Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Mergiukai , pagaliau paleido mane iš to durdomo. Vos neišprotėjau per savaitgalį. Iš skyriaus nepaleidžia , negalima nuvaryti iki kavos automato pirmame aukšte ir kavinė ten nedirba. Gerai, kad darbo dienomis buvusi kaimynė skyriuje dirba, tai rytais buvo kava į lovą. tongue.gif
Operacija gerai, ranką su baisiais mano klyksmais šiandien išlankstė visomis pozomis. Na, dar papinyko šią savaitę neužsisegsiu, bet po dvejų savaičių jau vairuoti leido.
Dvi žinios. Viena bloga, kita gera. Dūris į veną buvo plaštakos viršuje, Iš ketvirto karto pasisekė, kai iš kitos operacinės specą atsivedė. Anesteziologas ramino, kad nėra blogos anestezijos, yra tik netvirtai pririšti ligoniai. Paprašiau geriau atsinešti kūjelį. Po tų žodžių atsijungiau, tik iki šiol nežinau nuo ko : ar pagaliau veną surado, ar buvo kūjelis panaudotas. bigsmile.gif
Geroji žinia - sausgyslė nebuvo plyšusi, išgramdė visokias granuliacijas, kas atliekamo nupjaustė. Greitai pasveiksiu. Atominio lagaminėlio nešiotis šešias savaites nereikės. yahoo.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
IK, sveika, sugrįžusi, labai tavęs pasiilgom.
Man šiandien liūdesys, lapė pavogė vištą, kuri nuolat rasdavo galimybę pabėgti iš aptvaro, mėgo laisvę. Tikriausiai lapės darbas, net plunksnelių neradau. Vakare norėjau gėlyną paravėti, be šansų, moškių net tiršta.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vakar vakare pajaučiau uodų.Man tai praeitą naktį kažkas ikasė ir numetė dvi eglutes ir porą pušaičių.Kitas apkniso.Nu tik šerną kaltinu,visai po langais.Nebėra šanūko ir baigėi tvarka. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas is ryto

uz nuostolius mergaitems 4u.gif 4u.gif

Kuria tai diena buvom sode, nualabijau 5 kurklius. Reto baisumo yviai. Pagal baisuma, baisuokliu konkurse imtu pirma vieta. Tiesa sakant, as juos pirma karta maciau, nors teoriskai zinojau, kad ju ten yra. Siltnamy daug skyluciu, supyliau du butelius aliejaus, trys issiriolino apie 6 cm. ilgio.

Kaimietuke, erai, kad lengvai ir netrukes. 4u.gif

Ryt su vyru einam skiepytis. al pavyks i Danija pas vaiki nukakt.
Atsakyti
Sapniukai, jeigu aliejuoti išropjo, tai tik druskytės paberti ir ant žarijų. Ateities maistas visokie skėriai ir kiti su daug kojų. bigsmile.gif
Atsakyti
IK, sakai nenaikint ateities maisto biggrin.gif SND. DAR TRIS SILTNAMY ISVIJA IS URVU

iIK, o del ko pupose atsiranda juodu vabalu, dar beaugant? reik kuo purkst ar kaip. ax.gif
Atsakyti
Pupas labai mėgsta amarai, tiksliau taip ir vadinasi "pupinis amaras". Nusipirk bet ko iš insekticidų, pvaz Mavrik, Karate zeon, Decis. Ar pagaliau elementari Cobra, tik purškenk iš toliau, nes labai koncentruota , kad nenudeginti lapų. Kelis kartus praeisi iki ankštims susiformuojant ir tiek žinių.
Atsakyti
Pamiršau.Per vėlu jau bus pupas sodinti? ax.gif
Atsakyti
mano dar nesodintos, todel ir klausiu.....sodint ar ne ax.gif

Aciu, IK wub.gif
Atsakyti
Anksčiau žmonės sodindavo pupas į bulvių vagas pramaišiui. O ir bulvės buvo sodinamos gegužės vidury. Taigi ir pupoms ne vėlu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nu nuraminai IK.Šimtas metų enauginau,žinau tarp bulvių sodindavome.Nupirkau nemaai kalėdoms ir niekas nesuvalgė.Taip ir guli šaldytuve.Kad tik nepamiršti iš buto paiimti. mirksiukas.gif Niekaip agurkų nepasėju,kai gyveni per kelias vietas,pamirštu sėklas. mirksiukas.gif
Skaitau ir žiūriu nuotraukas dendroparko,netoli Krekenavos.Ir azalijos žydi pavėsyje.Gal geriau jas reikėjo sodinti po medžiais?Pas mane atviroje vietoje susodintos? ax.gif Specialioje durpėje viskas tvarkoje.Bet ar gerai grynai ant saulės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 26 gegužės 2021 - 06:43
IK sveikatėlės wub.gif , linksmai aprašei narkozes procedurą smile.gif

Pupas bent pas mus sodindavo suvalkojije kuo anksčiau kaip ir žinius, bet manau geriau veliau negu niekad nieko cia joms nenutiks smile.gif

jau net nelyja o pila pas mus vanduo iš dangaus ...verysad.gif už tuju nuo ankstyvo pavasario alikos ant dirvos vanduo, oi jaučia mano širdis ne į gerą joms taip verysad.gif, vakar jau pradejau po truputi vasarines geles išsodinti, galejau ir daugiau pasistengti, nes šitoks oras idealus , praktiškai net laistyt nereikia bigsmile.gif

ai gal kuri gaudotes alyvu ir jazminu veislese ? Užreikėjo abieju, ale norisi kad greičiau žydetu, ar čia jie visi vienodo greitumo smile.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 gegužės 2021 - 07:06