegelio yra. Šalcio koks -3 ar -4
Gerai, kad lietus visko neistirpde
Lidla atidare, i as nebuvau dar jame. Na namadinga visiskai
QUOTE(Para @ 2016 12 15, 21:46)
...geras oras....
prašytume plačiau
Labas vakare
aš tik pagalvojau...,ar neužsikirsdamas pagiedotų himną tas kostiumierius?
rūbai gražu,bet ar,juos dėvės ? kiek dėvės? vaikai auga greitai...,gal užtenka kokių smulkesnių elementų tautiniais motyvais,o už tuos didelius pinigus suremontuot kokią palatą vaikų ligoninėj,ar klausos aparatų vaikam nupirkt,pompų diabetikam ,kad mažiau ašarėlių byrėtų.... ,mano tokia nuomonė
ryt penktadienis,vakaras su dviem sergančiais vaikais bus,naktis irgi... mazgė atkrito vos į darželį išėjus,o ryte ir vaikis stiklinėm akim - maaaaamaaa ,man gerklė sprogs
parsinešiau dėžę mandarinų,kibiras apelsinų beveik įveiktas,liko 5,bet jau nusibodo
vakar prigaminau-neįveikė,likučių ir šiandien dar neįveiks,galiu ramiai sėdėt prie tv
Papildyta:
QUOTE(Para @ 2016 12 15, 22:12)
Lidla atidare, i as nebuvau dar jame. Na namadinga visiskai
tai aš madinga? stabiliai užeinu ,man kieme šitas ,,gėris,, ,tik nežinau kuo jis geriau nei kitur
pritariu tau
Para,pasisakai ir istrini LAbai protingai pasisakai,netrink
NA Lidlu pas mus daug,bet man i visus reikia specialiai vaziuot,ner nei vieno pakeliui Bet susiruosiam retkarciais,yra neblogu prekiu,o ir pigiau
Man gerkles neskauda,bet balso vis dar nera..Bet jau geriau jauciuos,arbatos padeda
NA Lidlu pas mus daug,bet man i visus reikia specialiai vaziuot,ner nei vieno pakeliui Bet susiruosiam retkarciais,yra neblogu prekiu,o ir pigiau
Man gerkles neskauda,bet balso vis dar nera..Bet jau geriau jauciuos,arbatos padeda
Taip suprantu reikia ištisai sėdėti prie kompo,kad perskaitytum,ką Para parašė?
Ingrida, aš jau taip dažnai šiandien pažiūriu ir nieko Prasilenkiu su Para vistiek. Apie orą dantis užkalbėjo ir viskas. A jinai čia raštu pamąsto ir greit pratrina?
Parasau lyg nepiktai. Issiunciu. Perskaitau. Pasirodo, kad gal per daug grieztai. Tada nenoriu but pikta, tai istrinu. Ot kaip yr
Beda, kad rasau, ka galvoju, nemoku meluoti, kurti.
Baisu pasidaro nuo savo galvojimo. Pasiteisinau
Geriau linksmos temos. Pvz. Ka isvirti ar iskepti, puszentis pasninkauja- menesi be mesos ir pieno
Para, tu duodi Ale radai ko bijoti, griežta jinai. Susilaikyt nesveika
O tai tik pusžentis pasninkauja?
O tai tik pusžentis pasninkauja?