Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Liniukai, žygiuok su laimės paukšte ant peties per gyvenimą. Ilgų ir laimingų

vartotojo įkelta nuotrauka

Ingrida, gali po kiekvienu arbūzu padėti ką nors. Pvz apverstą vazonėlį, lentelą. Nesilies su žeme tai ir nepus.

Nenervuok tu manęs su tais kg. Man nekrenta kaip užkeikta.
Atsakyti
Tai padėtos lentelės po kiekvienu užmegztu. mirksiukas.gif
Apie slyvų pagardą.Nu labai aštrus man gavosi.Ir tikrai 5 galvutės česnako dedasi? bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,tau reiktų pavarinėti su manimi po mišką,prdėtų kristi.Mama skundžiasi sesei,kad neleidžiu pasedėti,pailsėti normaliai pavalgyti.Aš jei važiuoju į mišką pamirštu ir maistą.Sėdėčiau namie,varstyčiau šaldytuvą. mirksiukas.gif
Lietus sustabdė tempą.Vakar Depe,prisipirkau orchidėjų po 0.14 centų,užkrėstos skydmarių,bet dabar karantine,nupurkšiu actara,numadžiau po dušu,pakeisiu žemes,pernai pirktos taip pat visą vasarą žydėjo. bigsmile.gif Mažų chrizantemų rinkinys 1.95 ,šešios,išsodinau vakar į didesnius vazonus, ir už centus gausis vėlynėms. mirksiukas.gif Niu va apsakiau kur akcijos.
Jaučiu oras prastas,liko slyvų darysiu dar pagardą. ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Liniuk, sveikinu su gimtadieniu wub.gif kuo gražiausių gyvenimo spalvų 4u.gif

suskyniau savo laukinius pomidorus, gražūs, dideli ir jų milijonas biggrin.gif ką darysiu ?biggrin.gif
šilauogių radau, paskutinias gervuoges surinkau, obuoliai jau skanūs-apsirysiu tongue.gif

Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Dabar rudens dovanos krenta i sterbles biggrin.gif

Slyvu kažkada viriau panašu pagardą, nu sunkiai valgesi, teko per kaledas išdovanoti biggrin.gif, man labiau patiko brukniu, tas toks saldesnis su paukštiena gerai tiko smile.gif, sždar slyvas esu marinavusi su actu, nu irgi toks ala kepsnio papuošimas po viena ant jo smile.gif, laukiu nesulaukiu tu senoviniu vengriniu, koks ju aromatas wub.gif
Atsakyti
Lyžuka kaip gaminai su bruknėmis?Turiu bruknių. ax.gif
Oleandrą kažkas užpuolė balkone?Gal irgi actara praeiti? bigsmile.gif Lauke tokie lapeliai sodrūs irgi ruošiasi žydėti,o balkone viena šaka nužydėjo varganai dabar kita šakelė krauna žiedus. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 27 rugpjūčio 2020 - 07:24
Aš gerai nepamenu, bet dejau cinamono, gvazdikeliu ir lyg vyno acto pyliau, visko pagal skoni, jokiu konkrečiu receptu neprisilaikau, tiesiog dedu ir ragauju... į viena porcija dejau minimaliai aitrios paprikos, bet tik nepadauginti kad toki cinkelį aštrumo priduotu mirksiukas.gif

dar iš tokiu idomesniu dalyku esu gaminus aroniju pagardus, saldus, jis labiau ant ledų , šiaip pyragu tinkamas, nes ten pilasi likeris, ir ant mesos kitas variantas tai ten česnakas, bazilikas, actas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 rugpjūčio 2020 - 07:41
Ingrida, tas slyvų padažas ir turi būti aštrokas. Man tai neaštru.
Aronijų uogienės dar nuo pernai užpernai turiu. Su šokoladu. Sprangoka, tai daug nesuvalgysi. Kokį šaukštą su kava.
Užmarinuočiau, bet mano slyvos baigiasi. Matau, jau spaudžia obuolių sultis. Gal reikės kada nuvežti.

Oras šiandien pasaka, nekaršta, man pats tas. Kadangi pristabdžiau konservacijas, išėjau gėlynų ravėti. Gal keturias valandas plušėjau kaip vergė Izaura. Ne tiek gėlybai, kiek takai visi augę apaugę, kol apdrožiau, išgrėbliavau. Jaučiu, nė šaukšto negalėsiu suimti, kiek persistengiau. Gal kokio diklofeno vakarienei įkalsiu.
Lyžuka, tu visai teisi mesdama lauk vilkdalgius. Turiu vieną tokį tarp rožių, išsipleikė kaip ponas. Pavasarį nežydi, o dabar ruošiasi. Nu kaip nervina. dabar ir taip rožės žydi. Vieną jau išmečiau, per murzina spalva buvo.
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus.
Jau po mano gimtadienio ruduo, taip anksti temsta smile.gif
Atsakyti

Labas rytas.
Anksti temsta,,velai svinta. ax.gif
Maunu i Simonis,mama pas,viena maunu,jei nepaklysiu. ax.gifvartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 28 rugpjūčio 2020 - 04:59
Aš vakar Rimi orchidėja nugriebiau, žiedeliai suvytę, bet lb įdomais raštais, tokiais met potepiais, po pigiąja. Šitame bute orchodėjos neauga, nežinau kodėl, nemoku joms suteikti sąlygų. Dėl vildalgių, tai nemėtikit, gal kur už tvoros įkiškit, gaila.
Vakar 43 eurus palikau vaistams nuo durnumo, vienus tik kompensuoja, visi kiti pilna kaina. Kartais pagalvoju, jei ne jie, turbūt nepakilčiau į darbą. Ne kovotoja esu kaip kiti.
Vakar revizorė netikėtai pasirodė, gerai, kad viskas buvo tvarkoje, bet vistiek man stresas vien jos matymas.
Sodelyje nieko nedarysiu, nebent gaučiau keletą alūnių pakraščiui, tai iš kitos pusės takelį užsodinčiau.lygtais lidlas gavo. Taip tai viskas išbujoję, kaip ir niekas nebetelpa. Kadangi šviesos mažai, kas gali, į aukštį pasidavė.
Atsakyti
Labas

vakar kaimynas kaipir kviete grybaut siandien, bet nuejo i turgeli, tik voveruskos is tos pacios girios, Konstatavo, grybu ner, ner ko vaziuot. Ir nevaziavom. Vaziuosim, kai grybu bus.

Kaimyne saltiena dare, bliudukas ir pas mane. Musu tokie santykiai ir bendravimo ypatumai, kuriu itariu ne viena nesuprasit.

Dabar pas ja sunus su seima atvaziavo, issibuciavom su martele kaip artimiausios gimines wub.gif
Atsakyti