Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

lABAS

Vakar is naujo buto balkono pasikrovem 150 plytu ir isvezem i didziagabariciu aikstele ax.gif Snd. sutvarkiau balkona. Ten visko buvusiu nuomininku palikta ir dar pernai balandziai vaikus perejo, tai galit issivaizduot koks ten bardakas buvo. Istepem virtuve antra kart giluminiu, nes sekancia savaite jau apatines spinteles surinkines. Dabar nesugalvoju kokia spalva sienas virtuvej dazyt.
Atsakyti
Meri, man tai prašmatniau bumbulai. Dar nesodink, žada šalčius. Dabar pridenk kokiu plėvelės gabalu malkinėje. Po geros savaitės pasodinsi jau.

Turiu siuntimą peties operacijai. Pasakė, kad po to 3-4 mėn negalėsiu daržų ravėti anei kasioti. Svieto pabaiga. fear.gif g.gif Kas mano gėlynus rožynus prižiūrės ???
Atsakyti
Maniškiui po operacijos 6 savaitės ranka įtvare buvo, bet ir dabar, praėjus lygiai metams po operacijos, jėga ir judesio amplitudė negrįžo tokia, kokia buvo. Gal pas tave paprastesnė operacija, jam du implantus dėjo.
Nugenėjau sodą, vienas darbas padarytas.
Atsakyti
Aš irgi šiandien genėjau.Tik vėjas baisulingas iki pietų sodyboje. bigsmile.gif Sušalome juodai.O grįžome į miestą malonu dirbti ir lauke ne toks vėjas. bigsmile.gif
Kaimynės,gal valymo įmonėje turite pažystamų?Įkasė šiandien nuotekas-su valymo įrenginiais,reikės gerybinio dumblo pie 300 litrų. mirksiukas.gif Nieko nenusimanau,tik mane perspėjo,kad skalbti galėsiu tik kartą per dieną,kad nenužudyčiau bakterijų???? biggrin.gif
IK-gydykis,nebe delsk,tiek prisikankinai. 4u.gif
Atsakyti
Ingrida, mes august statėmės, tai ten bakterijas atvežė, viskas atitinka Europos standartus. Pas mane 2 kartus per dieną galima skalbti. Reiks rajone pateikt dokumentus, tikiuos 1000 gal kompensuos. Yra nutarimas priimtas, kad pusę kainos gali kompensuot, bet ne daugisu 1000.
Atsakyti
Bakterijas tai atvežė,bet kad jos turėtų darbo reikia gerybinio dumblo dar. bigsmile.gif
Apie kompensacijas nebuvau girdėjųsi,įdomu.Mūsų irgi su visu techniniu pasu,viskas legaliai. ax.gif
Atsakyti
Dėl kompensacijų visur skirtingai, bet jei nėra galimybės jungtis prie bendrų, tai kompensuoja, tik sumos skirtingos. Pasiklausk savivaldybėj.
Mums bakterijas atvežė po kelių savaičių, o naudotis leido iškart, tai gal jau ir turėjo jos ką dorot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 03 kovo 2021 - 23:12

Labas rytas.vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 04 kovo 2021 - 07:42
Iš Kaimuko, tai nelauk, kuo greičiau keliauk operuotis 4u.gif Prabus tie rožynai, kitąmet sutvarkysi.
Vieną bumbulą auginu, labai lengvai formuojasi ir gerai atrodo. Tvorelė yra tvorelė, dar pagalvosiu, nes krepšelyje net šeši buksmedžiai. Šiaip jie ir taip lengvai dauginasi, bet lb ilgai auga, o pirkti jau kokių dvidešimt cm ir vešlūs.
Šiandien dukrius paveš apsipirkti, bus proga iš namų išeiti. Barasi, kad mažai vaikštau, bet mus kaimuke niekas be reikalo nevaikšto, tik vagys apsižiūrinėja dienos metu ką naktį nugvelbti. O be reikalo į parduotuves eiti neturiu mados. Darau namie mankšteles. Ai, pradėsiu dirbti, prisivaikščiosiu, dabar reikia stuburą ilsinti. O tai jau kažkoks dieglys ė strėnas įsimetė. Nu blyn, šiandien griešysiu, tiramisu noriu biggrin.gif
Atsakyti
Griešyk , Meri , kol griešijasi. biggrin.gif
Vakar desertui visiems nupirkau po Donuts spurgą. Mb atsisakė, tai man į lašinius nuėjo. blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Meri,buksmedžius dar laikau,nesodinu.Tikiuosi,kad neperaugs?Tikrai gražūs krūmeliai. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

Aš savaitgalį leksiu į sodus su pielomis biggrin.gif jei tik nesnigs ar šiaip kokia dargana neužeis mirksiukas.gif , o dar nuspalvinimas medžiu laukia biggrin.gif , purkšti turbut variu dar per anksti?
Atsakyti