Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Merii @ 2017 03 02, 14:24)
Iš Kaimuko, klausimukas  4u.gif
Gavau Hypermaksėje serbentą Titaniką  biggrin.gif Kažin, kada man jį kišt žemėn, nieko nerašo? Sudžius namuos  unsure.gif

Pas Širduką svečias ženklina ir taip menką sodelį, na ir ką tu jam. Kažkoks lb gauruotas, gal su sibiriaku maišytas.

Frau, apie kokius tu čia pykčius? Ne pyktybinė aš, tik sakau, kad pasisaugotum save.
Tiek metų bendraujam, reiškias taip ir neperpratai  smile.gif Daryk kaip išmanai, mums tai kas, na, bet nei viena nenorim, kad tau pablogėtų, nes mylim tave. Ir poilsis tau tik į naudą.
Daugiau nerašysiu, tyliu  irnesakyk.gif

Meri, žinai, gal jau šalčių nebebus. Jei tik pašalas išėjęs, gali tą serbentą kišti į žemę. Vis tik gavai savo Titaniją 4u.gif Jeigu lapeliai jau sprogsta ir naktį kokius didelius minusus žadės, užmesi nakčiai kibirą ir tiek žinių.
Su tai katinais tai tau problema. Kažin, acto papurškenus nepadėtų? Kažkur skaičiau, kad katinai nemėgsta.

Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 03 02, 15:03)
nea,dar nemuose,ketvirtą pas daktarę,nuo proto nulipsiu  biggrin.gif

Merii,susiskaitė kaip puolimas,kažkaip meile neprakvipo
niekada netarnavau ir nesiruošiu,manęs vaikai anei vyras nevaldė ir nevaldys,nebent kai būsiu salota tarp pampersų...
padedu aš,padeda man,nieko tame blogo...,nemokam vaikam už butus,už telikus,baldus ar dar kažką...,atlieka -dalinamės,trūksta-dalinamės,tam ir yra šeima,nematau nieko blogo tame

o tau atneša gatavai į šaldytuvą maistą? namus sutvarko,lysves sukasa,valgyt išverda? net jei jautiesi geriau nei vaikas? nepasakyčiau kada paskutinį kartą grindis siurbliavau ar sunkiai kažką tysiau... ,vaikis grindis valo,aš jam darbinę uniformą išlyginu...,dukra ligoninėj nuo lovos nesitraukė,aš irgi su kotletais lėksiu...,ir taip bus kol pajėgsiu...
dičkė brolį praktiškai užaugino,pirmą kartą jos priežiūrai palikau kai jam buvo vos trys mėnesiai,vyras iš kaimo pas mane į ligoninę važinėjo,ji viena su mažesne sese ir kūdikiu namuose likdavo,viską mokėjo... kai reikėjo ir karvę melžė,ir tvartą mėžė...,tai kodėl aš turėčiau nepadėt kai reikia anūkę iš darželio paimt ar sergančią paslaugyt?
jokios prievartos nėra,man smagu su vaikais,retą dieną nesimatom,va sėdžiu laukiu kol važiuot bus laikas,viena skambino tris kartus,kita gal penkis,o skaipe žinutės,šypsenėlės ištisai,tik nueinu jau pypsi...,žino kaip stresuoju,nepalieka ramybėj  biggrin.gif ,į namus neįsileidau pati,planavau lovoj su kompu gulėt,bet pabudau anksti,daug nudirbau... pervilkau patalynę ir skalbt sudėjau  ax.gif ,dar pusryčius suvalgiau
šiai dienai numetus visus 10 kg ,kaip atgal nepriaugt?
ainu dar išdžiaustysiu,šiai dienai darbai baigti,vakare į pardę nuvažiuosim kiaulėko užsakyt,va ir visas triūsas mano,tinginystė,kad net pačiai gėda,sunku man gyvent nieko neveikiant,durniausia,kad apsveiks viena vieta ir tuoj išmėsinės kitą,vėl voliotis teks,o jau į sodą noriu,darbų yra

Frau, baik nervuotis. Kai skaičiau Krikštatėvį įstrigo pasakymas, kad nėra ko nervuotis iš anksto. Jei reiks išgirst blogą žinią, būtinai ją išgirsi. Išgirsi tada, kai tai bus neišvengiama ir nėra reikalo jaudintis dėl to kas galėtų būti, bet nebūtinai bus.
Tarkis su savim. O jei jau ir nekokios žinios laukia, geriau jas sužinoti laiku, t.y. anksčiau, kol dar galima gauti tinkamą pagalbą. Va taip va. Dabar eik tartis su savimi.
P.s. graži jūsų šeimyna. Baltai pavydžiu. Būkit tokie visada, tada jokios negandos nebaisu. 4u.gif
Meri, po mūsų rytinio pokalbio, po šiaip bendravimo, kad ir kiek nedaug jo teko, tave įsivaizdavau kitokią. Pykstu ant tavęs. Nemaniau...... unsure.gif ar tai tik tavo bloga savijauta, nors ir tada taip negalima. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 02 kovo 2017 - 15:40
QUOTE(ate42 @ 2017 03 02, 13:37)
Frau, baik nervuotis. Kai skaičiau Krikštatėvį įstrigo pasakymas, kad nėra ko nervuotis iš anksto. Jei reiks išgirst blogą žinią, būtinai ją išgirsi. Išgirsi tada, kai tai bus neišvengiama ir nėra reikalo jaudintis dėl to kas galėtų būti, bet nebūtinai bus.
Tarkis su savim. O jei jau ir nekokios žinios laukia, geriau jas sužinoti laiku, t.y. anksčiau, kol dar galima gauti tinkamą pagalbą. Va taip va. Dabar eik tartis su savimi.
P.s. graži jūsų šeimyna. Baltai pavydžiu. Būkit tokie visada, tada jokios negandos nebaisu. 4u.gif
Meri, po mūsų rytinio pokalbio, po šiaip bendravimo, kad ir kiek nedaug jo teko, tave įsivaizdavau kitokią. Pykstu ant tavęs. Nemaniau...... unsure.gif

Jei butu opcija like,tai butinai padeciau.Simtu procentu pasirasau uz tavo nuomone.

Atsakyti
O jus niekad nesinervuojat is anksto??Suprantu ir as kad ner ko is anksto prisigalvot,nu bet kad kitaip neiseina...Va tuoj varysiu pas gyd..Man jau dabar sirdis dreba,jei pasakys,kad reikia operacijos...
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 02, 17:37)
Tarkis su savim.

tai va,kad ta durnė neklauso biggrin.gif ,bandau,bet... ,kai viską praėjau šalia mamos,žinau kas tai,o kai genetikė pasakė,kad tai pas ją genetiškai ir liepė tikrintis mums supanikavom...,seserys nieko nesitikrino nei viena...,o aš tokia drąsi bailė,kad nulėkiau vos pamačius,tiesa ne pas genetikus,bet manau vistiek šaunuolė ax.gif
reikėtų dar pora vietų pasitikrint,bet pirma atsigausiu po šito... ,tada apgamai,po to ateis eilė tolimesniem žygiam,tikiuosi viskas gerai ten,čia tik baimės akys didelės mirksiukas.gif

šeimyna mūsų eilinė,daug š kartu suvalgėm,bet jei po visko kartu,tai ir gerai,svarbu sveiki būtume... nors čia irgi svajonė,nes realiai šiai dienai aš už dukras sveikesnė,tai sudėjus mano ir jų į krūvą gaunasi toks nervų kokteiliukas,kad nei karo nereikia...,nieko,ateis saulutė,pražys gėlytės,dar kalnus pamatysim ir išsitiesim,nėra to blogo kas neišeitų į gera biggrin.gif

Ačiū Tau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 03 02, 15:47)
tai va,kad ta durnė neklauso  biggrin.gif ,bandau,bet... ,kai viską praėjau šalia mamos,žinau kas tai,o kai genetikė pasakė,kad tai pas ją genetiškai ir liepė tikrintis mums supanikavom...,seserys nieko nesitikrino nei viena...,o aš tokia drąsi bailė,kad nulėkiau vos pamačius,tiesa ne pas genetikus,bet manau vistiek šaunuolė  ax.gif
reikėtų dar pora vietų pasitikrint,bet pirma atsigausiu po šito... ,tada apgamai,po to ateis eilė tolimesniem žygiam,tikiuosi viskas gerai ten,čia tik baimės akys didelės  mirksiukas.gif

šeimyna mūsų eilinė,daug š kartu suvalgėm,bet jei po visko kartu,tai ir gerai,svarbu sveiki būtume... nors čia irgi svajonė,nes realiai šiai dienai aš už dukras sveikesnė,tai sudėjus mano ir jų į krūvą gaunasi toks nervų kokteiliukas,kad nei karo nereikia...,nieko,ateis saulutė,pražys gėlytės,dar kalnus pamatysim ir išsitiesim,nėra to blogo kas neišeitų į gera  biggrin.gif

Ačiū Tau  wub.gif

Prašom, tik nežinau už ką. Sėkmės jum. Ramybės ir kantrybės tau. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 03 02, 17:44)
O jus niekad nesinervuojat is anksto??Suprantu ir as kad ner ko is anksto prisigalvot,nu bet kad kitaip neiseina...Va tuoj varysiu pas gyd..Man jau dabar sirdis dreba,jei pasakys,kad reikia operacijos...

kažkokioj dainoj yra žodžiai -duok ranką ir eime drauge...,tai va,duok ranką,palaikom viena kitą,papus į priekį ir eime,viskas bus gerai,atlaikysim mes tas operacijas,mes gi moterys,lengvai nepasiduosim mirksiukas.gif

kraujospūdis normoj,nors dar laiko triznai turiu ax.gif
dainuot negaliu,kaimynai nesupras biggrin.gif ,už lango lietus su ledukais šniojo,o planavau anksčiau išeit ir kieme pasivaikščiot kol atvažiuos vyras

Ate,o tu maniškiui savo nuomonės neišsakei? vos ne paraidžiui ką tik pasakė biggrin.gif
drąsuolis,o kai į rūrą adatą gavo,tai sienom lipo,aš bent šito nebijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 03 02, 15:56)
kažkokioj dainoj yra žodžiai -duok ranką ir eime drauge...,tai va,duok ranką,palaikom viena kitą,papus į priekį ir eime,viskas bus gerai,atlaikysim mes tas operacijas,mes gi moterys,lengvai nepasiduosim  mirksiukas.gif

kraujospūdis normoj,nors dar laiko triznai turiu  ax.gif
dainuot negaliu,kaimynai nesupras  biggrin.gif ,už lango lietus su ledukais šniojo,o planavau anksčiau išeit ir kieme pasivaikščiot kol atvažiuos vyras

Ate,o tu maniškiui savo nuomonės neišsakei? vos ne paraidžiui ką tik pasakė  biggrin.gif
drąsuolis,o kai į rūrą adatą gavo,tai sienom lipo,aš bent šito nebijau  biggrin.gif

Taigi mes vieno kraujo- Suvalkija jėga. Dar pasakyk, kad tokiainuomonei nepritari....netikiu.
Taviškis matyt Krikštatėvį neseniai skaitė biggrin.gif
Jei be juokų, man ten daug pamokų yra......
Ar nieko dar nesėjai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 02 kovo 2017 - 16:01
panašu,kad būsiu iškruš-a už dyką biggrin.gif ,dangus su žeme maišosi,o man jau eit reikia,neprivažiuos iki laiptinės,žalia zona,tenka bris per lietų iki aikštelės
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 03 02, 15:59)
panašu,kad būsiu iškruš-a už dyką  biggrin.gif ,dangus su žeme maišosi,o man jau eit reikia,neprivažiuos iki laiptinės,žalia zona,tenka bris per lietų iki aikštelės

Paprašyk, kad ateitų pasitikti. Pašoksit lietuje- romantika kaip toj dainoj. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 02, 17:59)
Taigi mes vieno kraujo- Suvalkija jėga. Dar pasakyk, kad tokiainuomonei nepritari....netikiu.
Taviškis matyt Krikštatėvį neseniai skaitė biggrin.gif
Jei be juokų, man ten daug pamokų yra......
Ar nieko dar nesėjau?

na nėra jis toks visai suvalkas,aš čia veislinė šitoj vietoj,o jis atvykėlis biggrin.gif
gal ir pritariu,kai ne man reikia biggrin.gif
neskaitė ir neskaitys,pasirūpinsiu tuo
jei rimtai,jis neskaito nuo mokyklos,jo reikalas dirbt,o aš paskaitau už abu ax.gif biggrin.gif

nesėjus,šiandien žemę daigams pirksiu,sėklos ant stalo,nebuvo į ką sėt,čia viskas ko reikia yra,tik,kad po sezono... ,nuo šiandien prekyboj žemė daigam,neskuba niekas blink.gif ,daigyklas laimė pernai susipirkau,nes ir tų dar nesimato,o sodo centre kaina puiki,už dėžutę 9 eu,kai aš paprastoj pardėj po 0.50 centų tokias nusipirkau...,parsinešiau 10 biggrin.gif ,iki pencijos užteks
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2017 03 02, 18:02)
Paprašyk, kad ateitų pasitikti. Pašoksit lietuje- romantika kaip toj dainoj. rolleyes.gif

a ha ,pašoksiu...kaip prie tavo vartų biggrin.gif biggrin.gif ,paskui į šeštą aukštą bėgte maudytis biggrin.gif

viskas,einu,sėkmės man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 03 02, 16:07)
na nėra jis toks visai suvalkas,aš čia veislinė šitoj vietoj,o jis atvykėlis  biggrin.gif
gal ir pritariu,kai ne man reikia  biggrin.gif
neskaitė ir neskaitys,pasirūpinsiu tuo
jei rimtai,jis neskaito nuo mokyklos,jo reikalas dirbt,o aš paskaitau už abu  ax.gif  biggrin.gif

nesėjus,šiandien žemę daigams pirksiu,sėklos ant stalo,nebuvo į ką sėt,čia viskas ko reikia yra,tik,kad po sezono... ,nuo šiandien prekyboj žemė daigam,neskuba niekas  blink.gif ,daigyklas laimė pernai susipirkau,nes ir tų dar nesimato,o sodo centre kaina puiki,už dėžutę 9 eu,kai aš paprastoj pardėj po 0.50 centų tokias nusipirkau...,parsinešiau 10  biggrin.gif ,iki pencijos užteks
Papildyta:

a ha ,pašoksiu...kaip prie tavo vartų  biggrin.gif  biggrin.gif ,paskui į šeštą aukštą bėgte maudytis  biggrin.gif

viskas,einu,sėkmės man  ax.gif

Sėkmės tau. Sveikatos ir geros nuotaikos.
Prie mano vartų tau nepatiko? blink.gif biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti