oras prastas.Silimos atzvilgiu but nesalta apie 7-9,bet lietus,vejas baisinis dauzesi visa nakti,krusa,lietus.Siunta ziema,nei esti musu krastuose jos,nei ji nori iseit.Tarpupiety saule pasirode,tai persodinau pelargonijas,buvau sejus is seklu,echinacejos eme dygt po truputi,tai sudygusias,sukisau atsargiai pincetu i vazonelius,pasejau ankstyvu pomidoru keleta,kai sauleta,norisi dirbt.|Kaip tik savaitgalis,oras blogas,vejas,lietus,verkiant reikia siltnami statyt,darbo dienomis MB dirba,savaitgaliai bezboznai bjaurus,vel nera kaip,taip ir tysta darbai i toli,o jau galetu augt ridikai salotos siltnamyje.Pikta,bet negaliu nieko padaryt.
Pakvipo,pakvipo pavasariu. Snieguolytės žydi,jau ir lauke tos trumpos tulpytės dygsta,narcizai lenda. Jau ir su grėbliu prasinešiau,kažkur supūtė,peties nepajudinu. Šiltnamy pusantro pakelio ridikėlių papyliau. O paukščiukai gal poruojasi?Gal 20 viename medyje čiulbėjo.
Meri,laikykis Brangioji.
blynų nekepiau, beet pagal mažiaus užsakymą padariau makaronų su mėsa(paflockės), jam skaniau nei blynai, tai ir mes prisikirtom, sotūs. O kad būtume jau suvisai sotūs-dar pyrago užkrimtom. Ryt bus galima ir imt badaut jei išeis
Turiu metralolio, leksotanilio. mielą katiniuką, numigau, jau galiu gyvent. Stengsiuos ištrint iš atminties tuos nemalonius žmones ir tiek.
Ryt teises jau atsiimt, kaip greitai.
Pinigiukai įkrito, vyrui prisakiau malkas užsakyti, Iki kito sezono pradžiūtų.
Siūlo man į narvesen, bet kaip ten sutinusiom kojom visą dieną, truputį baugoka. Nes nedirbus su kasa ir stovimo darbo.
Turiu metralolio, leksotanilio. mielą katiniuką, numigau, jau galiu gyvent. Stengsiuos ištrint iš atminties tuos nemalonius žmones ir tiek.
Ryt teises jau atsiimt, kaip greitai.
Pinigiukai įkrito, vyrui prisakiau malkas užsakyti, Iki kito sezono pradžiūtų.
Siūlo man į narvesen, bet kaip ten sutinusiom kojom visą dieną, truputį baugoka. Nes nedirbus su kasa ir stovimo darbo.