Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Mes irgi pravažiavome pro parką,gyvenime nemačiau tiek žmonių parke,demonstracijos.Mes laukais pavaikščiojome,nes pakei upę irgi kolonos. bigsmile.gif
Pas mus du kartus kieme greitukė pabuvojo,čia tik pastebėjau,gal ir daugiau?Ryte ir dieną ,po mūmis išvežė kaimynę,gal su mažu vaiku,nemačiau,tik kaimynę spėjau pamatyti. bigsmile.gif Baisu.
Dičkio darbuotoja Filipinuose apsirgo,tik dvi savaitės dirba ir apsirgo,23 metai.Guli net ne ligoninėje,mokyklos salėje.Kaip ir neprašė pinigų,tik pranešė,bet užsiminė,kad vaistams neturi pinigų,o receptą išrašė 100 dolerių vaistams.Persiuntė ir receptą,persiuntė sūnus avansą.Na jei ir apgavo,tegul bus labdara,jie ten sunkiau gyvena.Tai rašė apsiverkė,kai gavo.Na reikia tikėti,o jei tikrai ten taip yra? ax.gif Sakė plaučiuose kaupiasi vanduo,reikalingi antibiotikai,purškalo į nosį,c vitamino,dar vaistų.......... ax.gif
Atsakyti
Bet žmoniu kvailumas ir beribis, visur trimituoja, kad nesibūriuotų, bet ne, kaip avinų bandos vistiek savo daro, negali išlaukti kol bacilos natūraliai sumažės...
Man pasisekė, neprimetė anūkų niančyti, užaugo su mama, kas ir yra geriausia. Gal dėl to, kad aš pati dažnai vasaroms ir po ligų išveždavau a.a. anytai. Net neįsivaizdavau kiek sveikatos atima, te atleidžia man ji. Tuo metu maniau, kad taip buvo geriausia vaikams, nes bendrabutyje negalėjau suteikti tokių sąlygų, o vaikai dažnai sirgo.
Taip gerai pailsėjau per tas dvi dienas, dar šiandien ir visai bus liuks, tik tų vaikigalių bijau iš anksto. Matytumėt, kaip jie veržiasi, turiu laikyt šluota užrėmus duris..., na nežinau kiek tversiu, dar ne visi apsilankė, pagal kitų pasakojimus.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sutriko miegas.Iki pusės pirmos žiūrėjau filmą"Volk".Gal tas filmas paveikė?Sapniuk,jau gal peržiūrėjai?Geras. mirksiukas.gif Jaučiu kol neperžiūrėsiu viso serialo nenurimsiu?

Pusę trejų gėriau Lyriką,silpni jie,čia kaip panacėja,galvoji,kad padės.Gal ir padėjo?Ryte akių negaliu praplėšti.Nenorėjau naktį eiti pas mb į kambarį,pamiršau purškalą pasipurkšti pagalvių,gal būtų padėje? ax.gif
O tiek planų šiandien.Dar iškepti pyragėlių su grybais,liko tešlos,tai grybai jau verda. ax.gif Eklerų noriu iškepti sūnus mėgsta,kugelį. mirksiukas.gif Kitą savaitę būtinai nusipirkti mezgimo mašiną,tai reikia atsirinkti ko man reikia būtinai. ax.gif O kada išslinkti į lauką,oras neblogas,tik anksti temsta. rolleyes.gif
Atsakyti
Ingrida nikitovka seeds, cia kur ieskojai kitoj temoj. As uzsisakiau pries tris savaites, raso, kad siuntimas apie tris menesius, tai nezinau ar siam sezonui gausiu. Dabar ilindau, tai iki sausio kazkelintos uzdaryta.
Neziurejau. Dabar ziuriu Отречение dvim. keturios serijos, man idomus.

Labas

planuose snd. kitas parkas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 03 sausio 2021 - 10:27
Ingrida, tu pati kaip mezgimo - virimo mašina. Kam tau kitos ? Tik konkurencija bus. biggrin.gif
O aš niekur nešliaužioju, po nakties klubo sąnarį pradėjo skaudėti kaip išsinarinus koją. Galvoju, gal kovidu persirgau ir čia liekamieji reiškiniai ???

Tai nupėdinau iki sandėlio ir atgal, išviriau balandėlių ir griuvau ant šono pasnausti.
Atsakyti
IK ,noriu kompiuterizuotos mašinos mezgimo. ax.gif mirksiukas.gif
Nuėjome su sūnumi iki mamos virš 4 km,oras pasaka.Nunešėme eklerų,bandelių.Taip gerai prasiėjome.
IK tai gal jau problema su klubo sąnariu? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 03 sausio 2021 - 17:42
vartotojo įkelta nuotrauka
Laas rytas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Su praėjusiomis Jus visas smile.gif

Skanių kvapų, gražių vaizdų, kas filmus žiuri, kad įdomių prikurtų, kas rožes augina, kad gausiai žydėtų ir jokios zarazos nepultų wub.gif , kad kelionės būtų į gamtą, o ne į vaistines tongue.gif

Merri nu tikrai ten pas tave kaip kokiam "bojevike", o tai koki žaislini negali isigyti pištolietą biggrin.gif, GAL BENT išsigastu tokie "pacukai" ?

Atsakyti
Tai pas mane neįsirovė torpedos, šiandien sužinojau, kad kitur pasižymėjo, bandė pardavėjai su pilnu pusantro litro coca colos buteliu tvoti per galvą..., pavogė energetinių gėrimų.... Toji kvietė policiją.
Na be šansų pagauti vėją laukuos, dar su tom kaukėm, ką ten atpažinsi. Aš pirma noriu juos nufotkinti, po to jau ir pagalbos bus galima prašyti. Šiaip tai šiandien kaip ant adatų buvau, kad tik spėčiau duris užremti.
Atsakyti
Nu bet čia ne darbas o košmaras, kai pastoviai baimėje per galvą gaut ir šiaip sumuštai but, kas čia jiems užejo, mokintis jau nereikia ?

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Meri, sklendę iš vidaus ir ašarinių dujų balionėlis rankose.
Atsakyti