Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Para @ 2017 03 02, 00:28)
Tai gal is kvapo sprendzia apie problemą. g.gif

gal,bet pusžentis vėdarų nevalgantis ir šiaip asfalto vaikas,nebuvęs tvarte,neįsivaizduoja kas tai,o čia toks reginys laugh.gif
Atsakyti
Besilaukiančias ir švenčiančias su šventėmis. 4u.gif
Marčiai penktadienį-trys dešimtys sueis.Dar penktadienį išsiunčiau siuntinį,tyli dar negavo.O aš jau nervuojuosi,jei ne toks adresas.O kainavo............. blink.gif blink.gif Dar paštininkė pasvėrė,sako čia jau siuntinys skaitysis,klausia gal ką nuiimti?Nu ne sakau marčios gimtadienis,ta sako nu tada aišku.O man dabar aišku kodėl žmonės siunčia per autobusiukus.
Nervujuosi,jei ne taip adresą parašiau?Grįš atgal ir vėl reiks mokėti? blink.gif blink.gif Nu gi ne pirmą kartą siunčiu,tik dabar didelis siuntinys.Jei grįš,nebe siūsiu ,mažius vidury kovo skrenda į Londę,nuveš.Norėjosi kad grynai ant gimtadienio nueitu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 03 01, 19:54)
klausimas pasistojo,kitą savaitę dės aparatą parai laiko,tą kur kraujospūdį matuoja,gal kuri nešiojus? kas ten toks ir kaip jis veikia? kaip praustis? ar aplamai dirbt galėsiu,puskiaulį parsivešim,reikės sutvarkyt

kas kelias dienas vis visokių reikalų ir nieko įdomaus,gerai,kad oras prastas,nereikia dar į sodą lakstyt

parsinešiau narcizų pora pundukų,prasiskleidė,gražu  wub.gif

Nu tu duodi mergele, po tokios operacijos tik gulėt, o ne su kiaulėm duotis. Visai vaikai sąžinę praradę. Dar būsi šilta grabe, o tau kraus visokius puodus, kaip išbadėję, Raminkis su tais darbais 4u.gif Ką, jau neuždirba, vienos motinos negali išmaitinti, nori į kapus nuvaryti? Pilnos pardės tos mėsos, kame problema ir nereikia čia dydvyrės vaizduoti ir taip kaip tarnaitė lakstai paskui visų uodeaga ir visus įgeidžius tenkini.
Laikykis mieloji, sveik kūnu ir dvasia 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Bandysime laimę tyrimus priduoti. ax.gif
Atsakyti
Labukas

As irgi siandien eisiu ligu ieskotis...Tiksliau turi pasakyt,ka nusprende del mano venu...15h pas gyd reikia but...Galvoju kaip vaziuot g.gif Su masina komfortiskiau biggrin.gif Bet ten aiskteles labai mazytes,o ligonine tai labai didele,tai rast vieta-misija neimanoma...Vaziuot metro...Bet iki metro eit 15min-tyyyyyngiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 03 02, 07:23)
Nu tu duodi mergele

jeeeezus,infarktą įvaryt galima šitaip
kokie vaikai ir prie ko jie čia?
sau perku,į savo šaldytuvą,visada padeda,nei karto viena netvarkiau,juo labiau vaikam,ateina ir kartu pjaustom,sumala,sukilnoja,aš tik susismulkinu kur kepsniui,kur guliašui,bet tai čia jokių tarnysčių,gi bet kokį maistą į namus parsinešus reikia susidėliot,pasigamint
negulėjau nei vieną dieną,tiesiog ramiau gyvenu,dukra kasdien ėjo visą savaitę,kambarius tvarkė,pirmom dienom ir valgyt gamino,gi rašiau
iš kur toks pyktis pas tave vaikų adresu? pas mus kitokie santykiai,padedam vieni kitiems ir be jokio atlygio,negaus jokių mašinų,namų ar dar kažko,tą žino nuo gimimo,telefonus ir tuos visi patys perkasi,pildosi...,dičkė va brolį aprengė,apavė,pirkosi žentas naujus drabužius ir avalynę,nusivedė mano vaikį ir lygiai taip pat apipirko,aš tik maikes nupirkau
į Italiją irgi žentas vežasi,visos išlaidos jo sąskaita,mes tik ilsėsimės
mazgę pažiūriu lyg ir kaip močiutė,bet stabiliai kažką nuperka,neprisimenu kada už savo pinigus pirkausi kvepalus,rankinę ar šiaip ką malonaus,pasvajoju ir gaunu,atrodo,kad mintis skaito,va kitą savaitę rankinę gausiu,užsakė jau,o aš tik pasakiau,kad graži kai internetu drabužius užsakinėjom...,parėjo namo ir užsakė
koks čia pagrabas ir smerties laukimas?
net nesmagu skaityt,nes visai neatitinka realybės

ir taip iš pat ryto strese,tyrimus sužinosiu,nervas ima,o dar toks riksmas čia... ,rankos drebėt pradėjo

giega,sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 03 02, 10:28)
jeeeezus,infarktą įvaryt galima šitaip
kokie vaikai ir prie ko jie čia?
sau perku,į savo šaldytuvą,visada padeda,nei karto viena netvarkiau,juo labiau vaikam,ateina ir kartu pjaustom,sumala,sukilnoja,aš tik susismulkinu kur kepsniui,kur guliašui,bet tai čia jokių tarnysčių,gi bet kokį maistą į namus parsinešus reikia susidėliot,pasigamint
negulėjau nei vieną dieną,tiesiog ramiau gyvenu,dukra kasdien ėjo visą savaitę,kambarius tvarkė,pirmom dienom ir valgyt gamino,gi rašiau
iš kur toks pyktis pas tave vaikų adresu? pas mus kitokie santykiai,padedam vieni kitiems ir be jokio atlygio,negaus jokių mašinų,namų ar dar kažko,tą žino nuo gimimo,telefonus ir tuos visi patys perkasi,pildosi...,dičkė va brolį aprengė,apavė,pirkosi žentas naujus drabužius ir avalynę,nusivedė mano vaikį ir lygiai taip pat apipirko,aš tik maikes nupirkau
į Italiją irgi žentas vežasi,visos išlaidos jo sąskaita,mes tik ilsėsimės
mazgę pažiūriu lyg ir kaip močiutė,bet stabiliai kažką nuperka,neprisimenu kada už savo pinigus pirkausi kvepalus,rankinę ar šiaip ką malonaus,pasvajoju ir gaunu,atrodo,kad mintis skaito,va kitą savaitę rankinę gausiu,užsakė jau,o aš tik pasakiau,kad graži kai internetu drabužius užsakinėjom...,parėjo namo ir užsakė
koks čia pagrabas ir smerties laukimas?
net nesmagu skaityt,nes visai neatitinka realybės

ir taip iš pat ryto strese,tyrimus sužinosiu,nervas ima,o dar toks riksmas čia... ,rankos drebėt pradėjo

giega,sėkmės  4u.gif

Frau J.,neimk visko i sirdi,emociju per interneta nesimato.Merii tik gaili taves labai,nemanau,kad ji cia piktai. wub.gif Taika? 4u.gif 4u.gif Kelinta rezultatai?Gal kokiu raminanciu ikalk,nes sirduke labai nemegsta stresu,zinau pg save.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 03 02, 14:41)
Frau J.,neimk visko i sirdi,emociju per interneta nesimato.Merii tik gaili taves labai,nemanau,kad ji cia piktai. wub.gif Taika? 4u.gif  4u.gif Kelinta rezultatai?Gal kokiu raminanciu ikalk,nes sirduke labai nemegsta stresu,zinau pg save.

na aš strese jau gerus du mėnesius,šiandien sužinosiu kame reikalas,ketvirtą valandą pas gydytoją

aš nepykstu,tiesiog nemaloniai persiskaito tokie parašymai,be to ji žino,kad su vaikais santykiai mano labai geri ir artimi,ne vienus metus susirašinėjam,čia greičiau jos piktumas savu adresu išsiveržė,nes kita situacija ir puikiai tą suprantu ir žinau...,bet kai nervai kaip styga įtempti,tai tik paaštrina viską

raminančių stengiuos negert,noriu aplamai iki minimumo vaistus visus apribot,dabar kai kraujospūdį seku ir vaistus geriu,tai pati sau rūrą spardau,kad ramintis laikas,nieko neveikiu,va vyras sriubos jau telefonu prašo,nes nustojau kasdien valgyt virt biggrin.gif ,jam be sriubos badas,o aš vaidinu ligonį biggrin.gif

viskas gerai su manim,tik kai viskas pirmą kartą,tai daugiau nerimo,nieko nežinau,o dar kai nesusikalbu pati,tai tik blogiau,priklausoma nuo kitų,o čia man peilis,visada pati sau viršininkė noriu būt,nemėgstu prašinėt,laukt,derintis... ,geriau kitam padėsiu,nei pati lauksiu,bet tenka,o tas nemalonu
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 03 02, 10:59)
na aš strese jau gerus du mėnesius,šiandien sužinosiu kame reikalas,ketvirtą valandą pas gydytoją

aš nepykstu,tiesiog nemaloniai persiskaito tokie parašymai,be to ji žino,kad su vaikais santykiai mano labai geri ir artimi,ne vienus metus susirašinėjam,čia greičiau jos piktumas savu adresu išsiveržė,nes kita situacija ir puikiai tą suprantu ir žinau...,bet kai nervai kaip styga įtempti,tai tik paaštrina viską

raminančių stengiuos negert,noriu aplamai iki minimumo vaistus visus apribot,dabar kai kraujospūdį seku ir vaistus geriu,tai pati sau rūrą spardau,kad ramintis laikas,nieko neveikiu,va vyras sriubos jau telefonu prašo,nes nustojau kasdien valgyt virt  biggrin.gif ,jam be sriubos badas,o aš vaidinu ligonį  biggrin.gif

viskas gerai su manim,tik kai viskas pirmą kartą,tai daugiau nerimo,nieko nežinau,o dar kai nesusikalbu pati,tai tik blogiau,priklausoma nuo kitų,o čia man peilis,visada pati sau viršininkė noriu būt,nemėgstu prašinėt,laukt,derintis... ,geriau kitam padėsiu,nei pati lauksiu,bet tenka,o tas nemalonu

Visos mes moterys su savo emocijom esam,bet svarbiausia nepykt,atleist visiems,nes tikrai manau,kad Merii kazka ne taip suprato apie jusu gyvenima,ateis,parasys,kas ir kaip,viskas bus gerai.
Kartais be raminanciu neimanoma.As ju negeriu,tik tada,kai reikia skrist,nes skrydziu bijau paniskai.Uztai ir neskrendu daznai.
Mb irgi be sriubos alkanas,o man jos gali nebut.O del kalbos tai ne kas.Prisimenu save,kai tik atvykom,bozhe,metro traukinys sustoja,visi lipa lauk,per garsiakalbi kazka sako,as nei bum bum,nezinau ar cia sedet ar eit.Laime Die,greit isisavinau,lankiau koledzia,o ir mokykloj buvau mokiusis,bereikejo tik prisimint,o dabar vertejauju MB ir kt.Man tai buvo peilis,as irgi is tu,kur noriu pati viska daryt be kitu pagalbos.
Gal jau zinai tyrimu atsakymus? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Iš Kaimuko, klausimukas 4u.gif
Gavau Hypermaksėje serbentą Titaniką biggrin.gif Kažin, kada man jį kišt žemėn, nieko nerašo? Sudžius namuos unsure.gif

Pas Širduką svečias ženklina ir taip menką sodelį, na ir ką tu jam. Kažkoks lb gauruotas, gal su sibiriaku maišytas.

Frau, apie kokius tu čia pykčius? Ne pyktybinė aš, tik sakau, kad pasisaugotum save.
Tiek metų bendraujam, reiškias taip ir neperpratai smile.gif Daryk kaip išmanai, mums tai kas, na, bet nei viena nenorim, kad tau pablogėtų, nes mylim tave. Ir poilsis tau tik į naudą.
Daugiau nerašysiu, tyliu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 03 02, 14:24)
Iš Kaimuko, klausimukas  4u.gif
Gavau Hypermaksėje serbentą Titaniką  biggrin.gif Kažin, kada man jį kišt žemėn, nieko nerašo? Sudžius namuos  unsure.gif

Pas Širduką svečias ženklina ir taip menką sodelį, na ir ką tu jam. Kažkoks lb gauruotas, gal su sibiriaku maišytas.

Frau, apie kokius tu čia pykčius? Ne pyktybinė aš, tik sakau, kad pasisaugotum save.
Tiek metų bendraujam, reiškias taip ir neperpratai  smile.gif Daryk kaip išmanai, mums tai kas, na, bet nei viena nenorim, kad tau pablogėtų, nes mylim tave. Ir poilsis tau tik į naudą.
Daugiau nerašysiu, tyliu  irnesakyk.gif

Kažkaip žinau, kad lietuvių kalba turi žodį ATSIPRAŠAU. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 03 02, 16:16)
Gal jau zinai tyrimu atsakymus? 4u.gif  4u.gif

nea,dar nemuose,ketvirtą pas daktarę,nuo proto nulipsiu biggrin.gif

Merii,susiskaitė kaip puolimas,kažkaip meile neprakvipo
niekada netarnavau ir nesiruošiu,manęs vaikai anei vyras nevaldė ir nevaldys,nebent kai būsiu salota tarp pampersų...
padedu aš,padeda man,nieko tame blogo...,nemokam vaikam už butus,už telikus,baldus ar dar kažką...,atlieka -dalinamės,trūksta-dalinamės,tam ir yra šeima,nematau nieko blogo tame

o tau atneša gatavai į šaldytuvą maistą? namus sutvarko,lysves sukasa,valgyt išverda? net jei jautiesi geriau nei vaikas? nepasakyčiau kada paskutinį kartą grindis siurbliavau ar sunkiai kažką tysiau... ,vaikis grindis valo,aš jam darbinę uniformą išlyginu...,dukra ligoninėj nuo lovos nesitraukė,aš irgi su kotletais lėksiu...,ir taip bus kol pajėgsiu...
dičkė brolį praktiškai užaugino,pirmą kartą jos priežiūrai palikau kai jam buvo vos trys mėnesiai,vyras iš kaimo pas mane į ligoninę važinėjo,ji viena su mažesne sese ir kūdikiu namuose likdavo,viską mokėjo... kai reikėjo ir karvę melžė,ir tvartą mėžė...,tai kodėl aš turėčiau nepadėt kai reikia anūkę iš darželio paimt ar sergančią paslaugyt?
jokios prievartos nėra,man smagu su vaikais,retą dieną nesimatom,va sėdžiu laukiu kol važiuot bus laikas,viena skambino tris kartus,kita gal penkis,o skaipe žinutės,šypsenėlės ištisai,tik nueinu jau pypsi...,žino kaip stresuoju,nepalieka ramybėj biggrin.gif ,į namus neįsileidau pati,planavau lovoj su kompu gulėt,bet pabudau anksti,daug nudirbau... pervilkau patalynę ir skalbt sudėjau ax.gif ,dar pusryčius suvalgiau
šiai dienai numetus visus 10 kg ,kaip atgal nepriaugt?
ainu dar išdžiaustysiu,šiai dienai darbai baigti,vakare į pardę nuvažiuosim kiaulėko užsakyt,va ir visas triūsas mano,tinginystė,kad net pačiai gėda,sunku man gyvent nieko neveikiant,durniausia,kad apsveiks viena vieta ir tuoj išmėsinės kitą,vėl voliotis teks,o jau į sodą noriu,darbų yra
Atsakyti