Vnz kepiau tinginio varskecius is dvigubos normos..Puse i koksiuku formele sudejau,o kita puse ant kepimo popieriaus blynukais..Vnz arba as nemoku su tuo kepimo popierium elgtis,bet puse skonio ant jo prilipe taip ir liko...Abidna..As norejau suvalgyt
Geriau buciau aliejum skarda istepus ir iskepus..Tada bent nusiima lengvai..

QUOTE(siena @ 2017 02 27, 21:14)
Na ką jei visos tai visos.Susipažinkim
lyginant su avataru,tai senokai skutaisi

atvedė mazgę,akių uždegimas didžiausias,vos akis praplėšia ,visą žiemą visos įmanomos ir neįmanomos ligos,iki galo pasveikus nebuvo,nuolatinė sloga,kosti ištisai
čia sergantis vaikas darželyje norma,nepriima kai temperatūra tokia,kad jau lietuvoj greitukę kviečia,serga praktiškai visi vaikai grupėj,nuolat
suveda vaikus,suneša vaistus,uždaro duris ir viso gero

kaip nesveika šiandien,nuo ryto vos pasivelku,du kartus sėdau kur stoviu,nes būčiau plojusis,taip galva svaigo,silpna,bloga,kraujospūdis link žemo,ant ribos jau,sakau gal per daug tie vaistai numuša? nesuprantu nieko tame
Siena, kaip supratau iš nuotraukos, tai barankos ir kepta višta jau surytos? Pilvukas taip meiliai sotus pūpso.
Frau, tai su mergiuke abi palengva sveikite. Gal nedūks labai, jeigu serga.
Giega, nesuprantu, ko tavo varškėčiai prie popieros lipo??? Aš visada tokius blyniukus kepu, tiesiu į skardą kepimo popierių ir tiek žinių. Blyniukai kažkiek išsilieja, sukimba šonais, tai greitai kol karšti išplėšau ir visiems į lėkštes sumėtau. nearistokratiška, bet patogu. Gal angliška popiera kokia falšyva?
Beje, o kaip tu juos užmaišai? Pas mane taip: apie 400 g varškės (dedu tokią kreminę lenkišką), keli šaukštai cukraus, keli šaukštai grietinės, 3 kiaušai, kepimo miltelių ir kokie 4 kupini šaukštai miltų. Kad tokia tiršta tešla gautųsi.
Namie lazaretas. Negana to, kad man antra savaitė snargliai varva, dukra su pykinimais, gerkle, visur popa, dar sūnus su gerkle ir pykinimu, dar priedo MB kelinta diena neprasikriokši. Surijo chebra visas vaistų atsargas, na tų nuo gerklės, išgėrė kelis butelius pertusino, litrais arbatų ir vis tiek nepraeina.

Frau, tai su mergiuke abi palengva sveikite. Gal nedūks labai, jeigu serga.
Giega, nesuprantu, ko tavo varškėčiai prie popieros lipo??? Aš visada tokius blyniukus kepu, tiesiu į skardą kepimo popierių ir tiek žinių. Blyniukai kažkiek išsilieja, sukimba šonais, tai greitai kol karšti išplėšau ir visiems į lėkštes sumėtau. nearistokratiška, bet patogu. Gal angliška popiera kokia falšyva?
Beje, o kaip tu juos užmaišai? Pas mane taip: apie 400 g varškės (dedu tokią kreminę lenkišką), keli šaukštai cukraus, keli šaukštai grietinės, 3 kiaušai, kepimo miltelių ir kokie 4 kupini šaukštai miltų. Kad tokia tiršta tešla gautųsi.
Namie lazaretas. Negana to, kad man antra savaitė snargliai varva, dukra su pykinimais, gerkle, visur popa, dar sūnus su gerkle ir pykinimu, dar priedo MB kelinta diena neprasikriokši. Surijo chebra visas vaistų atsargas, na tų nuo gerklės, išgėrė kelis butelius pertusino, litrais arbatų ir vis tiek nepraeina.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 28, 00:29)
kažkas bacila pasidalino,tai ir sergat visi,virusas bus
mergiukė gydomojo kugelio privalgė,sakė jau sveikesnė

vis dar kojos vatinės,jau ir razinų šokolade saują suvalgiau,sakau gal nuo nedaėdimo silpna? visai nenoriu valgyt,o dabar kai nedirbu,tai ir pusryčių nevalgau,per pietus pirmas valgymas,o ir tas ,,pietūs,, dažnai pavakarys
greičiau tas ketvirtadienis,tikiuosi praeis nervacija,jau nusibodo laukt
bandysiu komediją kokią pažiūrėt,gal miegas suims?
Is kaimo,panasiai ir darau tuos verskecius. Tesla tokia grietines tirstumo gaunas.. Nu is formeles be problemu,o blynukus pritrauke prie popieriaus.. Pliusas popieriaus,kas skardos plaut nereikejo,bet va puse skonio ismeciau.. Niekaip nenusilupo..Lupau irgi tik istrauktus.. Gal reikejo palaukt kol atves
O gsl tikrai popierius koks lievas.. Nelabai as ant jo kepu..

Labas rytas.
Sveikos krasavicos 
Tai su užgavėnėm visas gražuoles
, kad skaniai ir sočiai šiandien prisivalgytute 
Frau, bus vaistai taip suveikę, aš pamenu net nepagalvojau, kad lašai akims galim žeminti kraujospūdį ir pulsa retinti, deja taip yra, o čia mano galva laaabai nesusije dalykai
Frau o ką šefiene veikia Lietuvoj irgi iš čia kilus?

Tai su užgavėnėm visas gražuoles

Frau, bus vaistai taip suveikę, aš pamenu net nepagalvojau, kad lašai akims galim žeminti kraujospūdį ir pulsa retinti, deja taip yra, o čia mano galva laaabai nesusije dalykai

QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 28, 10:12)

gali visko būti,aplamai daug dūrių vietų matau,mėlynės likę išryškėjo,gal ir vaistai išeidinėja,bet savijauta nekažką
šefas Klaipėdietis,bet rusakalbių šeima,lietuviškai nesusikalba,nors kažkiek supranta
Laba

paštininkas ryte iš lovos išvertė,gavau delikatesų papildymą,mažoji dūsauja valgydama,liemens gaili

po mūsų butu atsikraustė nauji kaimynai,iki pietų matyt miega,nes ramu,o nuo pietų per ramybės valandas kala vokiškas rokas ar metalas,sienos dreba,naktį irgi muzika,praalkę trečią nakties kepsnius ,,muša,,
kaimynai kala per radiatorius,šiąnakt ketvirtą kažkas neapsikentė ir beldė gal dvi minutes

reikės skambint į agentūrą,tegul tvarko
tie baliauninkai kur šone gyveno jau išsikėlė,ten ramu kol kas,niekas negyvena,o apačioj per savaitę pasikeitė,išėjo su vaiku,atėjo su muzika,o taip ramu name buvo,jokių leliukų,balių,tik šitie du butai garsūs buvo,bet ant vaiko ne taip pikta,o va muzika visą naktį...
eisim pasivaikščiot,bet lietus kaupiasi,ką tik saulė švietė,nespėjom išeit,ilgai kuičiasi manekenė

Maniau kad skambisiu dukrai, kad namo parvežtų. Dar taip blogai senai buvę. Išėjus iš kontoros širdis pasireiškė. Žmonės nuvedė anr suoliuko pasedėti.
Viskas, vėl bedarbė.
Ryt teises pasiimu ir tuomet darbų ieškot.
Nu bet kiek nervų kainavo kol išsiginčyjau, norėjo savo noru išvyt, Atėjau, jau mano vietoje kitas pasodintas, jaunas, žiopliukas, panašiai kaip aš tik atėjus, nžn nuo ko tą projektą pradėt.
Šiaip projektuotojas dar bandė prašyt, kad tipo jam padėčiau, bet kur tau, nesileido į kalbas.
Tai va, Atia patarimų pagalba, nors malkom pinigų išsikariavau. Na, bet nervų kainavo.
Viskas, vėl bedarbė.
Nu bet kiek nervų kainavo kol išsiginčyjau, norėjo savo noru išvyt, Atėjau, jau mano vietoje kitas pasodintas, jaunas, žiopliukas, panašiai kaip aš tik atėjus, nžn nuo ko tą projektą pradėt.
Šiaip projektuotojas dar bandė prašyt, kad tipo jam padėčiau, bet kur tau, nesileido į kalbas.
Tai va, Atia patarimų pagalba, nors malkom pinigų išsikariavau. Na, bet nervų kainavo.
QUOTE(Merii @ 2017 02 28, 15:48)
Maniau kad skambisiu dukrai, kad namo parvežtų. Dar taip blogai senai buvę. Išėjus iš kontoros širdis pasireiškė. Žmonės nuvedė anr suoliuko pasedėti.
Viskas, vėl bedarbė.
Viskas, vėl bedarbė.
o jei dar Lyžukos patarimo butum klausius imt biueleteni menesiui, tai ir savaitgaliui Druskininkuose butum pailset gavus

Bet nepergyvenk Merri , bus kaip bus, viskas dievo valioj, o jis savo vaikų bedoj nepalieka...nu čia vos ne pamokslas gavos

QUOTE(Merii @ 2017 02 28, 13:48)
Viskas, vėl bedarbė.
Viskas, vėl bedarbė.
Nu bet baisumas darbdavio.Saugok save,o darbo rasi,esi sauni moteris.

Luety, kaip pas jus orelis? Pasmus jau pavasariu šiandien prakvipo
, šilta ir gaivu lauke, net atsidarem duris į lauką