Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

aha Burbuline užeik, aptarus jaunystės privalumus, čia galima pasigirti esamais biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
tikrai, kur nuoroda ax.gif
dieniniu kovu nekomentuosiu nenoredama ko nors iskaudint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 02, 20:10)
O vargeli. Dar viena nori nepagydoma liga suviduriuoti. biggrin.gif
še, turėkis. Tik žinok, kad perspėjau...
https://www.jelitto....eed/Perennials/

Burbuline, kopk į viršų pas mus. Priimsime į kompaniją. Truputį pasikandžiojam, bet šiaip mes baltos ir pūkuotos.

blink.gif ačiū. Tu tikra draugė biggrin.gif aš dar kolkas laiminga. Neturiu kur sodint. Norai labai kuklūs. Noriu melisos įsiveist....
Bet kaip pykina, fui. Vėl vakaras, vėl tempa biggrin.gif jau dieną atrodė gyvensiu.
Papildyta:
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 02, 20:13)
Labas,
tikrai, kur nuoroda ax.gif
dieniniu kovu nekomentuosiu nenoredama ko nors iskaudint ax.gif

Teisingai darysi. Gana jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 02 kovo 2017 - 20:17
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 02, 18:54)
Frau, pasakyk, kaip kunigui per išpažintį, ar de kyšiai duodami?

žinant kad tu pietuose nuo musu tikrai gali set, aš dar tokiu dalyku neseju, nes mano tas polikarbonatinis nešildomas tai vistiek be gegužes vidurio nieko i ji nekišu

Laba, kad jau ir LT jaunimas kyšių nebeduoda, na nebent mano aplinkoje. Gal su laiku bus isgyvendinta.

Tylejau, tylėjau. Galvojau ką parašyti. Sugalvojau. Žodis gydo, žodis - žeidžia. Trumpai ši kartą.

Pasisėjau vakar kai kurias gelytes, dar salotas i lovelį. Nenueinu i šiltnami pažiūrėti kaip ridikėliai ir špinatai laikosi, nepravedinu, gal nesupelys

Kol sukuriau rašinėli vos ne 2 puslapiai parašyti, ot kokia letapede esu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 02 kovo 2017 - 20:38
Man sėjimas nusikelia kelias dienas, kai turėsim namie šilumą, vistiek nedygs. Prieš kelias dienas žalioj stotelėj nusipirkau po 4 daigus bakopų ir pelargonijų.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2017 03 02, 22:00)
Nemoki nemoki Frau tu ilsėtis,vien paskaičius jau pavargstu,kiek apleki,kiek padirbi rolleyes.gif  doh.gif
Aš va tikra savanaudė ir tinginė,nors.... savo dukrom visada laiko turiu pasikalbėt

tai ką liniukas su kaimietuke veikia jei aš daug darau? nejuokaukit biggrin.gif
nedirbu niekur,butas mažas ir pustuštis,daiktų nedaug,vaikai užauginti,o išvirt sriubą ar nušluostyt dulkes kartą į savaitę nelaikau darbu,nesu dar visiška senutė,dar ohoho motera,bet kokį jaunuolį nuo kojų nuversčiau biggrin.gif

kodėl tinginė? eini į darbą,gamini vakarienę,plauni,skalbi,valai,netikiu,kad kažkas viską padaro,o tu pirštu rodai biggrin.gif

va priplosiu darbų sąrašu šiandieniu- ryte pervilkau vienos lovos patalynę,sudėjau skalbt,padžiovė vaikis jau
susitepiau sumuštinį,užsiplikiau kavos puodelį
iš šaldiklio išėmiau mėsos rytdienai,šiandien nieko negaminu,nes vyras parvažiuos apie dvyliktą nakties ir tiesiai lovon
išsimaudžiau,apsirengiau,sėdau prie kompo N-tąjį kartą
nulipau žemyn,nuvežė,pasėdėjau,pagulėjau
nuvažiavom iki pardės,apėjau sėklas,parodžiau kurias žemes mest vežiman,nupirkau jūros bjaurybių anūkei
nuvežėm bjaurybes,parvežė namo,išvažiavo,užlipau į viršų
vaikis paklausė ką gersiu,padarė arbatos
grindys išvalytos kol važinėjau,pavalgęs ką pats pasigamino,indus sudėjęs į indaplovę

persirengiau,įsijungiau kompą,gėriau arbatą ir skaičiau

dabar matau vynuoges,bet neplautos,spėkit ar eisiu pasiimt? neisiu,tiesiog nutariau pasėdėt nevalgius biggrin.gif ,užsiėmus,rašau gi biggrin.gif

viskas,ėjimas į tūliką nėra darbas,liko tik atsigult paryčiais
kurioj vietoj nusidirbau ir ko atsisakyt iš to sąrašo?

pačiai gėda dėl tingėjimo,tikrai,net labai ax.gif ,bet va dukrai pasakiau,kad rytoj neateisiu,noriu dulkes pavalinėt,nuotraukas į albumą sukaišiot,ta pradėjo bumbėt,kad ateis ir sutvarkys,nekišk nagų atseit,siūlus išėmė,supliš žaizda biggrin.gif ,siunčiau foto pjūvio,kad įrodyt jog nėra skylės,niekas ten nepliš nuo mazgotės kilnojimo,pusantros savaitės praėjo,biuletenio nedavė,vadinasi viskas,sveika kaip agurkas
aišku prižadėjau,kad aš pas ją ateisiu,anties šlaunis keps,pamaitint nori biggrin.gif ,o aš gi dietinuosi,taip patiko,kad dar 5 kg noriu pamest,paskui raminsiuosi,nes skūra tysta,bjauriai bus unsure.gif ,be to skudurai nauji,reikia sunešiot,tada mest galėsiu,o dabar gaila biggrin.gif
Atsakyti
Merginos gyvenkim draugiškai 4u.gif
Bėdos ateina ir praeina.Manau visos turim kuo pasiguosti,va sutino mano kojos kaip kaladės na ir ką,praeis.
Pas mus šiandien jau pavasaris.Dvi skalbimo mašinas vėjelis išdžiovino.Man labai patinka lauke džiovintų skalbinių kvapas.
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 03 02, 19:26)
tai ką liniukas su kaimietuke veikia jei aš daug darau? nejuokaukit  biggrin.gif

Ui apie tas dvi patyliu,jos matyt kokius papildomus superduper varikliukus viduj turi
Nori rodyk pirštu nori nerodyk,nėr kam nė rodyt,maniškis alergiškas buitiniams darbams,bet va su visokiais techniniais susitvarko,samdyt nieko nereik,tai ir kenčiu hihihi.gif
Bet kiek kabančių gulinčių apačioje hihihi.gif bebe.gif temos įdomios
Nu jo nuorodą mestelėjo ,pamačiau kainas ir iškart pabėgau,o tai užsinorėsiu daug ko mastau.gif bash.gif hihihi.gif
Atsakyti
cituot neduoda kelių iš karto,supilsiu taip

kyšių nėra,o ir neįsivaizduoju kaip kokiam chirurgui paduot,nes jo net nemačiau,aplamai kol neužmigau pora kartų iš tolo palietė tik anesteziologas,bet irgi net norėdama nebūčiau į kišenę įdėjus,neprieina kaip gimtinėj plačiai atlėpusia kišene
policijai kyšį pasiūlius ilgai gimtinės nematyčiau,net minčių nekyla
dukrai bus 4-ta operacija,pusženčiui dvi darė,man vieną,bet apie jokias padėkas minčių neliko,jokių,visai

kaimietuke,ką nori pirkt vokiečiuose? daug? gal pigiau galiu atsiūst? jei tų pačių yra pvz griunfingerio pardėj,nupirkčiau
kainos čia didelės,sėklos nebūtinai daigios,man pernai krapai tik lietuviški mišku ošė,vokiškų du pakučius sėjau,išdygo kelios sėklos,bet irgi mizernai
šiemet lietuviškus sėsiu
va tagetės gražiai dygo,užskaitau,o cibulinių daug apipuvusių būna,ligotų,daug išleidau grožiam,o net neišlindo,tik pagal pakučius atrinkau ką sodinus,nes belaukdama užmiršus buvau,ta egzotika pernai dingo be žinios,o sodinau pagal aprašymą
šiemet nežaisiu,užsodinsiu rožėm,dar levandų noriu kelių ir taip kažką vienmečio,nors ko gero užteks tagečių,gražių pirkau,gražių gavau ir gana,tegul tik žydi

siena,man irgi patinka vėjo kvapas pataluose,bet... išnešu į balkoną,kaimynai išlenda su tabakinėm ir tiek žinių,dūmai į viršų kyla
Papildyta:
dirstelėjau nuorodą,tai ką jūs ten tokio radot? bigsmile.gif ,ta prasme kas tokio vau yra? atsilikus aš matyt šitoj vietoj ax.gif biggrin.gif ,gal ir man kažko reikia?
Atsakyti
Serenčių turiu superduper retos veislės hihihi.gif "Tie kur augo šiltnamyje prie durų kairėj pusėj" hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2017 03 02, 23:00)
Serenčių turiu superduper retos veislės hihihi.gif "Tie kur augo šiltnamyje prie durų kairėj pusėj"  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

mano nereti,bet gražūs,na jei užaugs ir žydės biggrin.gif ,dar raudonų noriu,mačiau labai gražius

Ate,parašiau skaipe mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 03 02, 21:13)
mano nereti,bet gražūs,na jei užaugs ir žydės  biggrin.gif ,dar raudonų noriu,mačiau labai gražius

Ate,parašiau skaipe  mirksiukas.gif

Nėra nieko. Rodo, kad tu neprisijungus
Atsakyti