Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lady Dy @ 2017 03 02, 18:32)
Kaimietuke teks laukt,kol atveš,niekur nedingsiu,nesisiūsiu gi internetu bulvių,kiek atvežimas kainuos,tai ir pardėj gausis ko gero pigiau
Merii Frau nemoka ilsėtis manau
Aš tai ne,parvažiavau iš darbo pirma savim ,faina ir gražia pasirūpinau,pavalgiau,pasidesertinau,nesigalvoja man niekas alkanu pilvu,va dabar jau skalbiankę uždėjau,pilna buvo,paprikas uodeguotas susodinau,valgyt rytojui abiem dedu,MB parvažiavo,ugnies kurt nuėjo ir tekina ten pat
Reik parinkt pomidorų sėklų,kaip ir pažadėjau duot,o pažadus reik tesėt
Chm pas mane nelijo,buvo ir saulutės ir apsiniaukę,gal neprasta ta vasara bus

Frau, kabi apačioj. ......
Atsakyti
vajei kas čia vyksta... ,nesmagu,bet pritariu nuomonei,kad jei pačiam blogai,tai nereikia visų tuo tept,aš taip nesielgiu ir pati nenoriu gaut
ilsiuosi ir ilsėtis moku,gi nedirbu,guliu kiek noriu ir ant kurio noriu šono,vaikai dirba,keliasi anksti-pusę penkių,namus pasiekia naktį,dažnai apie devintą,nieko negaunam dykai,bet dičkė pasirodo dar ir ne tik su manim dalinasi...,siunčia pinigų į lietuvą,vyro brolienei,kad ta važiuodama pas tėvukus perduotų anytai vaistam,maistui...,vyro du broliai gyvena netoli,bet mamai vaistam atliekamų neturi...,abu nuosavuose namuose,po tris ir dvi mašinas turi,ilsisi po tris savaites užsieniuose stabiliai...

nesuprantu kuo užkliuvo mano vaikai prie tos kiaulės? šiaip gyvenau 50 metų be tarnaitės,žinau ką reiškia neturėt nieko,tris vaikus ir išjungtą šaldytuvą ir dabar nesijaučiu ponička kuri turi sėdėt ir laukt kol vaikai parodys sąžinę ir atėję nudirbs darbus
nedidelė ta mano operacija,neskauda nieko,praėjo jau silpnumas ir kosulys,tai kam tuos vaikus terorizuot spekuliuojant sveikata ar liga?

bet kokios šventės proga esu užverčiama dėmesiu,gėlėm,bet kokią dieną paskambinus sulaukiu pagalbos jei jos reikia,o dėl spaudimo aparato gulėt lovoj nemanau,kad reikia,tiesiog pasidomėjau kas ten per aparatas,ar galėsiu ramiai pjaustinėt mėsą,gi ji gabalais būna,tik pasismulkinu pagal norus

mano nuomone,tai šį kartą Merii neteisi,gali pykt,bet nepalaikysiu,nes žinutė buvo agresyvi,be to visai į pievas ir kas liečia pasakymą apie vaikus mane tikrai supykdė,nes visiškos pievos

Atei irgi negražiai parašė mano manymu,jei lauki pagalbos,tai padėkok sulaukus,jei pilnas internetas,tai skaitai į sveikatą ir nesitiki nieko
nesu pikta iš esmės,ilgai galiu ryt nuoskaudas,bet nenoriu jaust kaltės kur nesu kalta,tai tiek šita tema kurią užbaigiu TAŠKAS

Ate,ačiū wub.gif
smulkiau skaipe,bus mažiau vėjų mirksiukas.gif

nieko nesužinojau,liepė skambintis mėnesio vidury,turėtų jau būt atsakymas
kai pamatė tokias blink.gif akis,pasakė,kad jei būtų radę blogį būtų iš karto skambinę ir ieškoję,tyla neblogas ženklas,tipo tada neskuba,bet man menka paguoda,nes kai taip visur sekasi,tai...

plius dar paskraidino,pasirodo metai praėjo,eilinė profilaktika..,dar ir pagal amžių eilė tyrimų priklauso,gavau dėžučių,bonkučių
na bent jau viena gydytoja rūpinasi,nereikia prašyt nieko,tik norėk ir lankykis,be to labai maloni,švelniai viską daro

giega,žentui irgi lazeriu ruošiasi rakaliot,bet jis jau operuotas,likę randai,operacija buvo nevykus nors už didelį kyšį...,bandys čia laimę,bus matyt kas gausis,tik bijo kaip biesas kryžiaus,jam dantis be nuskausminimo taiso,bet šiaip adata baubas,dantų nesudeda biggrin.gif
pas jį dideli mazgai,raizginys venų

kiaulė kitą savaitę,būsiu po tyrimų,ramiai susitvarkysiu,o rytojui žemių parsivežiau,paprikas pasėsiu,pomidorų dar nesėsiu,išbėgs labai,neturiu kur dėt aš jų

o sakykit kada galiu sėt kelis agurkus ankstyvam derliui,į šiltnamį? kiek jie auga vazone,ilgiau nei pomidorai ar trumpiau? tik tiem vazonėlių reikės parsivežt iš sodo,daigyklos skylutės per mažos
Atsakyti
Frau, pasakyk, kaip kunigui per išpažintį, ar de kyšiai duodami?

žinant kad tu pietuose nuo musu tikrai gali set, aš dar tokiu dalyku neseju, nes mano tas polikarbonatinis nešildomas tai vistiek be gegužes vidurio nieko i ji nekišu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 kovo 2017 - 19:55
Einat visos ramiai kavos išgeriat . Tada sėdame prie kompo ir pakalbame apie meilę 4u.gif biggrin.gif Arba apie bites biggrin.gif

Įlindau į vokišką sėklų parduotuvę, prisirinkau sėklų, o tie švancai kad apmokestino : už pakavimą, už siuntimą, PVM, ir dar visokie biesai. Laukiu, gal mergikės prisidės, tai gal tada siųsiuosi. Para ir Lyžuka, lendat į mano įmestą nuorodą ir gaunate širdies smūgį. Jei jos iki ryto neatsilieps,. tai čia aš kalta būsiu. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 02, 19:54)
Frau, pasakyk, kaip kunigui per išpažintį, ar de kyšiai duodami?

žinant kad tu pietuose nuo musu tikrai gali set, aš dar tokiu dalyku neseju, nes mano tas polikarbonatinis nešildomas tai vistiek be gegužes vidurio nieko i ji nekišu

Labai abejoju, fricai tuo klausimu nusiteikę labai nepalankiai. Jei bandysi plicijai siūlyti, tai gali valdiškus namus iš vidaus apžiūrinėti labai ilgai.
Atsakyti
jau lekiu žiuret bigsmile.gif

aš su lenkais labai išsiplečiau mirksiukas.gif tai bijau kad kitur teks ribot, bet jei seklos, tai pirmais metais užslepsiu nuo mb o paskui kai paaugs šaukštai po pietu biggrin.gif , beto jis pats užsipirko iš sodinu.lt visokiu nedygstančio šš, tai balso netures biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 kovo 2017 - 20:00
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 02, 19:57)
Einat visos ramiai kavos išgeriat . Tada sėdame prie kompo ir pakalbame apie meilę 4u.gif  biggrin.gif Arba apie bites biggrin.gif

Įlindau į vokišką sėklų parduotuvę, prisirinkau sėklų, o tie švancai kad apmokestino : už pakavimą, už siuntimą, PVM, ir dar visokie biesai. Laukiu, gal mergikės prisidės, tai gal tada siųsiuosi. Para ir Lyžuka, lendat į mano įmestą nuorodą ir gaunate širdies smūgį. Jei jos iki ryto neatsilieps,. tai čia aš kalta būsiu. ax.gif
Papildyta:
Labai abejoju, fricai tuo klausimu nusiteikę labai nepalankiai. Jei bandysi plicijai siūlyti, tai gali valdiškus namus iš vidaus apžiūrinėti labai ilgai.

Va va kokia gerietė atsirado biggrin.gif . Širdies smūgiais negailėdama dalijas. biggrin.gif wub.gif
Palauk, o kur nuoroda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 02 kovo 2017 - 20:00
Nemoki nemoki Frau tu ilsėtis,vien paskaičius jau pavargstu,kiek apleki,kiek padirbi rolleyes.gif doh.gif
Aš va tikra savanaudė ir tinginė,nors.... savo dukrom visada laiko turiu pasikalbėt
Atsakyti
Kaip gera, kad jūs esat. Visos visos. Tikrai visos wub.gif
Atsakyti
tyla gera byla arba rytas už vakarą protingesnis mirksiukas.gif

visoms 4u.gif 4u.gif

Frau, žinau, kad tas laukimas baisiai vargina, tad tikrai įkvėpk giliau ir lauk 4u.gif o aš siunčiu tik geras mintis 4u.gif 4u.gif

pirkau kale kopūstų, kapral. Ar kas auginot? kaip anie valgomi? nes prisiskaičiau kad bais bais geri, bet neragavus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 03 02, 16:47)

reikėtų dar pora vietų pasitikrint,bet pirma atsigausiu po šito... ,tada apgamai,po to ateis eilė tolimesniem žygiam,tikiuosi viskas gerai ten,čia tik baimės akys didelės  mirksiukas.gif

šeimyna mūsų eilinė

Jau tikra tiesa, kad baimės akys didelės. Mane draugė gąsdino su operacija, nu jai tikrai blogai buvo. O man viskas be jokio skausmo, dabar jau senose vėžėse. Džiaugiuos, kad abi operacijas laiku suplanavau, nes mums dviese darbai gerai einasi.
Skaitau, džiugu, kad pas jus tokie gražūs santykiai. Rodos geros dukros, bet taip nėra.

QUOTE(jurginėlis @ 2017 03 02, 17:41)
sveikos,

ir daar visai atsitiktinai savo kolekciją papildžiau lėlyte biggrin.gif

Merginos, prašykit Jurginėlio pasidalint grožiu akims.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 02, 18:46)
Čia per mano godumą. Užgavėnėms nupirkau daug saldainių,. gal;vojau, vaikščios žydukai, išdalinsiu. Nieko, iki mūsų nėjo parazitai. Tai kad geras daiktas nepražūtų, nusprendžiau atsargas pamažinti. Ten tokie mano mėgstami kramtukai rūgštūs. Žiaumoju žiaumoju laiminga, ogi jaučiu, kad kažkas pašalinio žiaumojasi. Nu blyn.. Eisiu skambinsiu draugaitei, tegul kuo greičiau kviečiasi ir cemento užpila.

Mano draugė irgi susirišus dovanėles į maiįelius buvo ir nieko nesulaukė. Sakė, reiks pačiai apsidovanot save biggrin.gif
Jei draugė nepriims, maniškis jau atkalė ranką, tinkuodamas pečių mirksiukas.gif biggrin.gif
Sūrius išpardavė mano, šiandien dar pridariau vienam žmogeliui. Kaži, kur dės 12?
Atsakyti
Nu kainos tai tikrai širdies smugi tik priartina ten bigsmile.gif

IK kapituliuoju angel_sadangel.gif nesiplesiu , nu tiek prisipirkus tegu tik kas nors aplamai dygsta bigsmile.gif

tai kaziukas jau atidarytas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 kovo 2017 - 20:07
QUOTE(ate42 @ 2017 03 02, 19:59)
Va va kokia gerietė atsirado biggrin.gif . Širdies smūgiais negailėdama dalijas. biggrin.gif  wub.gif
Palauk, o kur nuoroda?

O vargeli. Dar viena nori nepagydoma liga suviduriuoti. biggrin.gif
še, turėkis. Tik žinok, kad perspėjau...
https://www.jelitto....eed/Perennials/

Burbuline, kopk į viršų pas mus. Priimsime į kompaniją. Truputį pasikandžiojam, bet šiaip mes baltos ir pūkuotos.
Atsakyti