Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

nematau nieko bloo samdomam darbe. Kai dirbau RK, viena sefe buvo nuotaikos zmogus, geroj nuotaikoj net pasipasakodavo, kad per atostogas priziurejo anuka. Kita - labai supratingas zmogus, galejau kreiptis del visko. Vos neapsiraudojom, kai mane turejo atleist is darbo, nes abi nezinojom pasikeitusiu istatymu, kai suzinojom, buvo per velu kazka keisti.

IK, nesusikukuos mano vaikis su gaspadine. ax.gif Snd. paskambina ir sako: mama, turiu problemu rolleyes.gif Pasirodo kontrakte yra toks punktas, kad 21.00 ramybe. Vakar vaikis ant indukcines daresi valdyt, supipsejo mygtukas....po 21 val. gaspadine pareiske, kad cia jau triuksmas blink.gif Gaspadine serga epilepsija ir, tipo, 21 val. eina miegot, ir namie turi but kapu tyla......Gris vaikis is krautuves, pakalbes ir nutrauks kontrakta. Kovo men. tures issikraustyt.
Atsakyti
Meri, jeigu darbas pagal specialybę, ilgai negalvok ir griebk. Kiek gali tam kioske maltis su vaikėzais kariaudama.

Sapniau, m..jooooo. Man 21 val pats gazas ką nors daryti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Tai man pasiūlė 0,75 etato, tai nesutikau, tai įkalbino eiti atostogų. Tuo pačiu parašiau ir pareiškimą. Su vaikiščiais sudėtinga situacija, jų nei paliesti negali, tėvai galvą nukąstų gyvai ir dar milijonų užsiprašytų. O jiems viešas vogimas atrakcija, nuotykis.
Todėl ir išeinu iš to darbo, nes labai pablogėjo sveikata. Nu kaip nors.
Išlindau šiukšles išsipilt į konteinerį, taip užgėlė pirštus, nu ir šaltis lauke. O mano rožės nedengtos, bus kaip bus. Pasodinsiu kitų, nes esamos ne kažką, daugiausia maksiminės. Pernai ir užpernai negavau latviškų,
Jo, pasiūlymas pagal specialybę ir ką moku, bet ar norės senutės į jauną kolektyvą, abejoju. Matot, seno nepastumdysi, nepašiepsi, kaip iš jaunučio pradedančio studento. Na bus matyt.
Šiuo metu man pablogėjimas, galiu tik į vieną tašką žiūrėt ir bijau žmonių.
Atsakyti
Labas

petunijos vakar paulde galvas rolleyes.gif , kopustus snd. suliuobiau tulikui. Tiek to. Petunijas pasejau su rezervu, kopustu kazkur vyras recepta turi.

Vaikiui leista gyvent pagal jo nusistovejusi ritma. Gaspadine sake, kad cia jos problemos, o ne jo. Ziures vaikis, kaip ten bus is tikro, jei ka, tai sake teu ji pati kontrakta nutraukia. Neklause, kai sakiau, kad dideliam bute yvena vienas kaip princas, o jau vakar: mama, kaip tu alvoji, ar as gerai mastau ax.gif Sakiau, kad viskas gyvenime turi kaina, gal supras.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sapniuk,nesupratau tu kopūstus pasėjųsi buvai?Petunijas irgi?Keli metai iš eilės vis kelis daigus nusipirkdavau petunijų,surfinijų,paskui pasidaugindavau.Kaip šiemet bus,kai parduotuvės nedirba?Kur Depas dės tiek gėlių?
Atsakyti
Sapniuks buvo užraugęs kopūstus ne pagal mėnulį biggrin.gif Maniškiai tai skanūs, kad ir nežiūriu į mėnulį.
Tai pradės dirbti parduotuvės, nebus gi visad uždarytos.
Atsakyti
Meri, tik nepradėk vėl su tais "negaliu, nenoriu". Viską tu gali. Protinga moteriškė, ir ko taip jaunimo baidytis. Tavo patirtis neįkainuojama. Staigiai keliauji į pokalbį. Matysi, dar ir po pensijos dirbsi ir džiaugsies. Niekas taip nemotyvuoja darbui, kaip mėgstamas darbas. 4u.gif Be to, greičiausiai dirbsi iš namų didelę dalį.
Beje, su elektra vėl pakilimas. Nespėja projektų sukti. Brolis sakė, kad bet kokiu oru dirba.

Kas man gerai, kad kolegos atveža gatavai raugtų kopūstų, nusiperku iš jų. ax.gif

Baiginėju PVM reikalus, rytoj sukelsiu. Kažko visi šeimoje kaip primušti, tai tą skauda, tai tą. Gal korona vieši???
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
wub.gif kokį grožį ingridut įkęlei...
Darbo tai bus, kol visus stulpus su visais kabeliais po žeme sukiš net ir laukuose, taip yra numatyta ir pagrinde tokie europiniais pinigais paremti projektai. Na, bet jau pasibaigę mano visi atestatai, daug pakeitimų įstatymuose, pradėt viską nuo pradžių vien noro neužtenka, dar prisideda ligos, kurios taip ir vilksis kol pamirsiu. Ne taip viskas paprasta. Bet dėkui už padrąsinimą, dabar retai išgirsi gerą žodį, visi daugiau linkę pamokslauti 4u.gif Kad aš jau nenoriu nieko. Skambino iš darbo, po atostogų išleidžia į prastovas, kad nurimtų nervai ir likčiau. Ir čia reikalingi darbuotojai, įmonė kiek įmanoma stengiasi suktis iš padėties, o man tie padykę vaikiščiai, juk jų nei pirštu negalima paliesti, daug nervų kainavo sekti ar neatbėga kokia torpeda.
D., kaip gera, židinys kurenasi, katytė prausiasi, o tylu kaip, tik kompo ventiliatorius girdisi, jokiam daugiabutyje tokios ramybės neturėčiau.
Atsakyti
Ir mes draugaujame su ESO.Bet sūnus rado dvigubai pigiau projektuotojai kažkokie atveda elektrą nei ESO nuo stulpo. mirksiukas.gif Ir tai sakė daugiau nei mėnesį reiks laukti kol sutvarkys popierius,vadinasi darbu užkrauti? ax.gif
Atsakyti
Kažkoks absurdo teatras, susivedžiau duomenis į sodros pensijų skaičiuoklę, tai paskaičiavo 540 Eur prognozuojamos pensijos biggrin.gif , čiq darbo stažas 40m. ax.gif
Atsakyti