Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas
ziuriu damos grozio konkursa surengusios.
Atsikeliau puse 7, nu visiska kvaisa, bet nebesimiegojo kazkaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 27, 10:39)
Labas
ziuriu damos grozio konkursa surengusios.

Iš pavydo, čia sapniuk iš pavydo biggrin.gif, va Parą pagyrė, tai puolėm rodytis, kad ne prastesnes esam nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 27, 12:05)
Iš pavydo, čia sapniuk iš pavydo biggrin.gif, va Parą pagyrė, tai puolėm rodytis, kad ne prastesnes esam  nail.gif

Nepavydekit pavydnykes, Para labai grazi motera wub.gif Dukra, na ta kuria maciau, galetu uz seseri pristatyt.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 27, 11:12)
Nepavydekit pavydnykes, Para labai grazi motera wub.gif Dukra, na ta kuria maciau, galetu uz seseri pristatyt.

lengva pasakyt biggrin.gif

O Para turbut žagsi dabar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 27, 08:17)
Nu neatsiliekant nuo Meri, pasirodysiu su naujais protezais biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Visai kaip mano, kur studentas sudėjo vartotojo įkelta nuotrauka

Pritepiau dažais plaukus, ryt turiu gerai atrodyti, kas žino kas laukia ir kuriame fronte tie langai atsidarys.
Atsakyti
LAbukas

Oi,kokios grazios biggrin.gif Cia Uzgavenem ruosiates,puosiates biggrin.gif
PAs mane savaitgali-sestadieni lietiniai,sekmadieni bulviniai blynai buvo biggrin.gif biggrin.gif Ar ryt kepsiu,nezinau dar biggrin.gif
Atsakyti
Merri, o tau ryt jau nebe atostogos?
pasiimk šiandien biuleteni ir buk kuo ilgiau smile.gif, tegul jie pašvilpauna tau, o per ta laika gal ir ta mis eso biggrin.gif darbe nepasirodys mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

Meri, Sapniuk ačiū 4u.gif Jau iš kuklumo nemirsiu bis.gif rolleyes.gif
Gražios tos mūsų moteriškaitės, kieno dantys blizga, kieno akys žiba, ar skruostai raudoniu švyti bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Frau J* @ 2017 02 26, 23:50)
*o čia kur judvi matotės,kad viena mato,kita ne  biggrin.gif

** Merii,neišsigalvok,esi graži moteris  mirksiukas.gif

* Matomes kur ir visi, skaityk aukščiau tongue.gif

** Taip, aš irgi pritariu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 27, 10:15)
lengva pasakyt biggrin.gif

O Para turbut žagsi dabar  bigsmile.gif

Ką tik po kavagėrio, tai nežagsėsiu. tongue.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2017 02 27, 10:27)
LAbukas

Oi,kokios grazios biggrin.gif Cia Uzgavenem ruosiates,puosiates biggrin.gif
PAs mane savaitgali-sestadieni lietiniai,sekmadieni bulviniai blynai buvo biggrin.gif  biggrin.gif Ar ryt kepsiu,nezinau dar biggrin.gif

Noriu bulvinių blynų. Gal reikėtų išsikepti, dar tokių riebių su spirgučiais ir daug grietinės. Aina sau kaip būtų gerai bigsmile.gif Reikės šiandien bulves skusti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 27 vasario 2017 - 15:34
QUOTE(Para @ 2017 02 27, 17:30)
  Matomes kur ir visi, skaityk aukščiau

Reikės šiandien bulves skusti  ax.gif

tai ko klykauji,kad fb nematai nieko naujo? čia ir aš matau,o ten ėjau žiūrėt kur tu naują foto įkėlus,neradau biggrin.gif ,šiaip pastebiu naujienas,o čia galvojau pražiūrėjus būsiu,dabar ramu biggrin.gif

aš kalną skutu,ateis jaunimas,vakarop vyresni,tai sugalvojau kugelio iškept,tarką elektrinę tik aš turiu,tai tarkės baliai tik pas mane biggrin.gif

Labas 4u.gif
perklijavo dukra pleistrą,prapjauta akuratnai,nesimatys nieko,tik kažkoks procesas vyksta,truputį tempia,šiltesnė ta vieta,nors neskauda,gal naktį prigulus buvau unsure.gif ,ketvirtadienį siūlus išims,bus matyt kas ir kaip

oras nekoks,dukra sakė mieste pievoj jau geltoni krokai pilnumoj žydi,ten visa pieva jų pilna,didžiulis plotas,o parke dar daugiau,reikėtų nuvažiuot pasigrožėt,bet kol kas bijau viešuoju važinėt,gali užgaut,tai palauksiu savaitgalio,į sodą važiuosim,kartu parką apžiūrėsiu

sode dar nežydi niekas ,pusžentis vakar buvo

kaip bijūnų pasiilgau,bet šiemet nežydės,persodint teks,vėl lauksiu žiedų kelis metus
Atsakyti
O čia aš su naujais akiniais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 27, 17:35)
O čia aš su naujais akiniais. smile.gif

Tai čia gal linzės bigsmile.gif

Apkuopiau priekinį kiemą, dar ir šalia esantį socialinį apgrėbojau, surinkau šiukšles, juk nesunku, o jau visai kitas bendras vaizdas. Pačiai smagiau.
Kaip imt biletenį, jei nesergi, aš taip nemoku, nuo likimo nepabėgsi. Jau kas skirta tai jau neišgramdysi.
Atsakyti
Na ką jei visos tai visos.Susipažinkim biggrin.gif Žiūrėkit gliau ir pamatysit mano grožį biggrin.gif
Atsakyti