vajei kas čia vyksta... ,nesmagu,bet pritariu nuomonei,kad jei pačiam blogai,tai nereikia visų tuo tept,aš taip nesielgiu ir pati nenoriu gaut
ilsiuosi ir ilsėtis moku,gi nedirbu,guliu kiek noriu ir ant kurio noriu šono,vaikai dirba,keliasi anksti-pusę penkių,namus pasiekia naktį,dažnai apie devintą,nieko negaunam dykai,bet dičkė pasirodo dar ir ne tik su manim dalinasi...,siunčia pinigų į lietuvą,vyro brolienei,kad ta važiuodama pas tėvukus perduotų anytai vaistam,maistui...,vyro du broliai gyvena netoli,bet mamai vaistam atliekamų neturi...,abu nuosavuose namuose,po tris ir dvi mašinas turi,ilsisi po tris savaites užsieniuose stabiliai...
nesuprantu kuo užkliuvo mano vaikai prie tos kiaulės? šiaip gyvenau 50 metų be tarnaitės,žinau ką reiškia neturėt nieko,tris vaikus ir išjungtą šaldytuvą ir dabar nesijaučiu ponička kuri turi sėdėt ir laukt kol vaikai parodys sąžinę ir atėję nudirbs darbus
nedidelė ta mano operacija,neskauda nieko,praėjo jau silpnumas ir kosulys,tai kam tuos vaikus terorizuot spekuliuojant sveikata ar liga?
bet kokios šventės proga esu užverčiama dėmesiu,gėlėm,bet kokią dieną paskambinus sulaukiu pagalbos jei jos reikia,o dėl spaudimo aparato gulėt lovoj nemanau,kad reikia,tiesiog pasidomėjau kas ten per aparatas,ar galėsiu ramiai pjaustinėt mėsą,gi ji gabalais būna,tik pasismulkinu pagal norus
mano nuomone,tai šį kartą Merii neteisi,gali pykt,bet nepalaikysiu,nes žinutė buvo agresyvi,be to visai į pievas ir kas liečia pasakymą apie vaikus mane tikrai supykdė,nes visiškos pievos
Atei irgi negražiai parašė mano manymu,jei lauki pagalbos,tai padėkok sulaukus,jei pilnas internetas,tai skaitai į sveikatą ir nesitiki nieko
nesu pikta iš esmės,ilgai galiu ryt nuoskaudas,bet nenoriu jaust kaltės kur nesu kalta,tai tiek šita tema kurią užbaigiu TAŠKAS
Ate,ačiū
smulkiau skaipe,bus mažiau vėjų
nieko nesužinojau,liepė skambintis mėnesio vidury,turėtų jau būt atsakymas
kai pamatė tokias

akis,pasakė,kad jei būtų radę blogį būtų iš karto skambinę ir ieškoję,tyla neblogas ženklas,tipo tada neskuba,bet man menka paguoda,nes kai taip visur sekasi,tai...
plius dar paskraidino,pasirodo metai praėjo,eilinė profilaktika..,dar ir pagal amžių eilė tyrimų priklauso,gavau dėžučių,bonkučių
na bent jau viena gydytoja rūpinasi,nereikia prašyt nieko,tik norėk ir lankykis,be to labai maloni,švelniai viską daro
giega,žentui irgi lazeriu ruošiasi rakaliot,bet jis jau operuotas,likę randai,operacija buvo nevykus nors už didelį kyšį...,bandys čia laimę,bus matyt kas gausis,tik bijo kaip biesas kryžiaus,jam dantis be nuskausminimo taiso,bet šiaip adata baubas,dantų nesudeda
pas jį dideli mazgai,raizginys venų
kiaulė kitą savaitę,būsiu po tyrimų,ramiai susitvarkysiu,o rytojui žemių parsivežiau,paprikas pasėsiu,pomidorų dar nesėsiu,išbėgs labai,neturiu kur dėt aš jų
o sakykit kada galiu sėt kelis agurkus ankstyvam derliui,į šiltnamį? kiek jie auga vazone,ilgiau nei pomidorai ar trumpiau? tik tiem vazonėlių reikės parsivežt iš sodo,daigyklos skylutės per mažos