Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Mane tai nervina, kai beveik viskas prichvatizuota, net ežerų pakrantės su šlagbaumais. Eini maudytis, ir tuoj išlenda koks žmogėnas, rėkia, kad čia negalima, privatu.
Turbūt gydytojai sakysiu, aptirpę pėdos ties pirštais, masažuoju, matyt dėl diabeto, kraujo apytaka suletėjusi, bet ką padės. Šlubuoju ir dėl katės giliai suleisto nago į pirštuką.
Vakar paskaičiau Žmones, Gabrėnaitė mano metų, bet kaip gerai atrodo wub.gif
Atsakyti
bet kiek pastebejau, tai jei grybų yra tai ir mašinu vos ne kaip miesto aikštelese viena prie kitos smile.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2020 09 18, 14:41)
Meri, tai pasakyk atsargiai, o tai reiks gyvent atlapotom durim rolleyes.gif

Ingrida, neziurejus. Dabar ziuriu naua,,davaj naidiom drug druga", melodrama, gal daugiau detektyvas. gerai islaikyta intriga iki paskutiniu seriju.

Labas

šita filma mačiau, man nelabai, siužetas pats geras, bet va truko kaip- sakoma ugneles tarp herojų, o ir intrigos kažkaip nejaučiau, nes kad kas jaunikis prikišes nagus jau matesi tada, kai jir kapinese buvo ir jis per atstuma laikesi nuo kapo, ta pagrindine aktore man geriau žiurisi kostiminiuose filmuose
Atsakyti
Meri, naivuolė esi iki negaliu. Taigi ant žurnalų viršelių veidai pafotošopinti. Pagaliau nusifotkink save, paleisk programą, kuri sutvarko veidą. Matysi, kaip gerai atrodai. biggrin.gif

Pagaliau savaitgalis. Galėsiu ramiai namus apkuopti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
O man kaip rodo per tv Gabrėnaitę,tai man ji kaip tik prastai atrodo.Jos metų oho yra kaip tik gerai atrodančių moterų. mirksiukas.gif
Atsakyti
https://ltalwahiqp.w...2M7mDRFmcNUTHmo
Kai turėsite laiko,paskaitykite.Apšalau,ant kiek reikia nekesti žmonių??????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 09 26, 11:33)
https://ltalwahiqp.w...2M7mDRFmcNUTHmo
Kai turėsite laiko,paskaitykite.Apšalau,ant kiek reikia nekesti žmonių??????? blink.gif


toks jausmas, kad ji neturi ir neturejo ne tevu, ne seneliu.

As viska skaitau, bet nerasau, sunkios dienos emociskai. Antradieni mamytes mirties diena unsure.gif Snd. sutvarkem su vyru kapaviete is pagrindu. Reik susitart su kunigu, kuria diena gales pasventint paminkla. Misios - sekmadieni, per jos gimtadieni.

Tai va turiu truputi reikalu. Dar namo pirmininke skambino, reik mano paraso renovacijai.

Labas
Atsakyti
Sapniuk- 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Mes irgi su tėvu nušnekėjome,gal ji iš vaikų namų? bigsmile.gif
Mes šaindien pakeliavome po Lietuvą.Iki Prienų buvome nusibeldę,pakeis man mašiniuką,mano mėlynukę priduos valstybei skaudančia širdimi,ant kiek ji buvo gera. mirksiukas.gif Parsivarėme daug jaunesnę ir aplinkai švaresnę. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tik nesugalvokite užsisakyti vaistų.Mane kažkip užbūrė?Užsisakiau,mb išgirdo,sako ne gi nematai aferistų?Puoliau skambinti atšaukti,atsakė rusė lietuviškai nekalba,nemato man užsakymo,pasakiau tiesiai šviesiai kurjeris jei atveš,neiimsiu ir tiek.Gerai apmokėjimas kurjeriui.Senatvė,tapau labai tikinti aferistais,čigonais niekada netikėjau,o dabar.................. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
mano kaimyne buvo uzsisakius sulieknejimui ax.gif Is pradziu man net nesake. Sako ryte vartau FB ir oplia kapsules. Uzsisake, puse ismete. Gerai, kad nenusitriede.

Keliones gerai. Masiniukas gerai.
Atsakyti
Vos įpusėjau tą straipsnį, kai galvoje pradėjo mirksėti lemputė "atsargiai". Per daug gražu, kad būtų tiesa.
O gale pyssst "prašome užsisakyti ". biggrin.gif Viskas aišku, feikas. O kiek žmogelių pasimaus.
Kokį mašiniuką parsivarei ? Teslą ?
Atsakyti
Ir dar kas užkliuvo. Labai nelietuviška pavardė. Susivedžiau į googlą, nėra niekur tokios. Už tai pilna Arlauskienių. biggrin.gif O juk jeigu žmogus yra nors kiek dirbęs valstybės tarnyboje , apie jį bus tiek ir tiek. Kažkokie posėdžių protokolai, kažkokios nutartys.
Nežinau, gal mano mąstymas ne moteriškas, gal turiu imunitetą visokioms aferoms. Kiek kartų skambindavo man iš policijos, paskui pradėjo iš STT, iš FNTT. Ko tik nesužinojau apie save ir savo finansus. wub.gif Pradėjau siuntinėti galiausiai visus necenzūriniu žodžiu ieškoti seksualinių nuotykių. Spėkite, ar dėl to buvo man kokių pretenzijų ?
O tinklinės prekybos bobos jau bijo manęs. Alio alio...jūs laimėjote...žodžiu aukso puodą. Kviečiame pasiimti... Atsakau : nieko nepildžiau ir nesiruošiu laimėti. ...Kaipgi kaipgi , tikrai pildėte... Tada imuosi pati bobikei šūvį tarp ragų paleisti. Pasiteirauju, pasitikslinu pavardę ir įmonę. Kur gavote mano duomenis ? Ar girdėjote apie duomenų apsaugos įstatymą ? Va dabar parašysiu skundą ten ir ten. Ir visam laikui pamirškite mano telefoną , kitaip jums nemalonumus garantuoju, ponia tokia ir tokia.
Atsakyti