Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(siena @ 2017 02 26, 16:46)
O kam prašyti?Nueinu užsiregistruoju,duoda kortelę į rankas,viską perskaitau kas man įdomu.Niekada jokių problemų. biggrin.gif

pas mus, kai uzsiregistruoji, tai ta diena kortele daktares kabinete jau guli ant stalo.
Nieko nesiotis nereik mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsų Šeimos klinika privati, atėjus, kortelė būna pas gydytoją. Na, bet nesvarbu, tik šiaip sau, buvau nustebinta dėl "prirašymų" Ligonių kasoms irnesakyk.gif
Čia tas pat, kai kloja kabelį baltarusišką, o skaičiuoja ir dok. rodo austrišką. Techninės savybės tai tos pačios, tik kaina skiriasi. Vartotojas nenukenčia. Europos pinigais užmoka. Visi laimingi. Ai.., kas ten atkasinės ir tikrins, niekam neįdomu, dokumentai svarbiausia.
Atsakyti
Musu ir privati.
Kokie zydukai sekmadieni? Uzgavenes dar tik bus.
Jei iskepsiu koki blyna, jau ir sventimas. As juos kepu bais retai biggrin.gif
Atsakyti
Siandien pas mane beveik Uzgavenes - varskes pyragas su pomidorais ir spurgos. Jau baigiu pati spurgyte pavirsti. Matyt reikes gaveti rimciau, nes ner kur dingti g.gif
Atsakyti
Pas mus Užgavėnės beveik ištisus metus, tik blynai kūdi, miltai ir vanduo, na, bet į kūną dėl to mažiau neina, deja.
Kai kažkada kūdinausi, tai jokių miltų ni ni.
Jūs kaip norit, o aš atsinaujinau feisą, ak.., nors avatare pabūsiu graži.
Atsakyti
Nešvenčiau, dirbau. Pririnkau morkų, svogūnų. Šakės, visą pusdienį sugaišau. Dar cepelinų priviriau, o kad vaikas padėjo darbą nudirbti, pažadėjau trupininį kepti. Tai atsipučiu ir einu.
Kažko labai miegas lenkia, nors drūnijau iki dešimtos.

Meri, pirkis tas, kur užrašyta "bulvėms" Kainos ir kokybės santykis pats tas. Gerai , jei būtų nors keli mikroelementai , bent Mg ir S. Tik nesusigundyk visokiais tam anam ir dar trečiam. Iš esmės pagal veikliąsias medžiagas labai nežymiai svyruoja, o kainos priklauso nuo to, kaip gražiai įpakuota. Bulvinės puikiai tiks visoms žydinčioms, nes jose nemažas kalio kiekis. Na, turint daug pinigų ir noro, galima jau išsidirbinėti : pirkti skystas ( moki už vandenį) , pirkti vienas rožėms, kitas žydinčioms gėlėms, trečias orchidėjoms ir taip be galo. Trąšų gamintojai garantuotai bus patenkinti jūsų pasirinkimu.
Papildomam tręšimui ar tręšimui per lapus labai geros yra šios, rožinės spalvos
http://www.lankava.l...-kg--10179.html

Taip buvau nusiteikusi dar kažkokius dokumentus sutvarkyti, bet pasižiūrėjau, popieriaus keli lapai likę. Trūksta žodžių, dvi savaitės ir popieriaus poko nebėra. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 02 26, 17:00)
Siandien pas mane beveik Uzgavenes - varskes pyragas su pomidorais ir spurgos. Jau baigiu pati spurgyte pavirsti. Matyt reikes gaveti rimciau, nes ner kur dingti g.gif

prašom plačiau, kas čia per pyragai su pomidorais?

aš irgi šiandien garsiai pasizadejau nuo gavenios pasninko laikytis, vaikai klause kurių metų biggrin.gif

Merri liux atrodai, su pavasariu reiks feisas keist , gal ir man koki nauja užsidet biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 vasario 2017 - 18:48
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 26, 20:45)
gal ir man koki nauja užsidet  biggrin.gif

tavo prie temos pavadinimo labai tinka mirksiukas.gif ,liepos mėnesio nesijaus,jei ką biggrin.gif
Atsakyti
Vakar supratau, koks gėris yra melžimo aparatas. Vakare nuėjau melžt ir pišššš, nėra vakuumo traukos. Pasikviečiau saviškį, kol rakės, pamelžiau su rankom. Parsinešė trobon paskui, iki beveik trijų nakties prasikniso ir nieko. Tai važiavom į Rietavo turgų, nusivežėm aparatą, tai, pasirodo, apačioj mažutė gumelė iškritusi, tai nereikėjo didelių pinigų. O kažkam net į galvą nešovė, kad ten gali būti kokia skylutė. Nors bobiška logika jo klausė, ar nėra kokios skylės biggrin.gif Žodžiu, ryte dar išvargau, o per pietus jau buvau ponia biggrin.gif Prie to paties ir 15 vištų nupirkau. Velnias, kad brangu. Jauneklės leghorniukės po 5, pradėjusios dėti vištikės po 6.5. Tokių 10 pirkau, dar pašaro pradžiai pamaišyt mažą maišiuką ir vos ne 100 pinigų. Vos ne metus turės dėti kiaušinius, kad atsipirktų.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 26, 17:45)
Papildomam tręšimui ar tręšimui per lapus labai geros yra šios, rožinės spalvos
http://www.lankava.l...-kg--10179.html

Šitos mano mylimiausios biggrin.gif kaip sakant, beveik visiems atvejams
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 26, 17:45)
prašom plačiau, kas čia per pyragai su pomidorais?

aš irgi šiandien garsiai pasizadejau nuo gavenios pasninko laikytis, vaikai klause kurių metų  biggrin.gif

Merri liux atrodai, su pavasariu reiks feisas keist , gal ir man koki nauja užsidet  biggrin.gif

Tai gi Is Beatos knygos, dukra vadina picutemis. Bemiele sluoksniuota tesla, tada varske su kiausiniais ir prieskoniais (raudonelis, kmynai, bazilikas, pipirai), ant virsaus griezineliai maximos akcijiniai pomidorai po 1,29 tongue.gif kepi 15-20 min 200C. P.S. su brangesniais skaniai nesigauna biggrin.gif
Va kaip išsamiai parašiau didis.gif hihihi.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 26 vasario 2017 - 19:59
sveikos 4u.gif

aš jau graži wub.gif

oro bjaurumas, brrr ir sniego buvo šlapio pilna, dabar slidi pliurza blink.gif

oho kiokios vištaitės brangios blink.gif bene teks be kiaušų būt, nes tokias ir pjaut po vasaros gaila bus, o žiemai į butą juk neparsivešiu......

vakar netoli mūsų nužudė jaunuolį, kažkaip sukrėtė tokia beprasmė mirtis, o labiausiai abiejų tėvų gaila.....

Atsakyti
baisu tokios beprasmes mirtys unsure.gif
Atsakyti