Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Aš vakar irgi susodinau levandas.Džiaugiuosi,kad laistyti nereikia.
Aplamai taip šiemet mažai reikia laistyti lauke.Pas mus už namo balos stovi,nuotekas ,kai statė išknsio,molį išvertė ant viršaus,dabar nesusigeria vanduo.O aš dar medlievą,aroniją pasodinau .Jaučiu medlieva neprigis,paskęs? ax.gif
Atsakyti
Nenervuokite čia su savo sodinimais, laistymais. Man po pusę vagos palieka sodindami paprikas, toliau purvo vonios prasideda. blink.gif Ai, gal kokiais porais paskui užsodinsiu. Dar baklažanai vargsta didžiausi šiltnamyje, šiandien tikrai nesodins.
Žiūriu pro langą, visur tarpueiliuose vanduo. Gal ir gerai, kad nevairuoju. O tai važinėčiau po laukus ir nervuočiausi, užtenka MB nuo ryto dejuoja apie skenduolius.

Paprastosios alyvos labai nesiskiria žydėjimo laiku, na, gal 2-4 dienos. Turiu dvi Prestono alyvas "Piml parfum ir Miss canada.. Tai jos dar tik krauna žiedus. Paskui žydi su pertrūkiais iki rudens. Tik tiek, kad neaukštos, iki 2 metrų gal. Pas kaimyną yra stiebinė kažkuri iš Prestono. Yra dar tarprūšinių hibridų , reikia žiūrėti medelynuose. Ai , jų dar kvapas nepanašus į klasikinių alyvų. Daug alyvų turi Juragių ir parko medelynai. Pati ateičiai svarstau gamybinį centrą apsodinti alyvų eile.
Atsakyti
Labas

Kaimietuke, kaip tavo brolelis, jau pasveiko?

Mes abu snd. gavom po skiepa, antras pries pat gimtadienius.

Man siemet su arbuzais, melionais liudesys, nedysta. Jei isdygsta, nei sventa diena neaug smile.gif a
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 26 gegužės 2021 - 18:38
Sapniau, brolis pirmadienį jau išėjo į darbą, šiandien vėl temperatūra. Atkrytis. Apstaugiau, kam nenori nedarbingumo imti. Mol , nieko gero neuždirbs. O kai kojas pakratys nuo komplikacijų blink.gif Idiotai tie vyrai..
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nu jo...........
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 05 26, 21:26)
Sapniau, brolis pirmadienį jau išėjo į darbą, šiandien vėl temperatūra. Atkrytis. Apstaugiau, kam  nenori nedarbingumo imti. Mol , nieko gero neuždirbs. O kai kojas pakratys nuo komplikacijų    blink.gif Idiotai tie vyrai..

IK, tie diedai tai kazkokius nemirtingus vaidina. Sveikata....., svarbu piniai. Kai nebus sveikatos, pingiai mazai reiksmes betures. Sveikatos jam 4u.gif

Vel lyja. Na mano Kupiskio darzas nepatvins, nes i nuokalne eina, o nuokalnej upe. Bet prieskonines zoles k
jau i sriuba dedu, o jos dar paleteje balkone. Tas pats su vienmetem gelem. Viena durnarope sprindzio uio jau prazydo, zinijos tuoj ziedus kraus, o is balkono toliau nepasistumejo. Nezinau ar vaziuosim sodint, nevilioja toks oras.

Labas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 27 gegužės 2021 - 08:01
Labas rytas smile.gif

Kaip sakoma peržiemojom pavasarį, peržiemosim ir žiemą smile.gif, mes dar šildomes namus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 05 26, 10:15)

Paprastosios alyvos labai nesiskiria žydėjimo laiku, na, gal 2-4 dienos. Turiu dvi Prestono alyvas "Piml parfum ir Miss canada.. Tai jos dar tik krauna žiedus. Paskui žydi su pertrūkiais iki rudens. Tik tiek, kad neaukštos, iki 2 metrų gal. Pas kaimyną yra stiebinė kažkuri iš Prestono. Yra dar tarprūšinių hibridų , reikia žiūrėti medelynuose. Ai , jų dar kvapas nepanašus į klasikinių alyvų. Daug alyvų turi Juragių ir parko medelynai.  Pati ateičiai svarstau gamybinį centrą apsodinti alyvų eile.

oho, kad alyva iki rudens žydetu negirdejau dar mirksiukas.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

Kaimietuke, netruksi ir sukiši rankas žemėn, bet pasisaugok, nepašalk mirksiukas.gif 4u.gif

lyja ir lyja....... oi, balkone viskas taip gražiai žaliuoja ir jei tokie orai toliau bus-tai ir žaliuos, tik nežinau ar sėkmingai rolleyes.gif rolleyes.gif

ar aroniją galima iš šakelės daugint?
Atsakyti
Laba 4u.gif
Tikrai, lyja ir lyja.....Avižų plotelis nuokalnėje, atrodo, vanduo neužsistovi. Aha, bėga upeliais, avižos kasdien vis geltonesnės. Burokėliai sudygo, visai dar mažyčiai, bet jau dauguma serga, lapeliai geltonai violetiniai, neprisimenu, kaip ta burokėlių liga vadinasi. Bulvių lauke balos. Vilniaus kraštas, matyt, nusikalto, kad dangus skandina.
Jurginėli, o kam tau aronija iš šakelės, aplink aroniją paprastai vis vaikų randasi, žymiai greičiau užaugtų. Nebent kokia super aronija domina.
Atsakyti
Vasarema, violetiniai lapai būna dėl fosforo trūkumo. O jo šaknys nepaima kai labai šalta, ko gero, ir kai per šlapia.
Avižoms arba šaknų žuvimas, arba išplautas azotas. Abu reikalai pataisomi, tik reikia sauso oro ir šilumos....
Aroniją galima padauginti žaliaisiais auginiai. Bet tą reikės daryti birželio pabaigoje.
Ryte susiruošėme sodinti baklažanus. Aha, užmatė debesų valdovas ir vėl skystimo atsiuntė...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mano šiemet nupirktos medlieva ir aronija turbūt prigėrė?Medlievą tai persodinau,nes žiūriu stovi vargšė vandenyje,jau lapų spalva pasikeitė.Kažin ar nesupuvo šaknys?Už namelio vaikštome su guminiais stovi vanduo,kasu šiltnamiui naują vietą ir velėną nešu pilu.Kai kasė nuotekoms,kabelį elektros,viskas sukrito,gavosi žema vieta ir dar iškasė molį ant viršaus.Stovi vanduo. rolleyes.gif blink.gif Jau atsibodo lietus. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas is Kupiskio wub.gif

Augo pas mane radodendras, pasodintas i darzeli, zydejo kelis metus is inercijos. Keli metai nebezydejo. Praeita karta persodinom i rugscia durpe, Durpeta man ranka pasiekiama, ziuriu - zydi wub.gif
Atsakyti