Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Guliu, sūnus atėjo valgyt paruošė, į lovą atnešė unsure.gif
Tai jūs čia gudrios lapės snapės, aš taip nemoku.
Atsakyti
oras prastas.Silimos atzvilgiu but nesalta apie 7-9,bet lietus,vejas baisinis dauzesi visa nakti,krusa,lietus.Siunta ziema,nei esti musu krastuose jos,nei ji nori iseit.Tarpupiety saule pasirode,tai persodinau pelargonijas,buvau sejus is seklu,echinacejos eme dygt po truputi,tai sudygusias,sukisau atsargiai pincetu i vazonelius,pasejau ankstyvu pomidoru keleta,kai sauleta,norisi dirbt.|Kaip tik savaitgalis,oras blogas,vejas,lietus,verkiant reikia siltnami statyt,darbo dienomis MB dirba,savaitgaliai bezboznai bjaurus,vel nera kaip,taip ir tysta darbai i toli,o jau galetu augt ridikai salotos siltnamyje.Pikta,bet negaliu nieko padaryt.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 28, 16:22)
Luety, kaip pas jus orelis? Pasmus jau pavasariu šiandien prakvipo smile.gif, šilta ir gaivu lauke, net atsidarem duris į lauką  bigsmile.gif

Pakvipo,pakvipo pavasariu. wub.gif Snieguolytės žydi,jau ir lauke tos trumpos tulpytės dygsta,narcizai lenda. wub.gif Jau ir su grėbliu prasinešiau,kažkur supūtė,peties nepajudinu. bigsmile.gif Šiltnamy pusantro pakelio ridikėlių papyliau. ax.gif O paukščiukai gal poruojasi?Gal 20 viename medyje čiulbėjo. blink.gif
Meri,laikykis Brangioji. 4u.gif
Atsakyti
LAbukas

Merii 4u.gif 4u.gif

Is pat ryro saulyte spigino,o dabar lietus pila...Veu...

BAndziau nufotkint narcizus pakeliui zydinciu,bet is vaziuojancios masinos,o dar greitkaly,nelabai iseina biggrin.gif Bet visa skiriamoji pieva geltonuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 02 28, 16:46)
Guliu, sūnus atėjo valgyt paruošė, į lovą atnešė  unsure.gif
Tai jūs čia gudrios lapės snapės, aš taip nemoku.

Meri, gal tau gydytojo reikia. Kvieskis greituškę. Apžiūrės, jei širdelė, suleis kažką arba nuveš tyrimam. Negalima po streso taip palikt.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Meri 4u.gif 4u.gif 4u.gif

oras puikus, neseniai parsivilkau-apėjom ratais rajoną biggrin.gif

blynų nekepiau, beet pagal mažiaus užsakymą padariau makaronų su mėsa(paflockės), jam skaniau nei blynai, tai ir mes prisikirtom, sotūs. O kad būtume jau suvisai sotūs-dar pyrago užkrimtom.
Ryt bus galima ir imt badaut ax.gif jei išeis tongue.gif tongue.gif

su meru fb susirašinėju biggrin.gif gal kas pajudės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 02 28, 20:08)
Meri, gal tau gydytojo reikia.  Kvieskis greituškę. Apžiūrės, jei širdelė, suleis kažką arba nuveš tyrimam. Negalima po streso taip palikt.

Turiu metralolio, leksotanilio. mielą katiniuką, numigau, jau galiu gyvent. Stengsiuos ištrint iš atminties tuos nemalonius žmones ir tiek.
Ryt teises jau atsiimt, kaip greitai.
Pinigiukai įkrito, vyrui prisakiau malkas užsakyti, Iki kito sezono pradžiūtų.
Siūlo man į narvesen, bet kaip ten sutinusiom kojom visą dieną, truputį baugoka. Nes nedirbus su kasa ir stovimo darbo.
Atsakyti
Meri, neik kur stovimas darbas. Taigi dabar vėl gali darbo biržoje kažkiek stovėti. Susirasi pamažu kitą darbą, gal net panašų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 02 28, 21:04)
Turiu metralolio, leksotanilio. mielą katiniuką, numigau, jau galiu gyvent. Stengsiuos ištrint iš atminties tuos nemalonius žmones ir tiek.
Ryt teises jau atsiimt, kaip greitai.
Pinigiukai įkrito, vyrui prisakiau malkas užsakyti, Iki kito sezono pradžiūtų.
Siūlo man į narvesen, bet kaip ten sutinusiom kojom visą dieną, truputį baugoka. Nes nedirbus su kasa ir stovimo darbo.

Aišku Merri, neskubek su pirmu pasitaikiusiu darbu:)

O kokias malkas pirkot ir kokia kaina?

Tai su pavasariu visas mirksiukas.gif

Atsakyti
Labukas,

Meri 4u.gif

Praėjusiame tūkstantmetyje, šią dieną, antrą kartą tapau mama, vaišinkitės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 01 kovo 2017 - 10:06
Labukas

PAra,sveikinimai 4u.gif 4u.gif As dar nestuke.gif vaikstau,uz 28d gimdysiu biggrin.gif
Atsakyti