Ingrida, jokių kirpyklų ir nagyklų. Tik dančius gali tvarkyti.
Lauke turgai maisto prekių gali veikti.
Ai, apsieisime be babilonų ir kitų monų.
MB įsivarė į sandėlį traktorių ir ruošiasi pusiau skirti. Tai jam aiškinu, kad remontas truks iki Velykų. Gi visokios šriūbelių parduotuvės irgi neveiks. Bet jis nuramino, kad jau atidirbta sistema . Kaip toje pasakoje. Girioje trobelė, paspausk skambutį, išeis bobutė... Tfu, ne bobutė. Pro slaptas dureles iškris detalė. Mokėjimai pavedimu. Tai bankai džiaugsis.
Tai kada pavasarį turgai nedirbo ir maisto.
Įsivaizduoju kas rytoj ir poryt dėsis parduotuvėse.Nu man tik vištoms pašaro......... Jei ne mb sakė papjaus senutes. Kur man jas reiks dėti?
Įsivaizduoju kas rytoj ir poryt dėsis parduotuvėse.Nu man tik vištoms pašaro......... Jei ne mb sakė papjaus senutes. Kur man jas reiks dėti?
Labas rytas.
Neturėjo boba vargo-nusipirko 20 kg persimonų nekondicinių.Kibirą išviriau .Radau kelis receptus džemui,dėjau cinamono,apelsino,citrinos sulčių,žievelės.Pabaigoje ant viršaus stiklainio įpyliau brendžio.Gal jūs dar ką patartumėte?Rytoj dar kibiras supjaustytų dar laukia. Skoniui paryškinti pabandžiau žiupsnelį druskos ir kvepiančio pipiro.
Parduotuvės kaip guminės,dar stovėjimo aikštelės užtvertos,stovi,lauki kol vieta atsilaisvina,dur domas.Visi lekia,net telefonus mėto.Radau šiandien ant laiptų į parduotuvę,atidaviau pardavėjai,kad nevargti dar ieškoti savininko. Dzin visiems net telefonai.
Parduotuvės kaip guminės,dar stovėjimo aikštelės užtvertos,stovi,lauki kol vieta atsilaisvina,dur domas.Visi lekia,net telefonus mėto.Radau šiandien ant laiptų į parduotuvę,atidaviau pardavėjai,kad nevargti dar ieškoti savininko. Dzin visiems net telefonai.
O aš laukiau 50 žmonių virš eilėje, kad įeiti į prekybcentrį, man reikėjo į bankomatą įnešti pinigų, Du apsauginiai reguliavo, kiek išeina, tiek įeina. Kažkaip nori nenori ima panika, kas čia vyksta ir pradedi tikėti, kad gal iš tikro taip blogai. Jau paskutinę minutę nenupirksi dovanėlės, kaip būdavo visad, tad visiems pirkėjams siūlau pinigų vokelius, tokių gražių turiu, įdėjai pinigų, praeis psichozė ir galės prisidėti prie norimo daikto įsigyti.
Dar gerai, kad lidle nebuvo tokių nesąmonių, apsipirkau šiek tiek maisto, daug negaliu nešti. Sveikata neleidžia.
Dar gerai, kad lidle nebuvo tokių nesąmonių, apsipirkau šiek tiek maisto, daug negaliu nešti. Sveikata neleidžia.
QUOTE(IngridaB @ 2020 12 13, 22:00)
Tai kada pavasarį turgai nedirbo ir maisto.
Laba. Negaliu susiturėt, neįkišus snapo Ingrida, kišk šaldiklin vištas - gi pats geriausias vaistas naminės vištos buljonas . Kad ir senikė, buljonas yra buljonas. Gali prireikt.
Labas rytas.
Žolyte ir neišeik.
Žinau,kad sultinys-vaistas. Na bet tegul sulaukia kalėdų,pakalba.Jos tokios naminės pasidarė senatvėje. Tuo labiau pašaro užsipirkau.
Šiandien visa diena suplanuota jau.Vistiktai bandysiu dar pakliūti į mokvežą briketų.
QUOTE(sapniukass @ 2020 12 11, 16:48)
Duosiu as tau uz brokuotus mano katinus Tai jie nuo pavasario iki dabar gyveno su manim Kupisky, per atstuma gi nepagaus O, kai grizo, gal pele jau is siaubo infarkta gavo, nesigirdi. Lauksiu, kol smirdet prades, kad nustatyt jos buvimo vieta.
Darze peles ir kurmius gaudydavo, net pas kaiminka, kol ana savo katino neturejo.
a.a. mama sakydavo ,,per durna galva kojom pakuta" reabilitologas tai pirmadieni
Darze peles ir kurmius gaudydavo, net pas kaiminka, kol ana savo katino neturejo.
a.a. mama sakydavo ,,per durna galva kojom pakuta" reabilitologas tai pirmadieni
pasmus šito posakio pabaiga kitaip skamba : iš š...ai nepakajai
kepsiu tik viena meduolį ir tradicinį mielinį pyragą, mažai valgome tokių kepinių, o svečiu nebus tai net ir įdėti ir išdalinti nepavyks
mano liko dalis rožių nekarpyta, nieko baisaus kai kur aplamai skaičiau rašo, nekirpti prieš žiemą...
mano katės aplamai į peles dem sio nekreipia, nebent pažaisti, tik kartą laukan išėjus katė prie durų atnešė man "vakarienės" peliuką leisgyvį, jau matyt gerai nužaistą
Lyzuka, mano kraste skamba taip, kaip parasiau
Eisiu, tiksliau vaziuosiu i proceduras. Z mogu mazai, labai sumazinti srautai.
Eisiu, tiksliau vaziuosiu i proceduras. Z mogu mazai, labai sumazinti srautai.
Ingrida, aš labai mažai bendraujanti pasidariau, tai lepteliu tik, kai jau labai liežuvį niežėt pradeda Esu čia kviesta ne kartą šiton temon daugumos bendraujančių Ačiū visoms bet neišeina dažnai parašyt, o ir nelabai turiu ką, kadangi telefu SM nesinaudoju, tik stacionariu kompu. L Kartais ir kelias dienas neužeinu
Aš tebe vargstu su persimonais.Ot įsitaisiau vargą. Dabar antrą partiją pridėjau muskato,cinamono,pripjauščiau citrinų,kakavos visą poką supyliau bus tokia šokoladinė uogienė.
Aš telefone tai nieko nebe primatau. Stacionarus pas mane,kai valgau,patogiai įsitaisau.Kaip dukra sako pilna trūpinių klaviatūroje. O nešiojamas filmams žiūrėti ir į lovą ir patogioje man vietoje,kur mezgu.
Šiandien dagiausia žmonių tai tik maximoje,jau išeinant stabdė judėjimą į parduotuvę.Na bet akcija galvijų liežuviams.
Jau pradėjau dovanas dalinti,tai tik lauke paduodi ir viskas,bet kasmet nesinori gadinti tradicijos.Vaikams ruošiu dėžes per omnivą išiūsiu.
Aš telefone tai nieko nebe primatau. Stacionarus pas mane,kai valgau,patogiai įsitaisau.Kaip dukra sako pilna trūpinių klaviatūroje. O nešiojamas filmams žiūrėti ir į lovą ir patogioje man vietoje,kur mezgu.
Šiandien dagiausia žmonių tai tik maximoje,jau išeinant stabdė judėjimą į parduotuvę.Na bet akcija galvijų liežuviams.
Jau pradėjau dovanas dalinti,tai tik lauke paduodi ir viskas,bet kasmet nesinori gadinti tradicijos.Vaikams ruošiu dėžes per omnivą išiūsiu.
Sveikos sugrįžusios namo. Dabar jau nereikės lakstyti, tik namie sėdėti.
Jūs dar nematėte, kas darosi prie paštomatų. Ten eilės iki pat Naujųjų nesutrumpės. Siaubas, atvažiuoja mašinos ir neturi kur kišti siuntinių.
Jūs dar nematėte, kas darosi prie paštomatų. Ten eilės iki pat Naujųjų nesutrumpės. Siaubas, atvažiuoja mašinos ir neturi kur kišti siuntinių.