Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Žmonės sako, kad nuo senatvės nėra vaistų, ką ten papildai padės, smulkmė... Sėdžiu namie, tai ir prisigalvoju savigydos.
Galvoju, gal tas viendienes, kur kiekvienam patvoryje auga, pakeisti įdomesnėmis, nematytomis? Ką? Netoli man čia tas, kurs tokias veisia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 27 vasario 2021 - 18:15
Jeigu keisi, tai ieškok , kad būtų tetraploidai, kvepiančios ir remontantinės. Sunku rasti visas tris savybes viename, bet verta.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Meri, gal tu keliauk pas šeimos gydytoją ir aiškinkis skausmo priežastį. Prašyk siuntimo pas neurologą ar ortopedą, padarys magnetinį rezonansą ir žinosi, kas kur užspausta. Žinai gi pati, savigyda nepadės.

Atidariau sėjimo sezoną. Ant visų dėžučių užmečiau grotas, nes labai jau domisi Baskis ir katės. Nereikia man kasdieninių tikrinimų. tongue.gif

Na va vis sakai, nespėji, daug darbo, o kai savanorių pagalbininkų atsirandą, tai nepriimi į kompaniją  :hmm:  :lol:  :lol:  O jie jau mokėtų, kur per daug iškapstyti ar perkelti į kita dėžutę, o dar geriau ant grindų, ten juk daugiau vietos augaliukam nei dėžutėje.  :lol: Sodininkai  :lol: 

Jeigu keisi, tai ieškok , kad būtų tetraploidai, kvepiančios ir remontantinės. Sunku rasti visas tris savybes viename, bet verta.

Reikės ir man tokių paieškoti, bet jau kitais metais, nes šiemet prie namų mažinu darželius, perkeliu prie tvenkinio. O ten ruošiamės pasistatyti mažą namelį, kur pasisėdėti, pailsėti būtų, tada aplinką tvarkysim galutinai jei ir vėl ko nesugalvosiu. Kažkodėl žmogus sensta, o visokių minčių, idėjų, svajonių daugėja.  :oh: 

Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2021 02 28, 10:08)
Kažkodėl žmogus sensta, o visokių minčių, idėjų, svajonių daugėja.  doh.gif </p>

Manau, kad sensta kūnas, mažėja jėgos, bet ne pati dvasia, svajonės...
Aš po tiekos metų užsidegiau atnaujinti akvariumą, kai visai nerųpėjo kaip jis atrodo, va, išvariau vyrą šakų ieškoti, nes nežadu penkioliką eurų už kg mokėti. Pati pasiruošiu.
Iš Kaimuko, ačiū, tavo neįkainojami patarimai daugeliui pravers, ne mes vienos viską skaitom 4u.gif Pas Gintarą Klimaitį pirksiu, rimtas pardavėjas profesionalas.
Maniau, kad jukoms bus amen, buvo užsnigtos pilnai, o ir nieko, viskas tvarkoj. Kas čia rašė, kad peržydėjus nunyksta, tai pernai nenunyko ir žiedkotį pakartojo.
Man dar buksmedžiai patinka, lygtais kitą savaitę lidlas prekiaus.
Atsakyti
Noriu, kad pasidalintumėte savo patirtimi, kas augina raganes. Visad kovo mėnesį jas nupjaudavau, bet ar būtina, gal palikti ir tie negražūs sudžiuvę lapai patys nukris?? Pas mane prie virtuvės lango padaryta įvairių spalvų užuolaida, bet pastebėjau, kad didžiažiedės sunkiai auga ir nepasiekia bendro ilgio su kitomis. A?
Dabar ir sodelyje noriu veidrodžius paslėpti po jomis, pernai pripirkau ir užsodinau. Suprantu, kad toje pusėje misija beveik neįmanoma dėl saulės trūkumo, bet kiek žydės, tiek užteks.
Tai kerpat ar paliekat?
Atsakyti
Meri, o kokių rūšių raganės ? Jeigu gelsvoji ( žydi baltų smulkių žiedelių debesiu apie liepos mėn) , tai ji ir per stogą persikabaros. Kirpti iki storųjų stiebų, kitaip nesuvaldyti. Kaip ir kalninės. Jeigu pavasarinės (vijutrės) tai jas tik šiek tiek pakarpyti. Viticela grupės yra skirstomos pagal genėjimą į tris grupes. Etiketėse būna nurodyta kirpimo grupė. Tos, kurios žydi ant pirmamečių šakų, kerpamos paliekant kokius 10-15 cm. Antra kirpimo grupė paliekant 50 cm ir trečia iki metro. Trečios žydi ant pernykščių stiebų.
Tavo didžiažiedės gali varijuoti ūgiu. Jos būna nuo 1,5 m iki 4 m. Pagal veisles perkant žiūrėti.

Man tai patogiausia pirmoji. Nušnioji iki žemės ir baigta.

Pratinginiauta diena .
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jo mačiau,kad Lidle bus buksmedžių.Nežinau,gal reikia.Pernai ant durniaus dvi šakeles sukišau,žiūriu rudeniop žaliuoja. ax.gif
Šiemet kas mesite gėles,sakykite ,dauginant,viską susirinksiu.Sodyboje reiks iš naujo viską veisti. ax.gif
Atsakyti
Tai va, kad nežinau kokios rūšies pas mane raganės, aiškiai hibridinės lenkiškos.
Iš Kaimuko, dėkui už konsultaciją 4u.gif
Tiek buvau pripylus žemės, vistiek sodelyje kalnai po žiemos. Niekaip neišlyginu, gal po apačia kokios vandens gyslos, juk sąlyginai kalnas. Norėčiau kad kas pažiūrėtų, pati nemoku ten kažkaip nustato žmonės.
Šią savaitę kurią dieną lysiu į žmones, reik nusipirkti lovelį ant kojelių, laukiau akcijų, nes brangus. Blyn, jau į kraują įaugę, nusižiūriu ką ir po to tycharinu, matyt, kitaip nesugebu pilna kaina mokėti. Prie vitrinos lango iš lauko pusės statyčiau.
Atsakyti
Labas

turiu viena ragane is maxes, pernai atzele gal rugpjucio menesi po tokios ziemos biggrin.gif

Su pavasariu visas wub.gif

Man si menesi baigiasi galiojimas paso ir teisiu. Nezinau ar bent viena istaiga dirba blink.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2021 02 27, 13:38)
Merii, tas blogiau nebus, tai kaip pažiūrėsi. Lidonium prie onkologijos, bet labai prieštaringos nuomonės yra, kad kepenims nelabai, taip, kad profilaktikai rinkis ką nors kitką. Bet čia tik mano nuomonė.

Užtatkad jis labai koncentruotas ir mb netiko , žoliniai tik nekaltai skamba o tike naudos, lygiai tiek pat žalos gali padaryti mirksiukas.gif

aš nieko negeriu, natūraliai senėju biggrin.gif jau visokios misės "nusijaunina" į pievas tai aš tikrai neduosiu uždirbti visokiems ten stebuklingų piliulu gamintojams tongue.gif , kaip tam eilėraštyje "nesutabdysi upės bėgimo " beje ypač šį pavasarį tas tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Negerai surašiau. Pirma genėjimo grupė- beveik negenimos. Trečia - galima iki žemės.
Įdedu genėjimo pamokas. Lenkiškai, gal suprasite. Iš pradžių aiškina apie vijutrių Atragena grupės genėjimą tik sausas šakas pašalinant.
Paskui apie melsvosios raganės Viticela grupės veislių genėjimą. Nuo mažai genimų iki stipriai.
https://www.youtube....h?v=xI1bG5LvD8w
Atsakyti