Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Liniukai, su telefono radybomis. 4u.gif
Kale kopūstai turi tokį kartų skonį. Rudenį turi gerokai apšalti, kad taptų valgomi. Juos troškina su laukinių paukščių mėsa ( man taip olandai aiškino, apie naminius gaidžiukus jie gal supratimo neturi). Dar kažkur buvau užmačius recepta : pasidėjusi lapą ant stalo smarkiai pavoluoji ar pamuši, pasūdai, mirkai į skystoką blynų tešlą ir apkepi. Nažinau, kam juos džiovinti??? Gal geriau supjaustyti, patroškinti vos vos ir į šaldiklį, kad būtų sriuboms. Nors jie puikiai perneša šalnas iki -10, tai kiek įmanoma lauke ilgiau palikti. Sakyčiau, palikti , kol galutinai sušals. Kiek jau suvalgysi, tiek.

Ingrida, atlėksiu iki tavęs gal šeštadienį. Dabar turiu begalę užsakymų. Tai manęs vis sandėlyje prireikia : iš kur ką imti, ką darom su šituo konteineriu, ką darom su anuo. ..
Atsakyti
Merri o per kur pirkai? Internetu?

Aš esu dziovinus tuos kopustus paskui galvojau gal kepti tokiu bulviniu bandu,ale taip ir liko nepanaudoti, juo žasys gerai ėda biggrin.gif
Atsakyti
Nu jooo... ir kiaulės telefonizuojasi bigsmile.gif
Atvežė substratą, galiu lėkti savo reikalais. Ryt rąstelius atveža wub.gif
Lyžuka, substratą tiesiai iš Durpetos užsakiau, yra kontaktai internete. Berniukas man ir iškrovė, nereikėjo pačiai stumdyti.
Db galvoju, gal praplėšt, kad sulytų ir prasivėdintų, bet, ai, čia paskui, pirma reik pasidaryti planelį augalams surikiuoti.
Paskambino buvusi kolegė, pašnekėjome nuo dūšios, papletkinome taip sakant moteriškai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 03 kovo 2017 - 10:05
Sveikos 4u.gif
Linuk-gerai kad telefonas atsirado,nesvarbu kad kiaules nasruose.Maniškio lauko tualete su visam paskendo.Va čia tai įdomus pokalbis būt buvęs biggrin.gif
Jurginėli-smagios lėlytės.Ar dukrą turi?
Man raganos irgi gražios,bet nerenku,užtenka namuose vienos gyvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 03 03, 09:58)
Nu jooo... ir kiaulės telefonizuojasi  bigsmile.gif
Atvežė substratą, galiu lėkti savo reikalais. Ryt rąstelius atveža  wub.gif
Lyžuka, substratą tiesiai iš Durpetos užsakiau, yra kontaktai internete. Berniukas man ir iškrovė, nereikėjo pačiai stumdyti.
Db galvoju, gal praplėšt, kad sulytų ir prasivėdintų, bet, ai, čia paskui, pirma reik pasidaryti planelį augalams surikiuoti.
Paskambino buvusi kolegė, pašnekėjome nuo dūšios, papletkinome taip sakant moteriškai  biggrin.gif

ačiū Merri, okainavo pristatymas?

Mb savo tel kažkada pats pervažiavo žole su traktoriuku bešienaudamas bigsmile.gif , gabalais nuejo unsure.gif
Atsakyti
Siena, tik dukterėčios mirksiukas.gif bet man ir pačiai dar smagu jas pasiglostyt biggrin.gif

ant pokučio rašo, kad kopūstai ankstyvieji, tai gal reik anksti pasėt, kad tų pavasarinių šalnų gautų, chmmmm

pats geriausias telefonas buvo pirmos nokios, tos plytos, bendradarbiai su vaziku užvažiavo-nei sklilimo, nei brėžimo, kaip naujas. o dabar, nukris ir amen....

pietūs paruošti, tėvukas turi atvažiuot, tai kazys gali nusikelt rytdienai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 03 03, 09:40)
Siena, tik dukterėčios mirksiukas.gif  bet man ir pačiai dar smagu jas pasiglostyt biggrin.gif

ant pokučio rašo, kad kopūstai ankstyvieji, tai gal reik anksti pasėt, kad tų pavasarinių šalnų gautų, chmmmm

pats geriausias telefonas buvo pirmos nokios, tos plytos, bendradarbiai su vaziku užvažiavo-nei sklilimo, nei brėžimo, kaip naujas. o dabar, nukris ir amen....

pietūs paruošti, tėvukas turi atvažiuot, tai kazys gali nusikelt rytdienai unsure.gif

Gal atostogauji? Lėlytės wub.gif

:Labukas

Man užtenka veidrodžio, kitų raganų namuose nenoriu. Gal ir gerai, kad sūnų neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 03 kovo 2017 - 10:57
QUOTE(IngridaB @ 2017 03 03, 05:41)

Labas rytas.

Labas rytas,
sedejau,sedejau prie stalo,zvalgiausi,zvalgiausi duonos,neradau,supykau ir nuejau salin.Zadejau ikalt,bet pagalvojau,jog daug darbu turiu,reikia elgtis atsakingai.

QUOTE(jurginėlis @ 2017 03 03, 06:14)

kelios senos lėlės

O jus tik senas leles kolekcionuojate,ar siaip leles,ar su kokia tematika?
Grazu.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 03, 06:55)
Liniukai, su telefono radybomis.  4u.gif
Kale kopūstai turi tokį kartų skonį. Rudenį turi gerokai apšalti, kad taptų valgomi. Juos troškina su laukinių paukščių mėsa ( man taip olandai aiškino, apie naminius gaidžiukus jie gal supratimo neturi). Dar kažkur buvau užmačius recepta : pasidėjusi lapą ant stalo smarkiai pavoluoji ar pamuši, pasūdai, mirkai į skystoką blynų tešlą ir apkepi. Nažinau, kam juos džiovinti??? Gal geriau supjaustyti, patroškinti vos vos ir į šaldiklį, kad būtų sriuboms. Nors jie puikiai perneša šalnas iki -10, tai kiek įmanoma lauke ilgiau palikti. Sakyčiau, palikti , kol galutinai sušals. Kiek jau suvalgysi, tiek.

Kale kopustai tinka apkepams su kitom darzovem,taip pat cia juos dziovina orkaitej paprieskoniave ,ir valgo vietoj bulviu traskuciu.
Apkepa esu darius,o cipsu ne,nes pas mus ju niekas nevalgo.Vartojant juos,ta kieta gysla reikia pasalint ir naudot tik lapus.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 03 03, 11:40)

Aš va tokią plytą sugebėjau miške pamesti. biggrin.gif Pasiklydau ir
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 03 03, 10:14)
kelios senos lėlės

gražios wub.gif
sendaikčių turguose daug visokių senų lėlių,kai kurios celofanuose,brangios,kitos krūvose,neprižiūrėtos,tos įtariu pigiau

aš mažytę lėlytę radau,tokią kur prisimenu iš labai ankstyvos vaikystės,sesei parodžiau,susigraudino,ji irgi tokią turėjo..,mačiau ir kitokių žaislų senų,nepirkau,o dabar kai atšils ir bus smagu lauke važiuosim ir ieškosiu,nusipirksiu kažką daugiau,vaikam įdomu,liks palikimui vėliau,bus virš pusšimčio metelių žaislai
bet nekolekcionuosiu,tiesiog kelis senus žaisliukus

pas mane karvės valdo,turiu ir labai senų kelias,vieną čekijos blusturgy radau,kią čia,gaila nėra datų ant jų,rankų darbo,būtų įdomu amžių žinot

Laba 4u.gif
oras pakenčiamas,vėjuota,bet užuovėjoj šilta,tai ir galvoju ar slinkt iš namų,ar užsiimt kažkuo? toos nuotraukos dar neliestos,bet ten daug darbo,reikia įkvėpimo ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siena @ 2017 03 03, 12:12)
Maniškio lauko tualete su visam paskendo.Va čia tai įdomus pokalbis būt buvęs biggrin.gif

baikos,maniškis sugebėjo naujutėlį telefoną paskandint Vilniaus miesto kanalizacijoj,tiesiai į gerklę didžiulio įrenginio kur nusėda šaizas,jie ten sienelę patalpoj statė,aišku reikia pažiūrėt kas kaip veikia,pasilenkė virš to š nusodintuvo,klausia kieno telefonas nulėkė,juoktis pradėjo,kad ners kažkas į š,po akimirkos suvokė,kad naras,tai jis biggrin.gif ,telefonas naujas,išsimokėtinai.... pats išvažiavęs savaitei,aš su vaikais suvalkijos kaime,mazgis serga...,numeriai telefone,mintinai nei vieno nežino...
aš skambinu,kvietė pradžioj,po to jau ne,matyt išsikrovė,keikiau visom žinomom ir nežinomom kalbom,net nežinau ar jis aplamai sostinę pasiekė,išvažiavo dar neišaušus,kelias tolimas,vaikas serga,tai nemigęs...žodžiu buvo smagu
paskambino vakare tėvam,tie netoli gyveno ir turėjo laidinį telefoną,tą pagal adresą informacojoj susižinojo,susiskambino,tai tėvas atvažiavęs pasakė kame reikalas,bet buvo jau vakaras,prisigalvojus visko buvau
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 03, 10:16)
ačiū Merri, okainavo pristatymas?

20 eur , bet ir seniuose tiek pat paskaičiavo, čia pagal svorį turbūt.
Pasiėmiau teises, į kitą Šeimos kliniką persirašiau, nusipirkau kemyros trąšų, pamušalo naujam sijonui, prisivaikštinėjau iki negalėjimo, ai, dar juodų dažų vamzdžiams lauke, skruzdėms nuodų nepamiršau, a.d., o tai amžiais ne viską susiperku, paskui vel važiuok, vėl pamirštu. Priryjau nukainuoto Sostinės pyrago ir jau galiu ramiai šiandien kūdintis bigsmile.gif
Blyn, platesnių batelių neradau, teks su nušleivintais tenkintis.
Liko Ligonių kasas aplankyti ir susitvarkyti sveikatos draudimą, tai čia kitą savaitę.
Atsakyti