
Kale kopūstai turi tokį kartų skonį. Rudenį turi gerokai apšalti, kad taptų valgomi. Juos troškina su laukinių paukščių mėsa ( man taip olandai aiškino, apie naminius gaidžiukus jie gal supratimo neturi). Dar kažkur buvau užmačius recepta : pasidėjusi lapą ant stalo smarkiai pavoluoji ar pamuši, pasūdai, mirkai į skystoką blynų tešlą ir apkepi. Nažinau, kam juos džiovinti??? Gal geriau supjaustyti, patroškinti vos vos ir į šaldiklį, kad būtų sriuboms. Nors jie puikiai perneša šalnas iki -10, tai kiek įmanoma lauke ilgiau palikti. Sakyčiau, palikti , kol galutinai sušals. Kiek jau suvalgysi, tiek.
Ingrida, atlėksiu iki tavęs gal šeštadienį. Dabar turiu begalę užsakymų. Tai manęs vis sandėlyje prireikia : iš kur ką imti, ką darom su šituo konteineriu, ką darom su anuo. ..