Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(ate42 @ 2021 04 25, 21:26)
Labą,
Kad praeitą savaitę veikė daugiametės.
Radau, pasiuvo, tavo tekomenduota. Tik išsiblaškius ji.
Vienas užuolaidas atvežė, kitas pamiršo pasiūt. Tas kur atveoė- pamiršo parišimus pasiūt. Vis dar lsukiu, nuo naunų metų....., pasiūti, bet neatveža. Sutarėm, kad atsiųs.....nesulaukiu. Žodžiu, išsiblaškius ir nevisai kokybiškai. Kokybė kainai neatitinka  nors kiti giria. Įkelti darbai irgi superiniai. Man nepasisekė arba esu perdaug reikli. Tsčiau noriu, kad romanetė nebūtų kreiva, kad užuolaida ant to pačio lango būtų vienodo ilgio. To negavau.... mirksiukas.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Uzsidare nuo 22 jie iki birželio 1 gal korona visi susirgo...

Aš labiau ten su vyru bendravau, tai kazkaip skustis negaliu , nes dar prieš ja buvau iš kito kauniečio uzsakius va ten tai tragedija po pi pusę metu knaibėsi, dabar išplunges atradau gerus siuvejus jų pas dukra darėsū tai iš visu triju geriausi bent kolkas mirksiukas.gif ir kokybe ir gana greit o jau audiniu pasirinkimas...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Šalta. Katilą kūrename. Pagaliau susideklaravau pajamas ir turtą. Einu, bandysiu gėles ravėti. Pelargonijų esu pamerkus, verkia, baigia susipinti šaknys, prašosi į vazonėlius, o vazonėliams vietos nėra ant palangių.
Atsakyti
Labas

Ingrida, nusipirkau ir as toki kvietka biggrin.gif Pagal paveiksliuka ant dezes nesupratau ar ja reik genet ar ne.
vaisto pirmas tris raides atsimenu, o pabaigos nebe, parasyk.

Nesupratusioms apie ka as cia, tai snd. mes su Ingrida susimatem gyvai, prie LIDLO.

o oleandras gali augt pas mus nenesamas trobon rolleyes.gif Issiaiskinau snd., kad augalo sakele parsivezta is Turkijos pries 4 metus, tai is.

vasarema, dazniau uzsuk. As au Jurginelio klausiau ar tau viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
Mano oelandras pirktas pernai Lidle,vienas pilnas žiedų,kitas dar ne.Aš laikiau vazonuose per žiemą.Per vasarą puikiai augo lauke žemėje užkasti.Man atrodo žiemos neperneštų? ax.gif
Žinok mano gėlė dar važinėja mašinoje,nežinau pavadinimo.Šiandien suarė ,iškultivavo lauką,tai rinkau iki dabar velėną. bigsmile.gif
Mano brugmansijos nerodo dar gyvybės.Nors laikiau garažo rūsyje,ne gi sušąlo?Gaila pernai viena jau žydėjo.Šiandien turėjo lidle būti brugmansijų,reikės rytoj p ax.gif rasukti.
Atsakyti
Ingrida, o tu brugmansijas au laistei? Turetu atzelt ax.gif Jei turetu Lidle but, tai gal reik uzsukt, nes paskutine neisgyveno per ziema.

parasyt vaisto antra dali, tris pirmas raides atsimenu.
Atsakyti
Triveram. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš galvojau tu klausi gėlės pavadinimo. ax.gif
Atsakyti
Oleandras ištveria iki -10. Nu nežinau, kaip atspėti, ar tokia šilta žiema bus ??? Tai tipiška vazoninė gėlė - krūmas, kuris žiemoja patalpoje, o vasarą lauke gyvena. Labai gražūs oleandrai vazonuose būna Šionenbruno rūmų parke prie Vienos. O ir aplamai daug kur Austrijoje jie viena populiariausių vazoninių krūmų.

Magnolijos nušala, jeigu ne tokios pasodintos. Žvaigždiškoji - be problemų, japoninė- be problemų, lelijažiedė Susan irgi puikiai. Kitos ant klaustuko. Įkeliu savo Susanos nuotrauką.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
O dieve IK,koks grožis.Čia šiemet? wub.gif wub.gif Čia kaip rojun pakliuvus. ax.gif
Atsakyti
Aciu, Ingridut 4u.gif

labai poniskas Kaimietukes medis.
Atsakyti
Labas rytas.
Ačiū, Sapniuk, už padrąsinimą dažniau užsukti. Vis bijau, kad esu labai neįdomi pašnekovė. Mano patirtis su oleandrais tokia. Anyta turėjo seną (bet žiedai buvo įspūdingi) didelį, gal 2 metrų oleandrą. Veną pavasario dieną pamačiau, kad guli jis išmestas be vazono. Pasodinome jį su vyru, apsipylė lapeliais ir džiugino mus tikrai gražiais žiedais gal 10 metų. Vasarą buvo lauke, kažkiek užuovėjoje po balkonu. Žiemą įnešdavome į patalpą. Tuo metu dar statybos buvo, žiemą pakurendavome tik savaitgalį. Po to pasitaikė šaltesnė žiema, kurios oleandras neišgyveno. Gal ir nebuvo 10 laipsnių šalčio toje patalpoje, o gal ir buvo.
Atsakyti
Ingrida, magnolijos nuotrauka pernykštė ar užpernykštė. Šiemet dar tik pūkuoti pumpurai, vienas kitas lyg ir žiojasi. Labai kvepia. Toks ferų kvepalų kvapas.

Vasarema, oleandras kuo senesnis, tuo gražesnis.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti