QUOTE(Luety @ 2017 03 02, 16:16)
Gal jau zinai tyrimu atsakymus?
nea,dar nemuose,ketvirtą pas daktarę,nuo proto nulipsiu
Merii,susiskaitė kaip puolimas,kažkaip meile neprakvipo
niekada netarnavau ir nesiruošiu,manęs vaikai anei vyras nevaldė ir nevaldys,nebent kai būsiu salota tarp pampersų...
padedu aš,padeda man,nieko tame blogo...,nemokam vaikam už butus,už telikus,baldus ar dar kažką...,atlieka -dalinamės,trūksta-dalinamės,tam ir yra šeima,nematau nieko blogo tame
o tau atneša gatavai į šaldytuvą maistą? namus sutvarko,lysves sukasa,valgyt išverda? net jei jautiesi geriau nei vaikas? nepasakyčiau kada paskutinį kartą grindis siurbliavau ar sunkiai kažką tysiau... ,vaikis grindis valo,aš jam darbinę uniformą išlyginu...,dukra ligoninėj nuo lovos nesitraukė,aš irgi su kotletais lėksiu...,ir taip bus kol pajėgsiu...
dičkė brolį praktiškai užaugino,pirmą kartą jos priežiūrai palikau kai jam buvo vos trys mėnesiai,vyras iš kaimo pas mane į ligoninę važinėjo,ji viena su mažesne sese ir kūdikiu namuose likdavo,viską mokėjo... kai reikėjo ir karvę melžė,ir tvartą mėžė...,tai kodėl aš turėčiau nepadėt kai reikia anūkę iš darželio paimt ar sergančią paslaugyt?
jokios prievartos nėra,man smagu su vaikais,retą dieną nesimatom,va sėdžiu laukiu kol važiuot bus laikas,viena skambino tris kartus,kita gal penkis,o skaipe žinutės,šypsenėlės ištisai,tik nueinu jau pypsi...,žino kaip stresuoju,nepalieka ramybėj

,į namus neįsileidau pati,planavau lovoj su kompu gulėt,bet pabudau anksti,daug nudirbau... pervilkau patalynę ir skalbt sudėjau

,dar pusryčius suvalgiau
šiai dienai numetus visus 10 kg ,kaip atgal nepriaugt?
ainu dar išdžiaustysiu,šiai dienai darbai baigti,vakare į pardę nuvažiuosim kiaulėko užsakyt,va ir visas triūsas mano,tinginystė,kad net pačiai gėda,sunku man gyvent nieko neveikiant,durniausia,kad apsveiks viena vieta ir tuoj išmėsinės kitą,vėl voliotis teks,o jau į sodą noriu,darbų yra