A.A , pas jus prieš fuzariozę mankocebą naudoja ? Man tai toooks prieštvaninis dalykas. Manau, kad fusarium gentį geriausiai patvarko visi strobikai. Kad ir paprasčiausio azoksistrobino preparatai. Tuo pačiu ir fitoftorą, gal tik sausligės ne.
Iš stimuliatorių esu gavusi dovanų Kelpak. Atseit šaknų masės auginimui. Bet taip ir neprisiruošiu panaudoti.

Labas rytas.
QUOTE(liniuxxxxx @ 2021 06 05, 22:49)
Mes šiltnamiui užsisakėm lašelinio laistymo sistemą, tai šiandien jau išbandyta . Nu liuks.
Ingrida, o 4 šiltnamiai, kad tau mažai dar darbo?
Ingrida, o 4 šiltnamiai, kad tau mažai dar darbo?
o tai tą bačka su vandne9iu aukštai iškelta pas jus? Nes pas mane tai max apie kokie 60-70 cm jauciu neužtektų spaudimo naturaliai vandeniui begt
aš jau prie daugiametes.lt pripuoliau, visko prisisakiau ale parase kad tik per 14 dienu

iš kenkeju naikinimo tai maciau kaimyne nuo rožiu amarus galabija su tuo kur kambariuose skirta musems kobra

Lyžuka, toninįį konteinerį pakėlė gal į kokį 1,5 m aukštį, nudažė juodai. Nors mes vandenį leidžiam iš kanalo ar prūdo, nėra šaltas. Bet laiko man sutaupo ta sistema, matysime, kiek laikys

Labas rytas.
Maniškis juoda plėvele apvyniojo,tai tikrai greitai sušyla vanduo,nes gi leidžiamas iš grežinio,pakankamai šaltas.

Laba diena.
Pasižiūrėjus į Ingridos įkeltą vaizdą, visiškai nesinori eiti prie kasdienių darbų. O reikia. Šiandien mums bitutės padavė darbo - net du spiečiai laukia apgyvendinimo. Kažkaip ir darbai susispietė - prie visų ravėjimų, retinimų, sodinimų, žolės pjovimų, dar ir žolelių norisi pririnkti, nemažai arbatų išgeriam, o užsiėmus fermentavimu, žiūrėk ir nėra kelių valandų. Šiandien pirmą agurkėlį į šaltibarščius nuskyniau, reikia gi pasigirti.
Pasižiūrėjus į Ingridos įkeltą vaizdą, visiškai nesinori eiti prie kasdienių darbų. O reikia. Šiandien mums bitutės padavė darbo - net du spiečiai laukia apgyvendinimo. Kažkaip ir darbai susispietė - prie visų ravėjimų, retinimų, sodinimų, žolės pjovimų, dar ir žolelių norisi pririnkti, nemažai arbatų išgeriam, o užsiėmus fermentavimu, žiūrėk ir nėra kelių valandų. Šiandien pirmą agurkėlį į šaltibarščius nuskyniau, reikia gi pasigirti.
Mano agurkai dar tik žiedus bando skleisti.
Šakės, po skiepo kažkoks šaltkrėtys užėjo...
Šakės, po skiepo kažkoks šaltkrėtys užėjo...
Vakar visą dieną mb pražaidė su bitėmis.Kaimynas atnešė du spiečius ir pas mus vienas atskrido.
Puikiai jaučiuosi po antro skiepo,nusiteikiau blogiausiam,nusipirkau ibumetino ir nieko.Tfu tfu,kol kas.
Gal naktį bus blogiau?

Puikiai jaučiuosi po antro skiepo,nusiteikiau blogiausiam,nusipirkau ibumetino ir nieko.Tfu tfu,kol kas.

Labas rytas.
Pasidžiaugiau vakar.Naktį atsirado kosulys,kaulų laužymas.Pasidaraiau kavos,kažin ar gersiu?O tiek darbų buvau priplanavųsi.Tek ko gero gerti vaistus?

Ingrida, kokia tave vakcina skiepijo? man 16 antra.
Buvau sode siltnamio laistyt. Einant misku, rankom mosikavau kaip sparnais, nuo uodu gyniausi. Atal einant, per takeli zaltys pravinguriavo, net negalvojau, kad ju ten yra.
Susitikau buvusia grupioke, per 20 minuciu apsikeitem 20 metu naujienom. Pasirodo musu viena grupioke pries pora metu mire, mazajai dukrytei 9 metai, dabar. Kazkoks zaibiskas vezys. Ji uz mane gera desetka metu jaunesne buvo.
Labas
Buvau sode siltnamio laistyt. Einant misku, rankom mosikavau kaip sparnais, nuo uodu gyniausi. Atal einant, per takeli zaltys pravinguriavo, net negalvojau, kad ju ten yra.

Susitikau buvusia grupioke, per 20 minuciu apsikeitem 20 metu naujienom. Pasirodo musu viena grupioke pries pora metu mire, mazajai dukrytei 9 metai, dabar. Kazkoks zaibiskas vezys. Ji uz mane gera desetka metu jaunesne buvo.
Labas
Sapniuk,pfaizer skiepyjausi.