Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sapniuk,atleisk. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Meri,o tai neparašei pareiškimo dar vis?Pas mane cikas irgi varganas. ax.gif
Sapniuk,matei snaiperša?Labai nieko filmas.
Atsakyti
Buvau padavus dėl išėjimo, bet, kai pasiūlė pailsėti mėnesiuką, sutikau. Paskui bus matyt, gal geresnę vietą skirs, kas žino kaip gyvenimas pakryps. Per tiek laiko gali numirti ir prisikelti.
Žinoma, tą patį būčiau gavus ir iš Darbo biržos, turbūt prastovos laikas nesiskaičiuos į darbo stažą.
Atsakyti
Meri, ir pas mane namie nebenori niekas augi. Labai sausas oras, iki 30 proc nusileidžia. O bute buvo džiunglės.

Nužydėjo cimbidis, turėjo 5 žiedynus. Dabar mačiau, lyg tai dendrobis du žiedynus leidžia. Palauksiu , kol sužydės, parsinešiu iš šalto kambario į virtuvę.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
O gaila, Iš Kaimuko, neparodei cimbidžio žiedų 4u.gif
Pas mane nėra cimbidžių, tiesiog dėl vietos stokos, katė tai mano dičkė, jai labiau reikia vietos lauko stebėjimui. tai iš abiejų pusių palikta panelei, virtuvėje kiek mažiau, tik užlipimui, o vitrina beveik visa jos, augalai stovi atokiau.
Lija visą dieną, niuru, tamsu, bet namie šilta gera. Vyras sakė be proto slido, vanduo ir ledas, kas nebuvo nusikases sniego ant takų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Buvome sodyboje.Pašalo nėra,mb išgrežė metrą žemės.Pažiūrėti koks dirvožemis,dėl valymo įrenginio.Tai nuo pusės metro grynas molis. bigsmile.gif Atrodo gi šalia smėlio karjeras,o pas mus molis.Už kokių 200-300m durpė gryna. mirksiukas.gif Tai jei molis turėtų gerai augti medžiai? bigsmile.gif
4 stirnos ganosi po mūsų sodą.O kokios riebios ir beveik nebijo mūsų. bigsmile.gif
Pripirkau lidle sėklų,gatavai su žemėmis,raudonų ir baltų svogūnėlių. ax.gif
Atsakyti
Meri, pasirodau. Pas mane šunėkas kenkėjas yra, vis taikosi lapo įsitvėręs nutempti nuo palangės. Šiandien užklupau kandžiojantį puansetijos lapus. Palangės tai pas mane virtuvėje iki kelių, žemos.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
OMG koks gražuolis wub.gif wub.gif wub.gif ir dar geltonas, ačiū 4u.gif

Aš tai kurį laiką ieškau gražialapių orchidėjų, bet niekaip neužtinku, nebent pavasarį specialiai užsakysiu iš spec. parduotuvės pas pažystamus, iš jų daug metų pirkdavau rūšines orchidėjas.

Vakar žiūrėjau lidle gėlių sėklų, bet nieks nekabino. Pvz., begonijos ten tokios ne iš didžiažiedžių, jau esu turejus. Žalioj stotelėje geriau pirkt. Ten turiu pažystamų.

Jau sniegelio kiek padavė ir dar paduos.

Naktį atsikėliau, ant grindų potvynis, akvos filtras toliau streikuoja. Jau norisi išlieti pyktį ant jo. Šiandien numačius šlangas atjungti ir žiūrėti, gal nepraeina normaliai vanduo. Tas filtras tai paprastas mechanizmas, nėra ten kam gesti.

Visai nesiklauso tos Eurovizijos dainos, taip ir norisi sakyti, sekantis. Nepavydžiu tiems, kas turi valandų valandas klausyti tas nesąmones.

Katė tai gera, penktą kelia į darbą, kaip įkyri musė, pagal ją, turi atsikelti, išgerti kavos, paskui jau gali gulėti ir pati susiraičius miega biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

mano katinai nieko nezadina, miega kol as miegu arba vyras keliasi i darba biggrin.gif

Sninga. Reiks nueit iki IKI, farso balandeliams ir is pasto vyro siuntinuka paimti. Nusipirkau uzvakar maxej sviezia kopusta, tai pagailejau i salotas visa pjaustyt, tai gal septynis lapus nulupau balandziams.

Pasisejau siandien begonija, na su jom man prasta patirtis, ir tas smulkias melynas gelytes, uzkrito pavadinimas rolleyes.gif
Atsakyti
Na ir pusto, vakarop reiks eit trečią kartą sniego šiupeliuoti bigsmile.gif
Atsakyti