Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Tai liuks, kad gerai su pardavimu. Aš kitiems metams svarstau, ar auginti. Vien sau neapsimoka, o pardavimui turtingų pirkėjų reikia ax.gif Ai, ateis pavasaris, tada matysiu smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jūs man paaiškinkite?Vasarą tampau laistytuvus,kibirus ir nieko.O va pamezgu intensyviau,viskas rankos nepakeliu kairės iš peties toks skausmas trenkia. blink.gif
MB aiškina statinėje būsenoje pabūnu kelias valandas ir iš ten skausmas?Juk pernai tyriausi,kompiuterinę darė,nieko jie ten nerado. mirksiukas.gif Senatvė.......... mirksiukas.gif Kavos puoduką su kaire keliu per skausmą. ax.gif
Ai tiesa,gavosi pagerintas pyragas,nes pridėju razinų,graikinių riešutų ir miltai kvietiniai.Reiks pripirkti duoninių miltų,sėlenų ir pradėti iš naujo kepti.Kaip gera ,sumeti produktus ir lauki............. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 15 gruodžio 2016 - 06:49
Labukas
Ne tylėjimo įžadai,bet kad taip gaunasi
Pačiai juokas ima,su giminaite kartu darban ir iš darbo važinėjame,netylime,o dar laisvu laiku vis po valandą ir daugiau prasipliurpiame biggrin.gif
Su kalėdinėm atostogom gavosi,kaip tai pelenei multike,balius balius,o čia babac piktoji pamotė ,baliun važiuos tik ji ir jos dukros,taip ir mes naujokės neatostogausim,kaži apsimokės kaip sakom siūt orą,sinteponą,degint šviesas,birbint mašinas,algas mokėt ,dirbsim 5 siuvėjos,2 sukirpėjos ir viena kaip koordinatorė mergička
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 15 gruodžio 2016 - 08:16
LAbukas

LadyDy,gal koki extra uzsakyma gavo,kad palieka dirbt g.gif Be to juk nemoka papildomai,kad per sventes dirbi,vistiek gauni tik uz padaryta darba...

Duonkepe man nepasiteisino ax.gif Nepatiko nei iskepimas,nei kepalo forma ax.gif Dar karta bandziau duonkepej sumaisyt tesla,bet iskept orkaitej.truputi geriau gavos,bet vistiek netas ax.gif PArdaviau..Drauge pirko is manes,kepa,ji patenkinta biggrin.gif
Be to,mes dabar bulku nebevalgom ax.gif O kaip noriuuuu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 12 15, 09:15)

LadyDy,gal koki extra uzsakyma gavo,kad palieka dirbt g.gif Be to juk nemoka papildomai,kad per sventes dirbi,vistiek gauni tik uz padaryta darba...

Nėra jokio užsakymo,mes naujokės,tik aš jau dirbu 3 mėnesius,o kitos mažiau,motyvuoja tuo kad reik dar mokytis siūt,nes kitos tai atostogaus,mes dirbsim tik darbo dienom,per šventes nereiks
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2016 12 15, 14:02)
Nėra jokio užsakymo,mes naujokės,tik aš jau dirbu 3 mėnesius,o kitos mažiau,motyvuoja tuo kad reik dar mokytis siūt,nes kitos tai atostogaus,mes dirbsim tik darbo dienom,per šventes nereiks

tai gal tuoj gausit, kai prades juozukinius-karbauskinius tautinius kostiumus siut biggrin.gif
As megstu sakyt, kad mane sunku jau kuo nustebint. Dabar gal jau nevertetu taip sakyt, nes jauc stebins ir stebins. Kuo toliau, tuo labiau. Baisu net Delfi atsiverst, vis kuo nors karbauskininkai nustebina blink.gif Nestokoja jie fantazijos rolleyes.gif
Vakar buvau Sodroj. Geriau buc nejus. Pasirodo, kad as buc pilnateisiu mamos rupintojeliu, mano oficialios pajamos turi but 0 blink.gif Va cia tai geris angel_sadangel.gif Net nedarbo ismoka, jei gauciau uz tuos du menesius, kai nedirbsiu atimtu bigsmile.gif
Labas, damos
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2016 12 15, 14:15)
tai gal tuoj gausit, kai prades juozukinius-karbauskinius tautinius kostiumus siut biggrin.gif
As megstu sakyt, kad mane sunku jau kuo nustebint. Dabar gal jau nevertetu taip sakyt, nes jauc stebins ir stebins. Kuo toliau, tuo labiau. Baisu net Delfi atsiverst, vis kuo nors karbauskininkai nustebina blink.gif Nestokoja jie fantazijos rolleyes.gif
Vakar buvau Sodroj. Geriau buc nejus. Pasirodo, kad as buc pilnateisiu mamos rupintojeliu, mano oficialios pajamos turi but 0 blink.gif Va cia tai geris angel_sadangel.gif Net nedarbo ismoka, jei gauciau uz tuos du  menesius, kai nedirbsiu atimtu bigsmile.gif
Labas, damos

Laba, mane tai "žavi" tos viešos patyčios. Panašu, kad vyksta mobingas aukštesniu lygiu.
Bet ko norėt aukštesnėse institucijose, jeigu eiliniame darbe. Kas garsiau rėkia, to ir teisybė, arba kas pirmas pasiskūs, tai tas teisus. Atrinkti reikia kur pelai, kur grūdai . Jo majo iki ko prisigyvenom....

Tautiniai kostiumai man patinka.... ax.gif
Net žinių nebežiūriu, aiški informacija ir taip. Turiu įdomesnės veiklos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 15 gruodžio 2016 - 16:18
Viskas gerai su žaliaisiais. Kam turi rūpėti , kad kurs tautinį Juozukas. Taigi aiškina, kad bus labdarai. Įsivaizduokite, kaip būtų gražu, kai per Mindaugines giedoti himno sueitų tėvai su mažiais, kurie su tautiniu kostiumu. Man tai be galo gražu, pačios su dukra rengiamės, kai einame.
Arba kova su alkoholiu. Duok dieve jiems ryžto, nes pati jau neturiu idėjų, kaip užsukti tą velnio čiaupą.
Vaistų kainos, prekybos monopolio stabdymas. Verslo palengvinimas. Jeigu nors kiek pasisektų... Pažįstu kelis, kurie į seimą išėjo. Padorūs žmonės. Kad tik atsilaikytų prieš masinę psichozę delfiuose.
Naujasis žemės ūkio ministras. Tai jis išvedė žmones blokuoti kelius, kai buvo masiškai žlugdomas pieno ūkis. Žmonėms padėjo, pats teistumą gavo. Tikiu, kad nebus kaip prie Prunskienės, kai mėginimas įteikti asociacijos prašymą buvo suteiktas su panieka "Negadinkite man šventės" ...O kad mūsų kiemė šventė aplamai pamiršo lankytis, tai nieko tokio?O kiek tokių pasikėlusių asabų tupi ministerijoje iki šiol, esame pusiau komoje ir dar veržia kilpą. su durnais įstatymais. Padedami danų kiaulininkų ( atseit, kiaulių maras, nors danų kiaulidėje jis kilo) išnaikino kiaulių ūkius. Ėskit lietuviai kompleksų kiaulieną, o iš kaimiečio tvarto - nė nesvajokite.
Žodžiu, pikta esu ant valdininkijos iki negaliu. Gal nors pabaidys juos bent kiek žalieji.
Atsakyti
Iš kaimo, man rodos, tavo tautiniai rūbai bus labai nemadingi, palyginus su Juozuko. Aš galvoju, gal tada kokiems darželiams, mokykloms skirti tuos kostiumus, o dabar tai praktiškai tik vieniems metams. O tada kas kaip, kas laikys, kaip dovaną, kas parduos. Rūbai tautiškumo nepridės, jei nebus to šeimoj.
Atsakyti
Kaimietuke reze kalbos kaip is Seimo tribunos biggrin.gif
as niekur nesakiau, kad tautiniai rubai negrazu. Grazu, bet as nemegstu dobrovolno - prinuditielno ax.gif Nedraudzia nieks tautinio kostiumo, nori su juo himna giedi, nori prie kuciu stalo sedi. Laisve ir demokratija. biggrin.gif
Atsakyti
MAn tai ir juokinga su tais kostiumais...Kiek vaiku neturi ka valgyt,o cia gaus dovanu tautini kostiuma..Ir ka jam su juo veikt?Nu OK,pagiedos himna ir toliau?
Atsakyti
Tai dabar kol atsivalgysime ta duona iš duonkepės.Čia mb labiau liaupsina.Šįvakar kepame juodą su sėlenomis. ax.gif Porą metų prastovėjo nenaudojama,tai dabar iš naujo naujiena.Aš esu ir džemą virųsi duonkepėje. biggrin.gif mirksiukas.gif
Susizgribau,kad gerai džiovinti obuoliai į arbatas dar,tai dabar birbinu džiovyklę,spės išdžiūti?Mačiau inete obuolio šerdutę išgremžia su spec įrankiu(va ko neturiu),o paskui ripkutėmis supjausto.Pjauščiau kombaine tiesiai uobuolį su visai viduriukais,tai taip gražiai susipjaustė,paskui kur yra viduriukas tuščias,galima tiesiog kabinti ant virvutės.
Sapniuk- 4u.gif 4u.gif
IK gerai čia dėjai.Man irgi žalieji prie širdies. 4u.gif wub.gif
Atsakyti