Labas rytas.
Pamigau..........
Ingrida prisidarysi tu traumų taip kartu su briedžiais belakstydama
Ingrida, tai kur man sedet, penktam aukste Cia viskas sava, miela
Arba prisipratinsi, arba pasiklydus islysi Anyksciu raj. po kokios paros ir atmusi nora ten belstis.
Dariau snd. persiku kompota. Pirma konservacia siemet. Mama megdavo ziuret, kaip as virtuvej darbuouos. Neberkas ziuri ir akvatos nebeliko.
Arba prisipratinsi, arba pasiklydus islysi Anyksciu raj. po kokios paros ir atmusi nora ten belstis.
Dariau snd. persiku kompota. Pirma konservacia siemet. Mama megdavo ziuret, kaip as virtuvej darbuouos. Neberkas ziuri ir akvatos nebeliko.
Jėzus Marija,kur eini baravykai. Jau nebe įdomu.
Vakarienei valgau keptas žvynabudes,tikiuosi liksime gyvi?
Gerai kaimynai išgelbėjo,vienam krepšį grybų,kitam,man baisiausi liko džiovinimui.
O dar laukia kibiras bruknių perrinkti.
Vakarienei valgau keptas žvynabudes,tikiuosi liksime gyvi?
Gerai kaimynai išgelbėjo,vienam krepšį grybų,kitam,man baisiausi liko džiovinimui.
O dar laukia kibiras bruknių perrinkti.
Labas rytas.
nepergyvenk Ingrida, pora savaičų ir grybai baigsis, nebent renki tas visas žaliuokes, bet kai mes ju budavo gerai nepažistam tai niekad ir neimadvome
Sveikos
Sveikos
Labas
spejau i Panevezi suvazinet, kraujo duot
zaliuokes pazystu nuo vaikystes, grybu badmeciu rinkdavau.
Toks baisus vejas, visomis kryptimis duodasi. Visus persikus nupurtys. Kaimyne kibira prisirinko, persikiene virs. Vis man maziau vargo su jais
spejau i Panevezi suvazinet, kraujo duot
zaliuokes pazystu nuo vaikystes, grybu badmeciu rinkdavau.
Toks baisus vejas, visomis kryptimis duodasi. Visus persikus nupurtys. Kaimyne kibira prisirinko, persikiene virs. Vis man maziau vargo su jais
Ingrida, jau gal prie manęs dygsta ?
Labas rytas.
IK tai gi dygsta jau pilnai,prie tavęs ir ragus radau antradienį.
Kaimynę šiandien vežu prie tavęs.Vis nesiryžo,kol įsidrąsino,bijo paklysti.
Aš jūms nepabodau su savo plepalais?Bet gi palaikau temą,kažkur dingo visos?
Šiąnakt pusę trejų nubudau ir planai,planai.................virieu uogienę rbarbarų.MB prisižiūrėjo kulinarinių laidų,sakė rabarbarus suplojo plaktuku,tada dėjo į salotas? O pas mane šį pavasarį sodinti,kad suago.Sakau gal su kuo maišyti džemą išvirti?
Porą valandų naktį pažiūrėjau filmą,užkabino "закрытаяа щкола".Sapniuk,tu gal ir matei?Keturi sezonai,kas vakarą po dvi serijas.Detektyvas,mistika.
Ingrida, mano dukra darė vyną iš rabarbarų 😀
Vakar dalį kambarinių gėlių namo sunešiau, kažko pasirodė vėsu, gal paskubėjau? Adeniumai jau seniai ant palangės sutupdyti. Cykas dvi šakas išleidęs. kažko jam vistiek trūksta, ruduoja lapai. Taip ir neatgaunu jo. Mesti gaila. sakau, jei rasiu popigiai, kitą nusipirksiu. Patinka man jie.
Vyras kiemuke trinkeles pradėjo kloti, bet, kai stipriai nedamato, kažkaip gavosi aukštėjančiai , bet nebandyk ką sakyti, įsižeis ir toliau nieko nedarys, O man taip ir norisi priminti, kad yra akiniai ir gulsčiukas. Pikta, bet tyliu. Pažiūrėsiu, ką jis darys, durys tai neužsidarys
Vyras kiemuke trinkeles pradėjo kloti, bet, kai stipriai nedamato, kažkaip gavosi aukštėjančiai , bet nebandyk ką sakyti, įsižeis ir toliau nieko nedarys, O man taip ir norisi priminti, kad yra akiniai ir gulsčiukas. Pikta, bet tyliu. Pažiūrėsiu, ką jis darys, durys tai neužsidarys
Meri, tai pasakyk atsargiai, o tai reiks gyvent atlapotom durim
Ingrida, neziurejus. Dabar ziuriu naua,,davaj naidiom drug druga", melodrama, gal daugiau detektyvas. gerai islaikyta intriga iki paskutiniu seriju.
Labas
Ingrida, neziurejus. Dabar ziuriu naua,,davaj naidiom drug druga", melodrama, gal daugiau detektyvas. gerai islaikyta intriga iki paskutiniu seriju.
Labas