QUOTE(ate42 @ 2021 04 25, 21:26)
Labą,
Kad praeitą savaitę veikė daugiametės.
Radau, pasiuvo, tavo tekomenduota. Tik išsiblaškius ji.
Vienas užuolaidas atvežė, kitas pamiršo pasiūt. Tas kur atveoė- pamiršo parišimus pasiūt. Vis dar lsukiu, nuo naunų metų....., pasiūti, bet neatveža. Sutarėm, kad atsiųs.....nesulaukiu. Žodžiu, išsiblaškius ir nevisai kokybiškai. Kokybė kainai neatitinka nors kiti giria. Įkelti darbai irgi superiniai. Man nepasisekė arba esu perdaug reikli. Tsčiau noriu, kad romanetė nebūtų kreiva, kad užuolaida ant to pačio lango būtų vienodo ilgio. To negavau....

Kad praeitą savaitę veikė daugiametės.
Radau, pasiuvo, tavo tekomenduota. Tik išsiblaškius ji.
Vienas užuolaidas atvežė, kitas pamiršo pasiūt. Tas kur atveoė- pamiršo parišimus pasiūt. Vis dar lsukiu, nuo naunų metų....., pasiūti, bet neatveža. Sutarėm, kad atsiųs.....nesulaukiu. Žodžiu, išsiblaškius ir nevisai kokybiškai. Kokybė kainai neatitinka nors kiti giria. Įkelti darbai irgi superiniai. Man nepasisekė arba esu perdaug reikli. Tsčiau noriu, kad romanetė nebūtų kreiva, kad užuolaida ant to pačio lango būtų vienodo ilgio. To negavau....

Uzsidare nuo 22 jie iki birželio 1 gal korona visi susirgo...
Aš labiau ten su vyru bendravau, tai kazkaip skustis negaliu , nes dar prieš ja buvau iš kito kauniečio uzsakius va ten tai tragedija po pi pusę metu knaibėsi, dabar išplunges atradau gerus siuvejus jų pas dukra darėsū tai iš visu triju geriausi bent kolkas