Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(ate42 @ 2017 03 02, 23:17)
Nėra nieko. Rodo, kad tu neprisijungus

man rodo tavo klaustukus,su dukra susirašinėju,veikia mano viskas unsure.gif
Atsakyti
MAn ir patinka lauko kvapas rubuose mirksiukas.gif Siandien vejas nemazas,butu tikrai isdziuve,bet kazkaip patingejau lauke dziaustyt,namie isdziuvo...Pas mane is vieno kambario dziovinimo lygynimo kambarys padarytas ax.gif

NA ka,po gyd po pardes pavaiksciojau,bet pagrinde tik maisto pirkau..Ai,dar pirkau lietuviskos juodos dantu pastos Ecodenta.TAip malonu rast lietuvisku prekiu angliskose pardese mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 03 02, 20:03)

pirkau kale kopūstų,  kapral. Ar kas auginot? kaip anie valgomi? nes prisiskaičiau kad bais bais geri, bet neragavus ax.gif

Gal aš nesuprantu kur panaudoti tuos kale? bigsmile.gif blink.gif Vienais metais pati auginau,po obelimi tiek ir užaugo.Pernai gavau iš brolienės,ji daug prisidžiovino,pridžiovinau ir aš džiovyklėje,spėk,ar kas valgė? ax.gif
Nesitikiu iš vaikų pagalbos,o ir nenoriu.Gyvena savo gyvenimus,kituose miestuose,ką jie viską mes ir važiuos mūsų slaugyti?Kol abu esame,apsitarnausime,o kai liksime kuris vienas,eisime į senelių namus. mirksiukas.gif Ne pasaulio pabaiga. ax.gif
Šiandien apsitvarkiau šiltnamius,jau sezoną atidariau.IK,aš vis laukiu tavęs. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal nereiks tų senelių namų, o ramiai, savo lovoje užmigsime ir neatsikelsime bigsmile.gif
Po dešimt metų gal jau eutanaziją įteisins, kad nereikėtų pensijų mokėt, valstybės neapgausi.
Db aš bedarbė tiek laiko buvau, bet negaliu antros pakopos pinigų paimt, nes nesuėjęs pensijinis amžius, o bet tačiau, nors ir nėra įplaukų, tačiau administravimo mokestis tvarkingai nuskaičiuojamas. Čia šią savaitę gavau ataskaitą iš DNB pensijinio fondo. Tai, jei tuos septynis metus nedirbsiu, tai gaunasi, kad galiu likti tam fondui skolinga ir gainiosis anstoliai kad primokėt, o tuo pačiu bus mažos ir Sodros išmokos. Tai kur logika? Praktiškai ir į Sodrą gryžus, finansine prasme nieko doro. Ar aš čia ko nesuprantu?
Atsakyti
Užėjau čia... Ir velnias nešė mane į tą galerą biggrin.gif

https://www.supermam...;#entry71479794

Imetu iš draugiškumo bigsmile.gif
Atsakyti
Užbaigsiu dieną linsma gaida. Šiandien susizgribau, kad persiskyriau su telefonu. Niekur nėra, paskambinau iš kito, nepasiekiamas. Galvoju, gal tvarte kur iškrito, kad nepasiekiamas. Vieną kartą nieko neradau, vėl visur apjieškojau. Antrą kartą nuėjusi žiūriu, kad kiaulė žiaumoja mano telefoną biggrin.gif Matyt, kai gaudžiau kaimynui paršelius ir iškrito iš kišenės. Bet nieko, sveikas, dar nespėjo pakramtyt. Sakiau, norėjo atsiliepti, ieškojo, kuris mygtukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 03 03, 01:34)
kiaulė žiaumoja mano telefoną

oi geras,išmanioji kiaulė būtų,pati pribuvėją išsikviestų biggrin.gif

o mes vėl į lenkiją važiuosim,pakvietė vyro kolega kompaniją palaikyt,jiedu su žmona polskai nekalba,o daug pirkinių suplanavę,padėt prašė,sakė užteks sėdėt namuose,prasiblaškysiu...,bet tas kolega toks ,,šumakerius,, laksto kaip nuplikytas,tai važiuosim su sava,bet vairuotojui užtvot galėsiu jei lėks biggrin.gif ,maniškis irgi iš skraiduolių,minkau stabdžius kol susitariam dėl greičio

nusipirksiu paukščių pieno,bus šventėm,dar gal kokių kvietkų rasiu,ten dičkis prekybcentris,tikiuosi bus nauda bent tokia,nes daugiau nieko nereikia,ai,dar alijošiaus gėrimo butelį griebsiu,retai geriu,gal naudos nulis,bet skanuuu ax.gif
važiuosim į dičkį miestą,mažiau lakstymo po bedronkes biggrin.gif ,vienoj vietoj viskas,laiko turėsiu bimbinėjimui
Atsakyti
labas tamsų ir šlapią rytą 4u.gif

einam pas Kazį? dienai prašviesėjus trauksiu mirksiukas.gif

Liniuk, gerai, kad kiaulė neatsiliepė kai skambinai, įdomu ką būt pasakius biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 03 kovo 2017 - 07:09
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jurginėli,mes dar laukiame grožio pasižiūrėti. 4u.gif wub.gif Bent parašyk,ką kolekcionuoji? mirksiukas.gif
Vakar kaip pasisekė priduoti tyrimus,nebuvo eilės. ax.gif Šiandien momogarmą darysiuosi irgi tik vakar užsiregistravau.Kažkas medicinoje pasikeitė?

Kaip gerai marti iš vakaro gavo siuntinį,man akmuo nuo širdies nukrito. ax.gif
Atsakyti

Papildyta:
kelios senos lėlės
Atsakyti
Aš turiu kelias raganas ranku darbo mugese pirkus, patinka man jos ir jurginelio super smile.gif
Atsakyti
Jurginėli, kokios gražios wub.gif
Turiu išsaugojus savo vaikystės lėlytę, jai jau 50 metų smile.gif
Laukiu vairuotojo iš Durpetos, žadėjo 8 atvežt substrato, tai dar nėra.
Atsakyti