Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Parsirandame........... ax.gif Puikios atostogos,puiki kompanija. wub.gif Su mama ir sese tiek prikikenamome,gyvenime tiek nesijuokiau.Ačiū sesei,kad važiavo. 4u.gif 4u.gif
Su jaunimu daug keliavome,šeštadienį nuvarė kaip arklius,Ventės ragas,Mingė,Dreverna,vakare-Palanga. bigsmile.gif bigsmile.gif Palangoje pusė LT SUVAŽIAVĘ. bigsmile.gif Mūsų nemažai kompanijai nebuvo vietos kur kavinėje atsisėsti. bigsmile.gif Nidai laiko nebe užteko.
Už tai sekmadienį su tėvu nuvirėme,aš tai šlaunis.Kam reikėjo man jas virinti ant saulės?Jos nebuvo matę saulės,tai nuvirė raudonai. blink.gif
Grįžome trys vyšnios juodos,agurkų pilna,laukia darbelio. ax.gif
Jūra šilta,jei aš maudžiausi,tai patikėkite,ypač rytais patiko,šiltas vanduo. ax.gif
Luety,su praėjusiu gimtadieniu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 07 15, 17:33)
Kaip toje pasakoje kad nebūtų
" Dalgiais broliai pikti
Užkapojo mane "

juk ne viščiukas, štiš nepasakysi biggrin.gif teko po ranka buvusiom priemonėm kelią tvert. Nieks nenukentėjo mirksiukas.gif

labas 4u.gif

Luety, su praėjusiu gimtadieniu 4u.gif 4u.gif

mėlynių puskibiris, bet jau menkos labai, grybų-viena voveruška, miškas tik traška unsure.gif
agurkų du kibirus priskyniau, cukinijų, patisoniukų-dabar ryju wub.gif

nors ir buvo karšta, mano upelyje vanduo geliantis, maudynių nebuvo unsure.gif

dičkis Palangoj buvo-maudės, varžybas stebėjo, žmonių milijonas

pridygo nemažai rabarbarų, ar juos galiu išsodint daržan ar dar kokiam vaikų darželyje paaugint?Turi po 2-3 tikrus lapelius apie 10cm aukščio
Atsakyti
Luety, su praėjusiu. Per tas maudynes tavo gimtadienį pamiršome. Gėda mums.
O tau - ilgo ir laimingo gyvenimo. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Iki žiedinių lenktynių neprivažiavome. Bet fejerverkus matėme. Ir koncertą girdėjome.
Mašinų per daug. Net pajūryje normaliai mašinos nėr kur pasatyti. Nuvarėme net už Šventosios vieną dieną, ir tai bauda pareis, po ženklu palikome. Kitą dieną kažkaip arti radome aikštelę mokamą.
Susimušiau žiauriai koją nuo laiptelio suklupusi. Sutinusi, antra diena. Dedu ledą, bet vis vien skauda. Nežinau, gal į priėmimą nulėkti. O gal kokie kompresai tinimą nuima ? Gal kas žinote naminių priemonių ?
Atsakyti
labas

LUETY, SU GIMTADIENIU. buk sveika ir laiminga.

Oi Nida, o mano dvi drauges wub.gif wub.gif Prisijuokem, pridurnavojom, net nudistu pleze buvom isitaise...dvi dienas blink.gif Su maudimkem. Nida pilna lietuviu, net keista visur girdeti lietuviu sneka. Prisivalgem skaniai, papromogavom. Nida, dar grysiu....

Siaip tai tik neseniai grizau.

Labanaktis, merginos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 20 liepos 2020 - 22:26
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

miegojau iki 9, puse 10 treniruote, tai teko praleist ax.gif

vasarema, gerai, kad parasei, o tai jau ruosiausi Jurginelio klaust, kur pati pradingusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 21 liepos 2020 - 15:06
Reabilituoju šilkmedį.Va dabar skanios uogos,o kiek jų yra ant žemės ir dar kiek medyje.Rinkau,rinkau........... bigsmile.gif Tik jau mažumas. bigsmile.gif
Užteko juoduosius skyniau visą dieną.Vyšnių lūžta medžiai,niekas nelesa.Na nors tiek nereikia turgelyje sėdėti,nuvežu paiima,mažiau lieka,bet nereikia gaišti laiko turgelyje.Jaučiu viską taip varysiu.Kiek lieka laiko už tai. ax.gif Šparagines vos spėju skinti. bigsmile.gif
Mažasis man nieko nesakė,tik tėvui,atėjo bauda(jo vardu mašina)birželio pirmą viršijau pasirodo greitį mieste dvidešimt km ,na ten žmonės praktiškai nevaikšto,laukai,bet miestas,nesiginu gal spustelėjau. ax.gif Tik tepasakė,gal lėčiau važinėkite? ax.gif Šiaip normaliai važinėju,bet.........
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
IK,dygsta ruduokės.Nemažai sukirmyjųsių.Bet pusę kibiriuko pasirinkau ir vakarienei ir į plovą pridėjau pietūms ir dar dėžutę šaldiklin.Baravykai jau peraugę,raudonikių tik penkis radau,pradės jau dygti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 23 liepos 2020 - 07:15
Ingrida, gal savaitgalį nulėksiu ruduokių apžiūrėti.
Dabar konservacijos. Darbas ir užsakymų išvežiojimas iki geros popietės, vėliau jau puolu prie puodų.
Pupelių jau yra, tik dar neišskintos. Vėl agurkus skinti reikės.
Dar reikia visokius nestandartinius brokolius sutvarkyti. Ar šaldiklin, ar sumarinuoti.
Atsakyti
Labas rytas.
Vakar patampiau laistytuvus,šiandien surakino nugarą.NA nieko miške pasilansktysiu-atrakins. bigsmile.gif
Turiu užsakymą voveraičių,man bile grybauti.Savo vietas užvakar voveraičių išrinkau,tiek tų vietų,važiuoju girion viena,bijau paklysti,jau ten jei paklysiu,basta.Giria driekiasi per tris rajonus. ax.gif Jei ką atsiduriu Biržuose. mirksiukas.gif Bet malonumas bus pasivaikščioti. ax.gif
Trys amariliai lauke sukrovė žiedus.Atsigauna jie paatostogavę. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas

sekmadieni atskrenda sunus. Ir laukiu, ir bijau ax.gif Vyras iseis gyvent jo buvimo laikotarpiui i tevu buta. Vyras darbe dirba su tokiu jaunu vyru, kurio zmona dirbo tam Lietkabely, kur corona. Tai tas vyrukas namo isleistas, o maniskis tris dienas su juo dirbo. Nezino, kaip cia bus.
Atsakyti