Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Mano kašiukas bigsmile.gif kažko lb kuda išėjo, gal kad 3D formate fotkinta.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nu jau katukas turtingas. wub.gif wub.gif Dar su gintariniais gal karoliais? bigsmile.gif
Sapniuk,vakar nusipirku žemių maximoje.Maxima pasirūpina visais. ax.gif Reiks savaitgalį gal pradėti po truputi sėti? ax.gif
Vaikas atsisiuntė visokių sėklų valgymui dėžę.O dieve kokių tik nėra. bigsmile.gif O jei pabandyčiau pasėti,įdomu dygtų?Jos gali būti jau apdirbtos?Pvz.ožragės,juodųjų garstyčių(labai patiko,skanesnės nei paprastos)margainio?Turiu kumyno iš maximos ir čia atsiuntė Romos kumynas skiriasi kaip diena ir naktis.Ant kiek vaikystėje nekenčiau anyžio,ant tiek dabar skanu pankolio sėklos ir pats pankolis. ax.gif
Atsakyti
žinoma, kad gintariniai. čia specialiai gyvūnams. ilgai laukiau kol gavau.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2021 02 05, 10:40)
žinoma, kad gintariniai. čia specialiai gyvūnams. ilgai laukiau kol gavau.



Tu čia rimtai ? Čia prieš parodas taip puošia ? Nes juk kasdien dar kur nusismaugs.

Ingrida, bandyk sėti. Jei koks apdirbimas , tai tik šlifavimas arba terminis.

Sėklas visokių gėlių ir ne komercinių daržovių jau turiu. Kitos užsakytos ir "Ani sluchu, ani duchu". Gal užpustė.
Atsakyti
Rimtai, čia katytės karoliai ir puošiames kai aš namuose būnu. Sako nuo blusų gerai, bet pas ją jų nemačiau, gal, kad juoda. Mes nevaikštom į parodas, o kam, ji babytės katytė, ne veisimui skirta.
Net smagiau dūšioj, kai saulė išlenda. Gerai būtų, kad ir kovą leisčiau prastovose, čia garsiai pasvajojau.
Vakar užsakiau maistelio katytei, kitą savaitę atveš, dukrytė maistą superka, ko ne tynginio gyvenimas. O dar pensininkai tokie pikti. Sedėk namie ir džiaukis gyvenimu, ko ten su pardavėjomis koliotis.
Šiaip tai galėtų bent lauke nereikėti veido kaukių, ką ten apkrėsi? Uždaroje patalpoje tai suprantu. Vistik dar labai daug mirčių. Gerai, kad ir neatlaisvino karantino.
Vakar pati sau plaukus patrumpinau. Beliko nusidažyti, bet jau teks pačiai dažų važiuot pirkti, as su Syos dažau.
Atsakyti
Manes penktam aukste neuzpustys,

Vasarema, tai gali but uzpustyta savo fazendoj, gal i pavasari gris.

Aciu uz durpes 4u.gif Ryt vaziuosim pirkt.

Mano vaikis ketvirtadieni kelsis i dvieju kambariu buta. Brangus, vos ne puse algos reiks atsekt/ Bet su ta gaspadine tai jam sakes, guodziau, kad dziaugtusi, kad ne tokia zmona gavo. Tada sunkiau butu. Viena vakara psichiniu isvadino, kad devinta vakare indus plove. Kita vakara atsiprase blink.gif Liepia nuo kaitlentes nesitraukt, kai vistos krutinele kepasi, nes.....suniukas gali pasistiebes kojytes nudegt. Sakau, reikejo klaust, o ko tam suniukui ten stiebtis, ar tik ne mesytes pavogt. biggrin.gif Sake, isgyvens kazkaip iki ketvirtadienio, be konfliktu.

Meri, grazus kasarnikas wub.gif Mano ir neprastesni. Neisivaizduoju savo katinu su kazkokiom puosmenom. Snd. vaistus nuo kirminu girdem, tai vienas laiko, kitas i burna deda ir pakakle kutena. Ir tai vis isspjauna.

Labas
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Ačiū Sapniuk už gerą žodį. Sesė sako, kad ragiukus uždėjus, tikra velniukė biggrin.gif
Tiesa, iš Nuaro paimta katytė jau nustojo viduriuoti, a.d. Beliko atmaitinti.
Atsakyti
Meri, tai dabar dvi kates turi ?
Atsakyti
Norėčiau dviejų, bet... kol kas viena. Pas sesę cielos trys, dvi iš Nuaro ir viena iš po balkono benamė. Puskė irgi labai fainą kačiuką iš globos namų pasiėmus.
Aš vienąkart mačiau kaip mašina sustojo ir paleido balta kačiuką žiemos metu ir staigiai nuvažiavo, bet jis pabėgo, nėjo pagaut, dar į autobusą skubėjau, būčiau parsinešus. Toks storuliukas ir ko jį išmetė ir dar žiemos metu, galėjo bent iki pavasario palaikyt...
Paskui vėl po kiek laiko jį mačiau, jau visą purviną, bet nesidavė pagaunamas. Na po to tris darbo vietas pakeičiau, tai nžn. Ir dabar nežinau kuriam miesto gale paskirs.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

prasiejom su vyru per centra, grynu oru pakvepavom wub.gif

Vakar su draugais buvom Zaliojoj. Su dviem masinom vaziavom, labai mes vengiam kontaktu. Pasibuvom gal pusvalandi, nes kojos taip nusalo, kad tik namie atsilo ax.gif

Bet kiek zmoniu girioj, kol pavesine tuscia radom rolleyes.gif Vaziavom pro viena pavesine, zmones saslykine kurena, mojuoja mums, mes jiems wub.gif

Vaziuojam atal, ant kelio miskovezis stovi bigsmile.gif neapvaziuosi gi jo. Stojam ir mes. Pasigailejo, pavaziavo i prieki ir praleido mus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 07 vasario 2021 - 14:54