Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Užsikrėčiau Sapniuk, nuo tavęs,jaučiu šiandien pabersiu šiltnamin ridikėlių.Salotos pasiteisino į dėžutes pasėti. ax.gif
Atsakyti
Kaip tvarkingai viskas tirpsta. A.d. nesemia prieangio.
Vakar net židinio nereikėjo kurti, antra diena laikėsi dvidešimt laipsnių šiluma. Tauposi malkutės. Gal ir šiandien taip pat bigsmile.gif
Taip ramu, tik kompo ventiliatoriaus dūzgesys, katytė prie šono, ko ne gyvenimas... Praeitame gyvenime tikriausiai buvau vienuolė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2021 02 26, 09:40)
Kaip tvarkingai viskas tirpsta. A.d. nesemia prieangio.
Vakar net židinio nereikėjo kurti, antra diena laikėsi dvidešimt laipsnių šiluma. Tauposi malkutės. Gal ir šiandien taip pat  bigsmile.gif
Taip ramu, tik kompo ventiliatoriaus dūzgesys, katytė prie šono, ko ne gyvenimas... Praeitame gyvenime tikriausiai buvau vienuolė  biggrin.gif


gal kaip tik buvai kokiuo kazanova biggrin.gif

Meri, koks ten ypatingas C vitaminas? Zinau, kad kalis, magnis geresnio isisavinimo kazkokia forma, o su C vitaminu kaip ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 26 vasario 2021 - 10:41
https://www.benu.lt/...aketeliuose-n30 būtent toks imuniteto stiprinimui, paketėliuose, ne visose vaistinėse būna.
Dabar pradėjau https://camelia.lt/v...engtos-tab.html , po atlyginimo pirksiuos ano vit.C
Atsakyti
Meri, gal sveikatai naudingiau būtų raugintų kopūstų kibiriukas ar keli apelsinai.
Pasiguglinau, gi tos liposomos nesuirusios gali būti tik kraujyje. Kadangi tik žmogaus ir jūrų kiaulytės organizmai nesintetina vitamino C, tai prisitaikę jų gauti su maistu.
Žodžiu, visi tie išsidirbinėjimai pageriną tik maisto papildų gamintojų finansinius rodiklius.

Gal tu geriau nusipirk vitamino D , nes kaip ten bebūtų , žiemą mums jo trūksta. Nesuvalgome tiek lašišos, kad užtektų.

Pildau vitaminų atsargas morkomis. Prieš kelias dienas padariau korėjietiškų morkyčių ( na gerai, beveik korėjietiškų) iš kokių 4 kilogramų. Gavosi trys litriniai kibiriukai ir dar puode. Suvalgėme per 2 dienas. Bedieviškai skanu.

Šiandien girdėjau vieversį ir varnėnas jau tupi medžio viršūnėje. wub.gif O man sėklos dar neatkeliavo. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 26 vasario 2021 - 17:59
Žinau dėl vitC, bet šio daugiau įsisavina organizmas, nei ten visokių kitokių.
Lidonium geriu dėl skrandžio problemų, o vit. D naudoju.
Man lb skauda kojas, ypač kairę, skausmas eina per visą, sumažėja tik ją ištiesus ir įtempus. Nesuprantu ar dėl depresijos ar dėl diabeto ar dėl kokių ataugų. Vienžo, visa skausmuose, kartais būna toks skausmas viso kūno, kad rodos ir plaukus skauda, juokingai skamba ar ne? Gerai, kai man nėra didelių fizinių krūvių. Kairė net skausmingai lankstosi, nors atsigulus darau mankštas su jomis.
Nu faina, sodelyje beveik nėra sniego. Dar kiek pašils ir eisim su pavadėliu laukan. Tik lai dar pradžiūna, kad panelei letenėlės neišsipurvintų.
Ai, aš dar papildomai cinką gėriau, po atlyginimo kartosiu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Meri- 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merii, tu tikrai lidonium geri dėl skrandžio? Tai ne tam skirti papildai. Pasidomėk .
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2021 02 27, 10:51)
Merii, tu tikrai lidonium geri dėl skrandžio? Tai ne tam skirti papildai. Pasidomėk .

ne tik nuo skrandžio, žoliniai, blogiau nebus/ Reikia atgauti jėgas iki kol gryšiu į darbą. Sustiprėti. Pailgino pensijinį amžių, o, kad ne visiems yra sveikata dirbti, neįdomu, gera ponams sedėti kabinetuose, kad ir vyresnio amžiaus. Gali ir iki smerčio vadovauti, nieks nepakrutins.
Išleidau vyrą nuolatinio pirkti, trys valandos ramiakas biggrin.gif Jam jau demensijos požymiai, nors ir vieni metai iki pensijos, daiktus vadina kitais vardais, dažnai neina net suprasti ko nori. Gal ištemps kaip nors iki pensijos. Nepriverčiu gerti vaistų, sako, nori sveikas mirti.
Atsakyti
Merii, tas blogiau nebus, tai kaip pažiūrėsi. Lidonium prie onkologijos, bet labai prieštaringos nuomonės yra, kad kepenims nelabai, taip, kad profilaktikai rinkis ką nors kitką. Bet čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
Labas

papildai - tai gal tik nekaltai skambantis zodis. Net paprastos jonazoles daug pagerus, gali nekaip baigtis. Atsimenu drauge nuo kazko gere dilgeliu arbata. Zinant ja, tai gal kokius pora litru, cefyro stiprumo, kad jau konkreciai macytu Skambina man kita ryta, isbere spuogiukais, niezejimas nesvietiskas, sako: per nakti vos skuros nuo saves nenuplesiau.

Isnesiau augaliukus i balkona, laimingi.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 27 vasario 2021 - 14:40
Meri, gal tu keliauk pas šeimos gydytoją ir aiškinkis skausmo priežastį. Prašyk siuntimo pas neurologą ar ortopedą, padarys magnetinį rezonansą ir žinosi, kas kur užspausta. Žinai gi pati, savigyda nepadės.

Atidariau sėjimo sezoną. Ant visų dėžučių užmečiau grotas, nes labai jau domisi Baskis ir katės. Nereikia man kasdieninių tikrinimų. tongue.gif
Atsakyti