Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(ate42 @ 2017 03 02, 15:37)
Pykstu ant tavęs.

Pyktis grožiui kenkia 4u.gif

Geriau apie kycius ir šunis kalbėkim, o tai išsibegiosim ir nereiks moderatorei gruodžio burtų naikint biggrin.gif
Saviškį į lauką išvedžiau, vos nepabėgo, jau kabinosi į tvorą, išsinėrė iš pavadėlio mano kūdena smile.gif
Nusipirkau kelnes, tyngėjau matuotis, na ir ką, beveik dešimt cm nesueina, teks kudintis, nes kelnės gražios.

D., kaip viskas man atsibodo, ai..
Atsakyti
sveikos,

Frau, brangioji, viskas bus gerai, viskas bus tik gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Meri, vyk juodas mintis šalin 4u.gif

kažko man šiandien galva sunki.....

ryte buvau į seną darbą nukulniavus, su panom pasiplepėjau, smagu buvo, bet atgal sugrižt ni ni ni

gavau senai ieškotą siuvinėjimo schemą-turėsiu darbo malonaus wub.gif
ir daar visai atsitiktinai savo kolekciją papildžiau lėlyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 03 02, 16:41)
ir daar visai atsitiktinai savo kolekciją papildžiau lėlyte biggrin.gif

Gal galima kur pamatyt bigsmile.gif

Senuos namuos gyveno kaimynė, tai ji kolekcionavo lėles-kudikius, su visais kraiteliais. Kaip tikri atrodė.
Atsakyti
Labuka
Nu ir plepumas jūsų rolleyes.gif
Na kiek įsivaizduoju Frau ji dėl vaikų lėks paknopstom,kaip ir vaikai dėl jos
Pavydžiu jos energijos
Užėjau į viena parduotuvę,pasiteiraut ar turi sėklinių bulvių,sako atveš tik kovo pabaigoje,o kaip su ankstyvujų daiginimu,per vėlu bus daigint
Darbe tikra pilnatis,matysim kuo baigsis viskas
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 03 02, 13:47)
tai va,kad ta durnė neklauso  biggrin.gif ,bandau,bet... ,kai viską praėjau šalia mamos,žinau kas tai,o kai genetikė pasakė,kad tai pas ją genetiškai ir liepė tikrintis mums supanikavom...,seserys nieko nesitikrino nei viena...,o aš tokia drąsi bailė,kad nulėkiau vos pamačius,tiesa ne pas genetikus,bet manau vistiek šaunuolė  ax.gif
reikėtų dar pora vietų pasitikrint,bet pirma atsigausiu po šito... ,tada apgamai,po to ateis eilė tolimesniem žygiam,tikiuosi viskas gerai ten,čia tik baimės akys didelės  mirksiukas.gif

šeimyna mūsų eilinė,daug š kartu suvalgėm,bet jei po visko kartu,tai ir gerai,svarbu sveiki būtume... nors čia irgi svajonė,nes realiai šiai dienai aš už dukras sveikesnė,tai sudėjus mano ir jų į krūvą gaunasi toks nervų kokteiliukas,kad nei karo nereikia...,nieko,ateis saulutė,pražys gėlytės,dar kalnus pamatysim ir išsitiesim,nėra to blogo kas neišeitų į gera  biggrin.gif

Ačiū Tau  wub.gif

Sekmes ,Frau J. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O siaip,vejam negatyvus i miska ir kekvienam likusiam,ieskome pozityvo,kad ir mazucio,mazucio,bet teigiamo,tai ir gyvent bus lengviau. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, nereikia pyktis. Merei tikrai blogos dienos. Buvo įsikabinusi į darbą, tiek tikėjosi... Apmaudu, ne tas žodis net.
Mere, pabandyk baltymų dietą. Žudo, bet greita. Plius kalorijų skaičiavimas.
Frau, tikiuosi viskas gerai. O jeigu jau kas nors nelabai gerai, tai medicina dabar labai daug gali.
Na, kad nesijausčiau tarp jūsų labai laiminga, iškrito danties plomba. Dabar kaip diendaržio vartai, taip tuščia ten. blink.gif Čia per mano godumą. Užgavėnėms nupirkau daug saldainių,. gal;vojau, vaikščios žydukai, išdalinsiu. Nieko, iki mūsų nėjo parazitai. Tai kad geras daiktas nepražūtų, nusprendžiau atsargas pamažinti. Ten tokie mano mėgstami kramtukai rūgštūs. Žiaumoju žiaumoju laiminga, ogi jaučiu, kad kažkas pašalinio žiaumojasi. Nu blyn.. Eisiu skambinsiu draugaitei, tegul kuo greičiau kviečiasi ir cemento užpila.
Lady, jeigu ir vėliau gausi bulvių, gali dar kiek padaiginti. Kovo pabaiga - dar ne laikas sodinti. Reiškia, dvi savaites gali kažkur labai šiltai šviesiai padėjusi susidaiginti. Kiek gi tų ankstyvųjų tereikia.
Atsakyti
Na as jau po gydytoju.. vnz viena gysla kraujas turi teket i virsu,o pas mane zemyn varo.. Tai darys kazkada operacija-atsius laiska kada,eile.. Su lazeriu degins.. Klause ar vietines narkozes notiu ar uzmigdyt,tai aisku kad uzmigtyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 02, 17:46)
Merginos, nereikia pyktis. Merei tikrai blogos dienos. .....

Nesipykstam tiesiog ne viską žinai. Jei tau blogai, nereiškia, kad gali kitam *****. Meri labai ramus, nuiširdus žmogutis pasirodė. Paskaičius rytinį postą- krūptelėjau. Po to bendravom, pati sakė oi, oi, negerai. Po pietų- trukt už vadžių ir dar skaudžiau. Na Frau irgi ne pačios geriausios dienos. Pati esu zyzlė, kas kiek virkauju čia jums, bet čia tikrai skaudus pamokslas. Juk viską gali ir kitais žodžiais pasakyti. Juk pačiai jei kas panašiai išrėžtų, kažin ar gerai pasijustų....
Meri, geras tu žmogutis, bet pasikeisk su Frau vietom ir pabandyk išgirsti ką pasakei.
Taika? 4u.gif
Prisiminkim dainelę: nuo mėlyno upeliuko upė prasideda, o draugystė- nuo šypsenos. biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 02 kovo 2017 - 18:07
Nu niekaip nesugaunu ką blogo pasakiau, nors užmuškit 4u.gif Kad ilsėtusi ir kiaulių nepjaustytų?
Na jei turi jėgų kaip arklys, ką aš žinau. Ir prie ko mano vaikai? Gal ir man įsižeisti?
Atia, ko pati išpūtei burbulą? Ar dėl to, kad suteikei teisinių žinių, kurias kiekvienas ras, googlės paklausęs, Darbo kodekse jauties turinti galių mane žeminti ir verst atsiprašinėti už tai ko net nesuvokiu? Ar būtina kelt temos reitingus skalbiant kitos triusikus, nors šiaip retai palygin reiškeis?
Ir aplamai, nekabinkit manęs, aš lb pikts, galiu netyčiom kandžiotis, kaip tas, kuris užspeistas į kampą.
Jei netinku, galiu išeit iš temos, ne pirmąsyk biggrin.gif
Atia, blokuoju tave, rašyk ką nori blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 02 kovo 2017 - 18:22
Nus merginos, baikit duel.gif , tam ir vieša vieta, kad sakyt ka galvojam ir kokią nuomonę susidarom tongue.gif, o jei taip nera, kaip šiuo atveju iš tikro tai tris kart valio biggrin.gif

Lyja pas mus , šiandien tipo vasaros diena, tai pagal mano klimato žoną biggrin.gif tai birželis šaltas ir apsiniaukęs, liepa graži sauleta, rugpjūtis lietingas...tikra klasikine lietuviška vasara, esmėj nieko naujo bigsmile.gif

Neneik niekur Merri, debesys praslinks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 kovo 2017 - 18:21
QUOTE(Merii @ 2017 03 02, 18:19)
Nu niekaip nesugaunu ką blogo pasakiau, nors užmuškit  4u.gif  Kad ilsėtusi ir kiaulių nepjaustytų?
Na jei turi jėgų kaip arklys, ką aš žinau. Ir prie ko mano vaikai? Gal ir man įsižeisti?
Atia, ko pati išpūtei burbulą? Ar dėl to, kad suteikei teisinių žinių, kurias kiekvienas ras, googlės paklausęs, Darbo kodekse jauties turinti galių mane žeminti ir verst atsiprašinėti už tai ko net nesuvokiu? Ar būtina kelt temos reitingus skalbiant kitos triusikus, nors šiaip retai palygin reiškeis?
Ir aplamai, nekabinkit manęs, aš lb pikts, galiu netyčiom kandžiotis, kaip tas, kuris užspeistas į kampą.
Jei netinku, galiu išeit iš temos, ne pirmąsyk  biggrin.gif

...... unsure.gif
Bent jau stengiausi būt nuoširdi.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 02 kovo 2017 - 18:21
Kaimietuke teks laukt,kol atveš,niekur nedingsiu,nesisiūsiu gi internetu bulvių,kiek atvežimas kainuos,tai ir pardėj gausis ko gero pigiau
Merii Frau nemoka ilsėtis manau
Aš tai ne,parvažiavau iš darbo pirma savim ,faina ir gražia pasirūpinau,pavalgiau,pasidesertinau,nesigalvoja man niekas alkanu pilvu,va dabar jau skalbiankę uždėjau,pilna buvo,paprikas uodeguotas susodinau,valgyt rytojui abiem dedu,MB parvažiavo,ugnies kurt nuėjo ir tekina ten pat
Reik parinkt pomidorų sėklų,kaip ir pažadėjau duot,o pažadus reik tesėt
Chm pas mane nelijo,buvo ir saulutės ir apsiniaukę,gal neprasta ta vasara bus
Atsakyti