Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

labas 4u.gif

saulė plieskia, pirštais į langus balkono bado-kai prašils oi turėsiu darbelio ax.gif

aš dar jkių pomidorų neturiu, laukinius sėsiu balandžio pr. biggrin.gif
Atsakyti
Labas

pas mane auga paprikos ir pomidorai ax.gif Va, kur sejau salierus sakninius, tai kazko jie man i kopustine kultura panasus, gal sumaisiau biggrin.gif Petrazoles dygsta, kas man labai retai pavykdavo. Alunes sudyge, o levandos ne.Uzskaitau ukrainietiskas seklas.
Atsakyti
Mano katė irgi pradėjo sodinimų sezoną, krapšto žemes iš lovelio su mandevila.
Taip įdomiai, jau antri metai taip, dvi susodintos ir kaskart viena nudžiūna, nors priežiūra tokia pat. Reiks paprasčiausiai antrą nupirkus įstatyti su visu vazonėliu į lovelį.
Sugalvojau, porą buksmedžių sodinsiu į paradinę namo pusę. Formuosiu rutulius. Tik šalta dar.
Atsakyti
Saugau savo daigus nuo kenkėjų: dvi katės ir šuo. Atsinešiau visokių žiurkėnų narvų grotas ir uždengiau. Šuva bando nukandžioti. reikės groteles kelti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Su švente.
Atsakyti
Su kovo 11 4u.gif lithuania.gif
Supūdžiau medinilę. Gal ir gerai,perdaug man tokių didelių augalų. Šiaip tai gerai augo, po keliskart žydėjo, na, bet tas lapų dydis. Panašu, kad ir kambarinę kinrožę pribaigiau, kuri, rodos, neužmušama, kaip ir medinilė buvo. Dar laukiu kada sanpaulijos prisibaigs, kad galėčiau išmėtyti. Jau peraugusios, neturiu jėgų jų tvarkyti ir be to, joms pas mane gal per drėgna ir mažai šviesos.
Nežinau, kuo tolyn, tuo sunkyn depresinė būsena. Nenoriu keisti gydymo ir vaistų dozių, tad nieko daktarei nesakau..., turbūt taip ir viskas liks, kad tik nebūtų blogyn.
Atsakyti
Meri, nesikankini ir greitai mauni pas gydytoją. Na ir kas , kad didesnė dozė.
Bus tų medinilių. Kitą nusipirksi.

Po pietų tik miegas ima. Vėjas ūžauja , priviriau dideliausią katilą kopūstų sriubos su kauliukais. Reikia naikinti kalakutų kaulus, o tai vasarą gi sriubos nesinori. Dar atradau galybę šaldytų rūgštynių , teks tam reikalui ir jas sunaudoti.
Draugė šiandien jau viščiukų paaugintų parsivežė. Užpavydėjau...

Juozai maryte, kaip pasiilgau kapstymosi gėlynuose.... Greičiau atšiltų...
Šiemet reikės išrauti senas šilauoges ir bent dalį naujomis atsodinti. Jau kokių 12 metų joms, nebėra iš ko genėti. Galėtų iki 20 metų augti, bet vis per godumą neišgenėdavau kaip reikalas, tai krūmai tiesiog nusialino nuo uogų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 11 kovo 2021 - 17:56
Labas

silauogiu nemoku geneti, net nezinociau nuo ko pradet rolleyes.gif

lithuania.gif

Meri, na jei tie vaistai nebetinka ar reik keisti, tai ir sakyk daktarei, kad bloggai jautiesi. Koks geris taip kankintis, ne mozachiste juk pati.

Atveze snd. apatines virtuves spinteles, nesurinko. Liepe lubas ir sienas issidazyt biggrin.gif Grindu plyteles prie radijatoriaus kazkuo uzbuzotos. Ploviau, tryniau nu niekaip. Uzmerkiau skudurais. O ta vieta niekuo neuzsides, matysis, reiks kazkaip iveikt ta problema.
Atsakyti
Sapniau, yra toks valiklis po remonto. Neatsimenu , kaip atrodo. Nuima dažus, rotbandą, cementą.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Aš irgi negeniu šilauogių o va pasirodo be reikalo verysad.gif, tik pernai su visam išmeciau biggrin.gif šilauogę ružavomis uogomis, kažkoks nesusipratimas , uogos mažytes, rūgščios, ir aplamai tik kelios ant krumo unsure.gif

vakar nuputė nuo kopečių vejas mane verysad.gif , tai mažumelę ne kažką unsure.gif savijauta...genoiu toliau kardinaliai, nes pernai kaip mama sako "nunuoginau" kriaušes tai labai pasiteisino

aišku apie paletes , o tai aš tik žinojau tas eurines biggrin.gif sakau gal statote ant ju smile.gif, o tos plastikines geras dalykas aš i tas didesnes jau išpikuoju daigus ir auginu iki sodinimo į nuolatinę vietą
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 03 06, 21:59)
Vakar sniego padavė, šiandien ištirpo. Nuvariau į miestą, pasišopinau bent turguje. O tai jau apiplyšusi kaip valkata vaikščiojau. Šliurės, kojinės, bombonešiai... biggrin.gif

pas mus dar neveikia turgelis kažkodel...

Aš pomidorų dar nesėjus ir bent jau šįsavaitgali nežadu set, o gal ir kita dar ne, paskui perauga man, o lakstyt kaip pas numirelį su žvakemis į šiltnami nesiruošiu , vienos seklos omnivoje guli neatsiimtos, o kitos tik dar neseniai paraše ukrainietis, kad išsiunte tai be geros savaites neateis smile.gif

ai dar grįžau pranešti biggrin.gif, kad mano šeimyna gavo po pirmą skiepą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 12 kovo 2021 - 08:24
Lyžuka, jei vėjas toks pat buvo pas tave, kaip pas mus, tai tik savižudis gali lipti į medį mirksiukas.gif
Maniškis trečiadienį antrą skiepą gaus, po pirmo jokių pašalinių nebuvo.
Šilauoges man zuikiai apgenėjo, nepagalvojau uždengti, tai, kas virš sniego, nukentėjo.
IK, tu jau apie pasikapstymus gėlynuos labai neįsisvajok. Visčiukai dar kaip ir ankstoka, lauksiu dar kokias 2 savaites, gal atšils kiek. Dvi partijas auginant ir susivėlint negerai.
Atsakyti