Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2021 05 19, 07:43)
Ingrida kuri gavai?

man aplamai kazokia zaraza prikibo: gerklė kaip perpjauta skauda ne tas žodis...akis graužia noris kemšas  unsure.gif

Ką aš žinau pasirinkau pfaizer. mirksiukas.gif
Mama širsta,kad jai įkišo astrą,niekas iš draugių nesispiepyjo astra.O ji viena iš pirmųjų tokią gavo.Kaip man jai sunku įtikinėti,kad geras skiepas.Sakė po metų nebesirinks tą skiepą.Erzinu,kad jau pasirinkti nebus galima,kokiu pradėjai kokį ir tęsti reikės. biggrin.gif Niekas nežino kas bus po metų?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif
Lyžuka, Ingrida, laikykimės, mes stiprios, nugalėsim ligas, skiepų pasekmes, gal ir saulę mums kada įjungs. Neprisimenu, kad pas mus būtų taip šlapia. Krapštausi šiltnamiuose, gėlynus verkiant reikia tvarkyti, bet lyja be pertraukų.
Atsakyti
Vasarema,tikiuosi.
Sūnus sako,kad antras skiepas bus dar blogiau?Jau bijau. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK-sėkmės Tau didelės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 05 19, 07:55)
Ką aš žinau pasirinkau pfaizer. mirksiukas.gif
Mama širsta,kad jai įkišo astrą,niekas iš draugių nesispiepyjo astra.O ji viena iš pirmųjų tokią gavo.Kaip man jai sunku įtikinėti,kad geras skiepas.Sakė po metų nebesirinks tą skiepą.Erzinu,kad jau pasirinkti nebus galima,kokiu pradėjai kokį ir tęsti reikės. biggrin.gif Niekas nežino kas bus po metų?

jau dabar kalba, kad aplamai galima maišyti tuos skiepus pvz pirma doze vieno gamintojo, antra kito bigsmile.gif , viskas gi nauja, tyrimu ir bandymu ant žmoniu stadijoje mirksiukas.gif

QUOTE(vasarema @ 2021 05 19, 09:29)
Labas rytas  4u.gif  4u.gif
Lyžuka, Ingrida, laikykimės, mes stiprios, nugalėsim ligas, skiepų pasekmes, gal ir saulę mums kada įjungs. Neprisimenu, kad pas mus būtų taip šlapia. Krapštausi šiltnamiuose, gėlynus verkiant reikia tvarkyti, bet lyja be pertraukų.

o jau žolė kaip auga, mušu rekordus, pjaunu kas trečia, ketvirta diena , jaučiu tuoj bus kaip tam ankedote su sniegu iš pradziu smagu o paskui depresija ir stogui nuo sniego amen bigsmile.gif
Atsakyti
labukas.Mes gavom krusos blink.gif Darzas plaukia,kiemas taip pat unsure.gif IK,laikykis,mes su tavim biggrin.gif
Papildyta:
4u.gif ne ten ilipau
Atsakyti
Labas vakaras. Buvusioji, kaip smagu, kad užklydote, būtų labai faina, jei pasiliktumėt su mumis.
IK, aš irgi šiandien vis prisimindavau Tave, nors mintyse stengiausi palaikyti. Dabar Tau, matyt, skauda, laikykis. Prisimenu, kai man anginą operavo, vakare, kai nuskausminimas praėjo, labai skaudėjo, visą naktį prastovėjau prie lango, žiūrėjau į Neries vandenį, gulėjau ligoninėje Žygimantų g. Vilniuje.
Atsakyti
Labas rytas.
Buvusioji ir lik. 4u.gif 4u.gif
Koks vėjas,nesinroi kišti nosies laukan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Kaimietuke, kai galėsi, brūkštelk nors žodelį kaip jauties mirksiukas.gif linkiu, kad greičiau viskas gytų 4u.gif apkabinu

Buvau sodyboj, kapsčiaus, bet taip šlapia, žolė raunas su gumulu žemių, o kompostinė jau pilna, kraunu į maišus. Iš kompostinės gėrio irgi didelį maišą prikapsčiau biggrin.gif Žolė auga valandom rolleyes.gif Obelys pradeda žydėt wub.gif ir uodų milijonas, vakare negalėjau dirbt-skani aš jiems tongue.gif

Buvusioji, mūs kaime tik smarkus lietus buvo, bet jau dėjo tai dėjo blink.gif teta į daržą įeit negali, o juk smėlynai smile.gif

sesei po antro faizerio buvo nedidelė temperatūra per naktį, bet ryte vėl sveika, kaip niekur nieko.
Atsakyti
Labas rytas.
Kad ir miškas šalia,nu nėra dar uodų.Tfu tfu.Gal vėjas dar nupūčia?Kaip nelaukiu aš jų. ax.gif
Atsakyti