Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Nuo kelio sąnario vienintelė pagalba, kur sportininkai geria tokius miltelius, apie dvidešimt euriukų kainuoja, būna kur maistas sportui, tai kažkiek sutepa NUTREND FLEXIT DRINK, visa kita jau tik skrandžio gadinimas. Čia šeimos gydytoja patarė, sakė vyresniems jau kitas nepadeda.
Aš dabar BCAA amino rūgštis geriu, db lidl akcija.Dar nootropilo, gerina nuotaiką, dėmesį.

Dėl elektros, tai jau senai viskas baigta, nenoriu, ten dar didesnis durnynas, nei prekyboje. Mačiau kai gryžta brigados iš objektų, juk dažnai dirba prie veikiančių įrenginių, kurie gali užmušti ar palikti invalidu net per atstumą, nereikia net prisiliesti. Nu vienžo... sunkus juodas darbas reikalaujantis daug žinių ir patirties, o moka rolleyes.gif Jie ne vien kabelius jungia, bet ir rankomis kasa kur eskavatoriukas nepraeina, pvz tarp medžio šaknų turi prakišti kabelį. Tie kur sujunginėja kabelius yra baigę papildomus kursus, ne bet kuriam leidžia montuoti movas.
Lipti š stulpus ir ne bet kuris elektrikas gali, reik turėti aukštalipio pažymėjimą. Nu sakau, elektrikas elektrikui nelygu.
Atsakyti

Graži nuotrauka.

Laba ryta, šiandien jau ramu, truputį kastuvą dėl akių pastumdžiau ir viskas. Dabar sėdau prie kompo gėles užsisakinėju sumasčiau achimenių nusipirkti, man jos patinka nes vasarą žydi, o žiemą po stalu galima kišti ir nereikia rūpintis.

Laba Aš irgi pavadinimus sunkiai įsimenu bet man jos patiko, kažkada auginau mėlyną, o dabar visokių spalvų prisisakiau.

Atsakyti
Meri, kiekvienoj brigadoje būna skirtingo profilio specialistai yra "lopatnikai" , kurie kažką rankomis kasa, , kiti su bobiku dirba. Yra kabelio pratempėjai. Yra, kur tik prie laidų dirba. Tiems sudėtingiausias darbas ir jie paprastai būna grupės vadovai. Jiems visa atsakomybė už kliauzas. Kartą brolis atjungė užtrumpinęs netyčia visas Santariškes. Kol surado klaidą, kol vėl pajungė - žinai , kiek riksmo buvo. Ir bauda solidi.
Bet dabar ESO visas lyg vienos privačias firmas pasamdžiusi avarijų likvidavimui. Jie juk savų brigadų neturi. O firmose irgi net iš kontorų iškrapštyti į brigadas visi bent paeinantys. Kaip brolis aiškina : "atėjo su baltomis pirštinaitėmis tiesiai iš sandėlio ".
Na, reikia eiti ir sniegą nupurtyti, mano kukmedžiai iš skausmo klykia, prispausti sniegu.
Atsakyti
Tai ESO Vilniaus prekyba nupirkus, išvaikė specialistus, jiems pigiau konkretiems darbams samdyti, nei laikyti pastovius darbuotojus, juos mokyti.
Atvežė dukrius maisto, nereikėjo ropoti per pusnynus ir ledus, kaip tai raganai. Ramiakas, ėst yra ko, per teliką nieko įdomaus nerodo apart Pasaulio puodus ir Orijaus keliones, dar Stilių žiūrau. Tu serialų nesuprantu. Lietuviški nervina, Niu va ir gyvenam taip.
Toj firmoj, kur dirbau, sugebėjo visus Trakus po transformatorinės rekonstrukcijos atjungti, paskui kol rado nuo kp, tai darbų vadovas vos ne myžo į kelnes, kad jiems nepripaišytų, Ir dae, darbų vadovai tik popierizmu užsiima, dažnai iš kabineto vadovauja pagal specialius genplanus, viską vietoj brigadininkas reguliuoja kur ką daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 29 sausio 2021 - 16:37
Pasnekejot kaip tikros elektrikes biggrin.gif al tokio zodzio ,,elektrikes,, al net ner.

Vaziavom i vyro darba, stabde poste, ivaziuojant i miesta, nors gerai pagalvojus, tai is miesto gal net nebuvom isvaziave.

Nuvaziavom i RYO, nusipirkom po pica, kavos isgerem. Taip ramu, zmoniu ner, kaifas.

O siaip vaziavom man kompui peles pirkt, nemoku su pirstu, nepatou.

Labas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 29 sausio 2021 - 19:23
Man telikas tik Panoramai pasižiūrėti. Visų tų pokalbių laidų manęs nenuvytų net su botagu žiūrėti. Net purto.

Šiandien turėjau strioko. Nulėkė su sūnumi Baskervilis į sandėlį. Landžiojo tarp konteinerių ir rado žiurkių nuodų. Sūnus užmatė, kad popieriuką nuo "saldainio : dantyse nešasi. Tai neaišku, ar saldainį valgė, ar tik popieriuką kramtė. Dukra skambino veterinarui, liepė duoti vandenilio peroksido. Šiaip taip pusę normos sugirdžiau, paskui jau kaip reikalas priešinosi ir negėrė. Bet privėmė gal daugiau, negu pats sveria. Tai dabar mane pamatęs šalin mauna, kad vėl kokios bjaurasties nesugirdyčiau. biggrin.gif

Pas mus pacukus firma gaudo. Labai veiksmingi jų nuodai. Jau kokio dydžio gyventojus patiesia... Atsiprašau, jeigu kas nesenai vakarieniavo. Čia užpraeitų metų laimikis.
Prieš Velykas MB atidaręs vartus remontuoja traktorių. Sako, žiūriu, lyg tai katinas, lyg tai lapė įsmuko. Negali būti tokio dydžio žiurkė. blink.gif Išsikviečiau gaudytojus. Primėtė saldainių. Po savaitės atvaro, klausia, ar jau šviežienos yra. Bliam, iš kur man žinoti... Sakau, ieškokite tarp konteinerių. Akurat, išsineša dar šiltą... Tokio dydžio net sapnavusi nebuvau. Nufotkinau. Grįžo sūnus iš mokyklos, rodau jam laimikį." Vaje, kur padėjote. Nusifotkinsiu selfiui, mergas pagąsdinsiu...." Skambinu gaudytojams, klausiu, kur dėjote ? Sako, užkasėme. - Ar toli ? -Toli... _Nepareis atgijęs ? Kaip tik Didysis penktadienis. Žinau, sakau, prieš porą tūkstantmečių vienas toks į trečią dieną prisikėlė....

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Visokius skystus vaistus geriausia su dideliu švirkštu sušvirkšt į gerklę, tik , aišku, be adatos. Mūsiškis vilkšunis kai sirgo, tai vaistus daviau aš, tereikdavo į kiemą išeiti, šuo būdoj jau biggrin.gif
Man ta savaitė kruvinoji, veršiena ir paukštiena keliavo šaldiklin.
Šiandien buvom iš namų išvažiavę, broilerių prakaliau, beveik tris savaites niekur nosies nekišom biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas vakaras

pasivaiksciojom po senvae, atsisveikinom su kaledine eggle aikstej.

Juokiausi kaip seniai nesijuokiau. Vyras mano FB vardu zaidzia kazkoki zaidima. Man vakar sako: lietuve zaidzia, gal uz graiko istekejus, nes pavarde kazkaip panasiai. Sako ji labai gerai zaidzia, pastoviai pirmoj vietoj. Egle....Snd. parodo profili. Net zagtelejau......
Ingrida, musu Egles is +45
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 30 sausio 2021 - 18:05
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Ogo koks pacas bigsmile.gif turbūt visų pacų karalius.
Mano katuką brituką Bosiuką čia anksčiau buvo nunuodyję, po viskam radau kiemuke keistą raudoną saldainį, net nesupratau, kad žiurknuodį. Gerieji kaimynai parūpino, kad d. duotū jiems sveikatos. Ilgai kankinosi. Dar būtų gyvenęs ir gyvenęs. Aštuonių metukų tik buvo. Paskui Čiaumuką nė dviejų metų irgi nunuodijo....
Dabartinę katytę saugau, nes ž-inau, kad šalia brudas yra. Sakykit, kam mėtyti žiurknuodžius pro tvoeą į svetimą kiemą? Ir dar sugalvok tu man taip. Dar lyg šiolei skauda savo brangius katinėlius prisiminus...

Sesė pasiėmė iš prieglaudos katinėlį, niekaip nesiliauja viduriuoti, net daktaro paskirti vaistai nepadeda. Bijo, kad nepamirtų. Aš nemačiau, sakė atrodo kaip iš kanclagerio, o meilumas neišpasakytas.
Atsakyti
Meri, o nebandė kokios Smektos ? Yra ir katininiški Smektai. Bet gal kokia infekcija.
Nesuprantu nuodytojų. Ką blogo gali padaryti kaimynų katinas, jeigu jis naminis. Taigi ne šuo , kad lotų dieną naktį.

Mano mažai katukei prasidėjo meilės paieškos. Bando sugundyti šunį. Rangosi jam prieš akis, murkia. Reikės vežti sterilizacijai, kai baigsis.

Sėdžiu visą dieną prie kompo, bandau sutvarkyti buhalteriją.

Kažko ilgai sėklos neatkeliauja. Nors pasigrožėčiau.
Atsakyti