Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2021 05 11, 14:34)
Lyžuka,o tai ten mama numirė?Siaubas.Kai sutinki žmones ir sako,ai jei bus lemta mirti......kam tuos nuodus į save leisti? ax.gif
IK,tikri pigūs augalai,kur nurodei. ax.gif  ax.gif
Nu bet turguje kainos,eina sau,grynai lenkiškos produkcijos
. bigsmile.gif
Nu bet susigundžiau koloniniu šermukšnių geltonų uogų.

mama, bet ne mano, ačiu die mirksiukas.gif

jo jo ten irgi kaip supratau ta šeimyna nedegė noru skiepytis ir va rezultatas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 gegužės 2021 - 14:20
Labas vakaras. Tiek pavargstu per dieną, kad vos pareinu namo. Darbų susikaupė, o apsisukimai ne tie. Prisiauginome begalę daigų, kada aš juos visus susodinsiu. O dar ir prižiūrėti reikės. Šiandien bulves pasodinome, 6 vagas po 150 metrų. Rankomis mėtom, iš krepšių, traktoriukas plūgą tempia, plūgas dar mano tėvo. MB kaip XIX amžiuje aria. Kažkur netoliese apsigyveno gervės. Rytais atskrenda į kviečių lauką, žiūrėti gražu, bet gali per daug sunaikinti. Dabar kviečiai dygsta, gervė, matyt, lesa. Šiandien pasirodė kregždutės, bent aš tik šiandien pamačiau. Gegutė užkukavo man tuščias kišenes, kaip visada.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vasarema,kaip viskas pažystama. 4u.gif 4u.gif
Aš tai gėlių daigų prisiauginau,o žemė tai neįdirbta,viskas kastuvėliu. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas

mes tai ant ratu gyvenam. Vakar Ukmeres rajjone buvom, paklaidziojom laukais, teko skambint adresatui, kad pasitiktu.

Snd. Kaune. Neisivaizdavau, kad paslankiot po urmo bazes ir baldu krautuves tiek sveikatos atima ax.gif Pavargom unsure.gif

Maitinames pakeles uzeigose, visai netvarka.Naviacijja ir Kaune pavede, ziuriu Z. Sanciu kareivines, pazistamas rajjonas. As Sanciuose kazkiek gyvenau ir, itariu, su Smoriginu buvom vos ne kaimynai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 12 gegužės 2021 - 19:20
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2021 05 12, 20:18)

Snd. Kaune. Neisivaizdavau, kad paslankiot po urmo bazes ir baldu krautuves tiek sveikatos atima ax.gif Pavargom unsure.gif

Labas rytas

mane tai ypač akropoliai sveikatą atima bigsmile.gif , nežianu gal ten kokia kondicionavimo sistema neveikia , tiesiog dusina kai ilgiau pabuna mirksiukas.gif ir aplamai nemegstu aš tu krautuviu ax.gif
Atsakyti
Lyžuka, trauk perkūnai, turėčiau tokią figūrą kaip tavo, tai Akropoliuose gyvenčiau. biggrin.gif
Kartais mėgstu paslankioti, kur nors pinigus išmėtyti. Ypatingiausiai - augalų turguje. biggrin.gif
Skubu, per galvą verčiuosi, reikia šimtą darbų padaryti iki operacijos. Nežinau, kaip bespėti.
Juodai užknisa tie pofigistai su savo "Nesiskiepysiu" bash.gif Užneš koks debilas virusą ir kankinkis. Visai nedegu noru susitikti su likimu ir pakratyti kojas, kai dar galiu kiek įmanoma ilgiau pasidžiaugti gyvenimu. blink.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

Kaimietuke, su vardadieniu 4u.gif 4u.gif kaip Tavo brolis?

bulvės pasodintos biggrin.gif

po dūrį abu gavom, labai tverkingai viskas vyko, nei eilių, nei laukimų-atėjau, bakst, pasėdėjau ir laisva. Tik dabar tokie bais aptingę esam,noris gulinėtis tik. ir man kažko skrandžio srity maudžia blink.gif
Atsakyti
Kaimietuke, su vardadieniu 4u.gif

Dirbam kupiskietiskam darze. Keseliuka snd. bulviu pasodinom, ryt dar truputi. Atsiveziau kopustiniu, tai ryt, poryt rikiuosiu. Vyras ryt isvaziuoja, o as tik treciadieni. Turiu daug ka pasidaryt siuo atvaziavimu. Ir taip viskas nusivelino.

Labas
Atsakyti
Jurginėli, brolis dar ligoninėje, temperatūra nekrenta. Liepta dažniau gulėti ant pilvo ir burbulus pro šiaudelį į vandenį pūsti.
Atsakyti
Labas rytas.
Nu tikrai siaubas. bigsmile.gif
Sutinku atrodo protingą,išsimokslinųsį žmogų ir kalba tokias nesamones,reikia tikėti kažkokią nežemiška galia ,tada ir erkės nekibs,jokia koronė nesikabins. blink.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

visiems sveikatos 4u.gif 4u.gif

dieduliui šiand temperatūra atsirado nedidukė, o man toliau skrandį maudžia....

galvoju, kodėl nedaro prieš skiepus testo dėl sirgimo ir antikūnių turėjimo, juk tiek daug žmonių serga besimptome forma ir patys to nežinodami dar su skiepais viruso susileidžia. Čia apie save galvoju, nes po 1 faiz bloga nebūna, o mes lengvai galuojamės..... na aš ne medikė, čia tik taip mąstau mirksiukas.gif

ar keliausit katra ryt Vilniun?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 14 gegužės 2021 - 19:45