Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

labas 4u.gif

koks gražus Kaimietukės medelis wub.gif

turiu eucomio bicolor svogūną-kaip augint? tik vazone ar ir gėlyne gali augti?

nusibaigė trys pomidorai, plonėjo ir nudžiūvo koteliai, bet kiti stovi, tad ir nežinau kas netiko rolleyes.gif

tupiu namie ir laukiu šilumos ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Aš ir eukomį, ir tą rožinį kriną vasarą augindavau tiesiog lysvėje. Žiemai į vazoną ir kur tamsiai padėdavau.
Pagaliau vakar pribaigtas balansas. Tai šiandien vakare su pasimėgavimu ravėjau.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sapniuk,gavai brugmansiją?Aš vakar vieną nusūsusią gavau geltonai žydinčią,paskutinė.Gal prigis? ax.gif Pirmadienį Lidle tokie gražūs gilūs vazonai buvo,nepirkau ,vaakr-tuščia. mirksiukas.gif O taip būtų tikę prie pirties vienmetėms gėlėms.Teks Depe pasidairyti,ten normalesnės kainos. bigsmile.gif
Atsakyti
Negavau, nes nebuvom nuvaziave. Vyras po naktines pavarges buvo, tai tik valgyt ir miegot. Tu toj Lidle, kur susitikom pirkai?

Labas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2021 04 30, 09:58)
Negavau, nes nebuvom nuvaziave. Vyras po naktines pavarges buvo, tai tik valgyt ir miegot. Tu toj Lidle, kur susitikom pirkai?

Labas

Jo tame,bet paskutinę paėmiau varganą.
Buvome ryte rusų parduotuvėje iš sodybos užsukome vžiuodami,buvo kauliukų,tik kainos nebuvo.Tikrai riešutai pigesni ten,likeriai su brendžiu pasirinkimas yra.Ai dar visokių smulkmenų. ax.gif
Atsakyti
as ten saulerazu chalva pirkdavau, puse kilo euro nekainavo. Dabar kuris laikas neber. Prieskoniai pigus.
Atsakyti
Dvi Lidlo fanės. biggrin.gif Net neatsimenu, kada ten buvau. Nepatinka man ta parduotuvė , kažkoks jovalas.
Atsakyti
as labai retai aplankau Lidla. Tik taip sutapo, kad mes ten duonos uzvaziavom, o ten Ingrida beiseinanti. Prie manes maximka ir Stumbro IKI, bet maximka arciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 30 balandžio 2021 - 15:32
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Visas apvažiuoju,tik IKI ir RIMI nelimpa. ax.gif Na IKI dar daržovės,vaisiai švieži. ax.gif Lidle visada perku grietinėlę,grūdėtą varškę,mėsa patinka vištiena. mirksiukas.gif Ai ir daržovių kainos. mirksiukas.gif O dar įrankių ir mb ir man virtuvėn būna.Rūbai tai ten atsiprašau. bigsmile.gif
Atsakyti
Su mamyčių diena 4u.gif

Man IKI taip pat nelimpa, nemoku joje apsipirkinėti, nervina, kad taip dažniausia prigrūsta, kad su savo XXL šonais, vos ne braukiu per prekių lentynas, sunku išsirinkti, o ir prekės ne pirmo būtinumo. Dar tas išdėstymas toks nesuprantamas.
Lidlas ir maksima man geriausia, greit ir patogiai. Ko ten žiopsoti.
Šiandien diena kaip užsakyta, saulė nuo pat ryto. Eisiu žuvyną kuopti, jau paruoštos šakos išmirko ir dar dėsiu po vaistų anglį į filtrą. Lyg ir nesusirgo daugiau žuvelių.
Jau kaip prajuokino didysis šamas, įmečiau šaldyto maisto kubelį, tai jis už jo ir į savo slėptuvę. Taip tai visos jį apėda, nes dažniausiai metu į šėryklę, kur jam aukštai ir jis iki jos niekad nepakyla. Ten amžiais vyksta kova, susirenka galingiausieji tarakatai.
Užsakiau naujus vartelius, nes pagavau nuolaidą gera kaina. Darysim rakinamus.
Atsakyti
Meri, su atsinaujinimais.
Man geriausias prekių pasirinkimas Maksėje. Rimi dar labai patinka tos didelės, ten visokios egzotikos pilna , vis ką nors įsimetu. O iki tik didžiosios. Labai geri šaldyti produktai, nuostabūs kepiniai.
Atsakyti