Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Vaje, Meri , nenuskilo dar paatostogauti.
Ar senės žuvys neskriaudžia naujokių ? Na, jeigu tos pačios rūšies suleidi ?
Atsakyti
Po nakties žinosiu praradimus. Tie naujokai tokie mažyčiai, matytum mano tarakatus, kokių dvidešimt cm. Papildžiau jaunimo, lai auga. Visų gal nesurys pabaisa šamas. Tokį vieną turiu. Tabletę nesustodamas prarija blink.gif
Norėjau įleisti naujų rūšių žuvų, bet pardavėja atkalbėjo. Būtų buvęs didelis balius.
Tai va, augalų beveik neturėjo, žuvų irgi ne kažką ir visos vos ne leliukai. Būčiau dar skaliarų paėmus, bet nebuvo iš ko pasirinkti. Bus proga vėliau užsukti.
Dėl darbo, tai lb sustresavau, net vidurius susuko, dar gerai, kad ne iš vakaro pranešė. Gražina į paskutinę vietą kur dirbau, Nepatinka man ten, bet nepasirinksi. Draugė kalbina eiti į Rimi dirbti, ten daugiau moka, bet visą laiką esi stebima, net nosies nepasikrapštysi ir lb daug funkcijų tektų išmokti, gana sudėtinga vyresniame amžiuje, apsukos ne tos, tai nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 15 kovo 2021 - 22:15
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Gražus rytas.Kad ir be saulės,bet nors ne vėjuotas. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 16 kovo 2021 - 07:47
Labas rytas

man tai jis nelabas, nes katinas mano prieskoninius augalus isverte. kIEK SUGEBEJAU ATSODINAU, pASIJAUCIAU pELENE. vAZIUOSIM I STATYBINIU KRAUTUVES GARTRAUKIO, SPAKLIAUS IR DAZU. Kranus veliau ziuresim. Prirasiau didelem raidem, bet nebetaisysiu.
Atsakyti
Sapniuk 4u.gif
Kažin ar labai blogai bus, jei tuos buksmedžių daigelius sukišiu į dirvą? dar uždengčiau tais vaikiškais šiltnamukų dangteliais??? Bijau, kad namie jie greičiau nusidusins.
Atsakyti
Sodink , Meri, į dirvą. Žada dar šią savaitę iki -5 , tai uždengsi nakčiai. Namie nuo sauso oro nubyrės lapai.

Darbavausi šiandien visą dieną lauke. Nusikarpiau rožių lysvę, raganę išgenėjau tokią didelę. Buvo užlipusi ant stogo, tvarkė praėjusią savaitę pastoges, nuėmė nuo atramos. Reikės gamintis naują atramą, senoji supuvusi. Reikės kažkaip priraišioti.

Parsivežiau šiandien iš terminalo savo siuntinį su bijūnais. Tik dar palauksiu su sodinimu. Išnešiu į malkinę, tegul dar pagyvena maišeliuose.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jau nudengei IK rožes?Aš vakar dalį,šiandien jei bus laiko reikės nudengti visas.Sušutimas baisiau nei pašalimas? mirksiukas.gif
Mano buksmedžiai darbe viduje,nėra labai šilta,gal išsilaikys? ax.gif Nes net nežinau kur sodinti.Surištos man rankos sodyboje,jokių mano gėlynų,sūnus kvies landšaftininkę,kad pabraižytų kaip apželdinti.Nesikišiu,tujų užsakiau,daugiau tegul žinosi. ax.gif Jei ką turiu savo sklypą,kur galiu kišti ką noriu.Vakar dar pagenėjau krūmus,kol pridavinėjo pirtį. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 17 kovo 2021 - 07:43
Dar nebyra mano buksmedukai. Radikulitas žaibuot pradėjo po juosmenį. Gal praeis iki penktadienio?
DPD atsiuntė žinutę, kad manęs nerado blink.gif , tyngėjo paskambinti? Su Venipaku tokiu cirkų nebūna. Na gal šiandien?
Atsakyti
Labas

vakar vyras istraukiama gartrauki uzsake ryte, po pietu paskambino, kad jau pakrautas. Snd. ar ryt atves. Vaikstau net i tulika su telefu, nes mano numeris duotas. Niekada DPD nepavede, perka vyras daznai, ypac dabar, kai remontas. Na, bet remontas jau trys metai blink.gif Vakar dazu nusipirkom virtuves sienom, grunto, sveitimo popieriaus ir spakliaus.

Issisviete saulute, isnesiau augalus i balkona, salta, bet lai saule pasidziaugia.
Atsakyti
Aš irgi kaip ant adatų, laukiu siuntos. Man tai yra buvę, kad tą pačią dieną neatvežė, kaip patys pranešė, o kitą sykį pusę siuntos gavau į namus, o kažkokį šuduką iš Senukų, pridavė į terminalą, kuris man lb nepatogioje vietoje. Jau su Akvazoo neužsiimsiu siuntiniais, paprasčiau nuvažiuoti į parduotuvę ir nusipirkti.

Negaliu pernešt savo gartraukio, jau taip ūžia, atrodo smegenis pro ausis ištrauks. Pas mane Figaro ištraukiamas įmontuojamas, dabar gal tokių ir nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 17 kovo 2021 - 12:21
Ingrida, dauguma mano rožių buvo tik sniegu užsidengusios. Kurios po agro - seniausiai nudengiau.

Meri, gal tavo gartraukis išsicentravęs kažkur, jeigu labai ūžia. Bet kas čia pas mus inžinierė ? bigsmile.gif

Sapniau, ar baigsi iki gyvenimo galo savo remontus ? biggrin.gif
Dukra buvo sugalvojusi savo kambario remontą. Nupirkome tapetus, lentynėles. Nu persigalvojo , varliūkštė, kai vieną ruloną sukarpėme ir primatavome. blink.gif Dabar jau dažys.
Atsakyti
IK,sakai as taip trumpai gyvensiu, ar remonta dar pora desimtmeciu darysiu biggrin.gif Tai gi nebuvo manes tris metus Panevezy. Remontu daryt, organizuot per atstuma dar nemoku.

Sakykit, kada kopustus set....ir arbuzus. Arbuzus gal balandzio pradzioj, o kopustus vasariniam valgymui.
Atsakyti