Labas rytas.
Ingrida, vienais metais pagauta įkvėpimo buvau užpylusi putiną medumi. Man tai bjaurus skonis. Kišau visiems į arbatą privaloma tvarka, mol , nuo visų ligų.
Ko tai kosėjame visi, kažkokia korona užėjo. Gal čia nuo dulkių ? Sandėlyje išbūti neįmanoma, kai svogūnus paleidžia .
Ko tai kosėjame visi, kažkokia korona užėjo. Gal čia nuo dulkių ? Sandėlyje išbūti neįmanoma, kai svogūnus paleidžia .
Labas rytas.
Po truputį sodo derlius keliauja į namus. Obuoliai, kriaušės. Šiandien susirinkau riešutus. Labai patogu, kai jau sukrenta ant žemės išsilukštenę. Tai puolu ant kelių ir ropom apie lazdyną. Pririnkau krepšiuką. Pernai buvo žymiai daugiau. O graikinius kažkas vagia. Įtariu, varnos. Radau toliau paneštas sukapotas žieves ir kelis jau išsilukštenusius riešutus ant žemės. Tai apskyniau kiek pasiekiau, išlukštenau kur jau skyla. Dar daug liko kaboti.
Jūs man pasakykite, ar jūs viską suspėjate per savaitgalį padaryti , ką suplanuojate ? Aš tai nė pusės. Ko gero , senstu. Kol ryte žiovaudama išjudu, kol kavą geriu, tai jau ir pietus daryti reikia. O paprastą dieną tai nėra kur dėtis : praplėšiu akis, į kedus ir puolu į sandėlius.
Jūs man pasakykite, ar jūs viską suspėjate per savaitgalį padaryti , ką suplanuojate ? Aš tai nė pusės. Ko gero , senstu. Kol ryte žiovaudama išjudu, kol kavą geriu, tai jau ir pietus daryti reikia. O paprastą dieną tai nėra kur dėtis : praplėšiu akis, į kedus ir puolu į sandėlius.
Savaitgalis-ilsėtis. Vakar pas sesę sode gimtadienis,šiandien po mašinų turgų paslampinėjome,pietus pavalgėme,tada nuvažiavome iki IK tavo namų,pasivaikščiojome po mišką,sausa,net treška,bet taip gera pakvėpuoti nukritusiais lapais.Prasiėjome keliuku pirmyn-atgal.
Dabar šaltalankį pakarpau,pamezgu,savaitgalis.
Dabar šaltalankį pakarpau,pamezgu,savaitgalis.
Labas rytas.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 10 04, 18:09)
Po truputį sodo derlius keliauja į namus. Obuoliai, kriaušės. Šiandien susirinkau riešutus. Labai patogu, kai jau sukrenta ant žemės išsilukštenę. Tai puolu ant kelių ir ropom apie lazdyną. Pririnkau krepšiuką. Pernai buvo žymiai daugiau. O graikinius kažkas vagia. Įtariu, varnos. Radau toliau paneštas sukapotas žieves ir kelis jau išsilukštenusius riešutus ant žemės. Tai apskyniau kiek pasiekiau, išlukštenau kur jau skyla. Dar daug liko kaboti.
na pas mane yra arba puodai arba ūkis , arba maistas iš tetos norfos vitrinų , aš neturiu deja tos ugneles jį gaminti, o begalinį malonumą jaučiu valgydama norfos kugelį ir žino0dama kad man nereikėjo nei piršto prie jo gamybos prikišti
pas mus kažkas aronijas sulese, gražūs beveik juodi paukštukai, tik galvos su raodonimis dememis , panašiai kaip geniu tik dydis kaip gero žvirblio
Lyžuka, tu rimtai ? Kaip galima visą savaitę maitintis tokiomis baisybėmis? Pas mus dažnai , kokius net 4 kartus per savaitę darbymečiu būna kažkas gatavo iš prekybcentrio. Bet aš jau negaliu žiūrėti nei į guminį Kijevo kotletą, nei į keptą kumpį ar dar baisiau - keptą vištieną.
Tai nors greituoju būdų pakepu kotletų. O vakarienę tai jau taisome prašmatnią.
Šiandien buvo vištiena, kepta orkaitėje su žiediniais kopūstais, kriaušėmis ir obuoliais.
Šventėme dukros 20 gimtadienį. Labai laiminga nurūko ryte PATI nusipirkti šampano. Gi pirmoji diena, kai leidžiama gerti.
Šiandien buvo vištiena, kepta orkaitėje su žiediniais kopūstais, kriaušėmis ir obuoliais.
Šventėme dukros 20 gimtadienį. Labai laiminga nurūko ryte PATI nusipirkti šampano. Gi pirmoji diena, kai leidžiama gerti.
Labas rytas.
Tai kur tas lietus?????
Sugriešyjame vakarienę kartis,kai grįžtu iš miško,nesinori nieko jau gaminti. Arba tingisi,kaip vakar,suėjo blynai susukti su mėsa. Net kepti tingėjau sumečiau į karšto oro puodą tai ir iškepė be riebalų.
Įdomu lis dieną?Galvoju sodybon palėkti pagaliau obuolius suskinti,reikia patuštinti šaldytuvą atjungti,kad ten bedirba?
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 10 05, 21:22)
Lyžuka, tu rimtai ? Kaip galima visą savaitę maitintis tokiomis baisybėmis? Pas mus dažnai , kokius net 4 kartus per savaitę darbymečiu būna kažkas gatavo iš prekybcentrio. Bet aš jau negaliu žiūrėti nei į guminį Kijevo kotletą, nei į keptą kumpį ar dar baisiau - keptą vištieną.
rimčiau nebūna
bet ne aš viena žiuriu taip maitinuosi , va pažsiatmai vieni du be vaiku gyvena tai po darbo iš kart inorfa ka nors nusiperka iš kulinarijos, pavalgo ir leidzia laika sau:vazinejasi dviračias, knygas skaito ir t.t. nu musų kraštas ne puodų žmones ... o ir šiaip ka jau ten blogo gali prideti i kugeli ar varškes apkepa? ar koki kepsni ne iš maltos mesos...aš žiuriu i toki maista optimistiškai
kaip tai isivaizdavau Lyzuka labai sveikai besimaitinancia Nors visi sveikai besimaitinantys, maitinasi labai skirtingai. O kas- sveikai maitintis, tai jau kiekvienam pagal savo suoproti ir isitikinimus.
Retai pas mane rastumet maisto is krautuves kulinarios skyriaus. Gal i pusmeti karta.
Vaziuoju Panevezin, reik mano paraso del renovacijos.
Labas
uzdraude musu sporta, del didelio skaiciaus covido. Nepadejo nei ejimas i visuomenes sveikatos centra, nei pas administracijos direktoriu,
Retai pas mane rastumet maisto is krautuves kulinarios skyriaus. Gal i pusmeti karta.
Vaziuoju Panevezin, reik mano paraso del renovacijos.
Labas
uzdraude musu sporta, del didelio skaiciaus covido. Nepadejo nei ejimas i visuomenes sveikatos centra, nei pas administracijos direktoriu,
Tai jūs man pasakykite, ką reikia padaryti, kad kulinarinės mėsos taptų nevalgomos ? Vienodi prieskoniai, vienodai vištiena ar kiauliena patęžusi . Net mišrainės man beskonės kai kurios, ypač sveriamos . Net Lyžukos varškės apkepas man toks dantis apveliantis. Ir per drėgnas. Jeigu maniškio lieka nuo vakarienės, tai kitą dieną už pyragą sueina. Sotus, purus. Vienintelis dalykas, kurį dar toleruoju iš kokios maksės - tai paprikytės, įdarytos sūriu.