Sveikos
Jurgineli su praėjusiu , jau neatseku kas čia kada gimė
man detektyvai nelabai, tiksliau nerandu aš ju tokių, kad užkabintų, pradedi žiuret ir jau aiški pabaiga
dabar žiuriu šitą Иван да Марья, vidutiniškas, tik laikui prastumt
LABAS
IK, turtingas ir protingas. Tik bais idomaus charakterio, bet dabar labai sugerejo. Jam sunku itikt panelems,toks visada teisus ir ambicingas. Per senas 30 gruodi.
IK, turtingas ir protingas. Tik bais idomaus charakterio, bet dabar labai sugerejo. Jam sunku itikt panelems,toks visada teisus ir ambicingas. Per senas 30 gruodi.
labas,
dėkui Lyžuka
Kaimietuke, kaip pirštukas?
Ingridėl, dabar per rusus žiūriu "Kazanova"
dėkui Lyžuka
Kaimietuke, kaip pirštukas?
Ingridėl, dabar per rusus žiūriu "Kazanova"
Labas rytas.
Jie specialiai erzina per žinias.Renka voveraites miške.Jurginėli tavo krašte turėtų ir šilbaravykių būti. Turėčiau aukštą mašiną garantuotai sėdėčiau Šimonyse. O kg jau auga,jau du prisiauginau.
QUOTE(sapniukass @ 2020 11 16, 15:03)
LABAS
jei pirmi du punktai tikrai tokie tai tas per...jokio vaidmens nevaidina
o kažin dabar voveraites darskanios? Nes man pvz kai jau melynes buna vėlyvos taip kažkokios beskones
Lyzuka, punktai teisingi, bet jo charakteris man nepatinka. As jam sakiau,,jei buciau pana su tokiuo kaip tu nesizenyciau" Grinas as, neperkalbesi, nuomones nepakeisi, okiu kompromisu. Reikalavimai paneles figurai....Turi but tokiu gabaritu kaip mama. nes jis mane liekna laiko
Labas rytas.
Planuose buvo miškelis,bet kai toks oras................
Užsiimu riešutų gliaudymu kelinta diena.Miško riešutai geri,bet sodybos per anksti nuskynėme,dideli gražūs riešutai,bet pusė branduolio susitraukė. Bet palikę būtumebūtume nebe radę.Na gal kitiemet gyvensime,neskubėsime.Galvoju gerai būtų dar pasisodinti riešutų.Tik su graikišku nesuprantu tikrai 12-15 metų o riešutų nerasta.Jau iš riešuto kitas nemažas užaugo.Mes gal, jau ir nesulauksime?
Labas rytas.
Nekalbadienis?
Bet kaip valstybinės įmonės naudojasi karantinu? 3 savaites laukiu pažymos iš registrų centro,kad aš nuomuojuosi patalpas pati iš savęs.Absurdas. Vakar sūnus,kai pradėjo kelti triukšmą,pasirodo ale jie išsiuntė sąskaitą apmokėti,negavo apmokėjimo ir nieko nedaro.O aš negavau jokios sąskaitos. Taip būčiau laukųsi iki begalybės.............Kaip ir rajono savivaldybė mėnuo kaip keičia žemės paskirtį iš žemės į namų valdą. Čia skaitosi jie visi dirba iš namų........................
o tai kam tu nuomuojies is saves, kas cia per fintas
vyrui gipsa nueme, miegojo namie, sake pele miegot nedave nakti. Puse nakties su sviesa miegojo, bet peles tai nejaudino. Grauze lovos galvugali Sake ir svetainej krepzda. Ot bus katinams medziokles safaris Teks miegamosios lovos ciuzinius kelt, kad prieitu. Tikiuosi nematyt orgiju
Labas
vyrui gipsa nueme, miegojo namie, sake pele miegot nedave nakti. Puse nakties su sviesa miegojo, bet peles tai nejaudino. Grauze lovos galvugali Sake ir svetainej krepzda. Ot bus katinams medziokles safaris Teks miegamosios lovos ciuzinius kelt, kad prieitu. Tikiuosi nematyt orgiju
Labas
labas
pelės brrrr, aš joms visokių skanukų palikus, tegul vaišinas
nubėrė kojas, niežti, galvoju kad persimonai ar kriaušės kalti, daugiau lyg ir nieko alergizuojančio neryjau
pelės brrrr, aš joms visokių skanukų palikus, tegul vaišinas
nubėrė kojas, niežti, galvoju kad persimonai ar kriaušės kalti, daugiau lyg ir nieko alergizuojančio neryjau
IK su gimtadieniu, jei FB nemeluoja
meluoja