Labas rytas.
Meri, gal tu keliauk pas šeimos gydytoją ir aiškinkis skausmo priežastį. Prašyk siuntimo pas neurologą ar ortopedą, padarys magnetinį rezonansą ir žinosi, kas kur užspausta. Žinai gi pati, savigyda nepadės.
Atidariau sėjimo sezoną. Ant visų dėžučių užmečiau grotas, nes labai jau domisi Baskis ir katės. Nereikia man kasdieninių tikrinimų.
Na va vis sakai, nespėji, daug darbo, o kai savanorių pagalbininkų atsirandą, tai nepriimi į kompaniją O jie jau mokėtų, kur per daug iškapstyti ar perkelti į kita dėžutę, o dar geriau ant grindų, ten juk daugiau vietos augaliukam nei dėžutėje. Sodininkai
Jeigu keisi, tai ieškok , kad būtų tetraploidai, kvepiančios ir remontantinės. Sunku rasti visas tris savybes viename, bet verta.
Reikės ir man tokių paieškoti, bet jau kitais metais, nes šiemet prie namų mažinu darželius, perkeliu prie tvenkinio. O ten ruošiamės pasistatyti mažą namelį, kur pasisėdėti, pailsėti būtų, tada aplinką tvarkysim galutinai jei ir vėl ko nesugalvosiu. Kažkodėl žmogus sensta, o visokių minčių, idėjų, svajonių daugėja.
Manau, kad sensta kūnas, mažėja jėgos, bet ne pati dvasia, svajonės...
Aš po tiekos metų užsidegiau atnaujinti akvariumą, kai visai nerųpėjo kaip jis atrodo, va, išvariau vyrą šakų ieškoti, nes nežadu penkioliką eurų už kg mokėti. Pati pasiruošiu.
Iš Kaimuko, ačiū, tavo neįkainojami patarimai daugeliui pravers, ne mes vienos viską skaitom Pas Gintarą Klimaitį pirksiu, rimtas pardavėjas profesionalas.
Maniau, kad jukoms bus amen, buvo užsnigtos pilnai, o ir nieko, viskas tvarkoj. Kas čia rašė, kad peržydėjus nunyksta, tai pernai nenunyko ir žiedkotį pakartojo.
Man dar buksmedžiai patinka, lygtais kitą savaitę lidlas prekiaus.
Dabar ir sodelyje noriu veidrodžius paslėpti po jomis, pernai pripirkau ir užsodinau. Suprantu, kad toje pusėje misija beveik neįmanoma dėl saulės trūkumo, bet kiek žydės, tiek užteks.
Tai kerpat ar paliekat?
Tavo didžiažiedės gali varijuoti ūgiu. Jos būna nuo 1,5 m iki 4 m. Pagal veisles perkant žiūrėti.
Man tai patogiausia pirmoji. Nušnioji iki žemės ir baigta.
Pratinginiauta diena .
Labas rytas.
Jo mačiau,kad Lidle bus buksmedžių.Nežinau,gal reikia.Pernai ant durniaus dvi šakeles sukišau,žiūriu rudeniop žaliuoja.
Šiemet kas mesite gėles,sakykite ,dauginant,viską susirinksiu.Sodyboje reiks iš naujo viską veisti.
Iš Kaimuko, dėkui už konsultaciją
Tiek buvau pripylus žemės, vistiek sodelyje kalnai po žiemos. Niekaip neišlyginu, gal po apačia kokios vandens gyslos, juk sąlyginai kalnas. Norėčiau kad kas pažiūrėtų, pati nemoku ten kažkaip nustato žmonės.
Šią savaitę kurią dieną lysiu į žmones, reik nusipirkti lovelį ant kojelių, laukiau akcijų, nes brangus. Blyn, jau į kraują įaugę, nusižiūriu ką ir po to tycharinu, matyt, kitaip nesugebu pilna kaina mokėti. Prie vitrinos lango iš lauko pusės statyčiau.
turiu viena ragane is maxes, pernai atzele gal rugpjucio menesi po tokios ziemos
Su pavasariu visas
Man si menesi baigiasi galiojimas paso ir teisiu. Nezinau ar bent viena istaiga dirba
Užtatkad jis labai koncentruotas ir mb netiko , žoliniai tik nekaltai skamba o tike naudos, lygiai tiek pat žalos gali padaryti
aš nieko negeriu, natūraliai senėju jau visokios misės "nusijaunina" į pievas tai aš tikrai neduosiu uždirbti visokiems ten stebuklingų piliulu gamintojams , kaip tam eilėraštyje "nesutabdysi upės bėgimo " beje ypač šį pavasarį tas tinka
Įdedu genėjimo pamokas. Lenkiškai, gal suprasite. Iš pradžių aiškina apie vijutrių Atragena grupės genėjimą tik sausas šakas pašalinant.
Paskui apie melsvosios raganės Viticela grupės veislių genėjimą. Nuo mažai genimų iki stipriai.
https://www.youtube....h?v=xI1bG5LvD8w