Labas rytas.
Parsirandame........... Puikios atostogos,puiki kompanija. Su mama ir sese tiek prikikenamome,gyvenime tiek nesijuokiau.Ačiū sesei,kad važiavo.
Su jaunimu daug keliavome,šeštadienį nuvarė kaip arklius,Ventės ragas,Mingė,Dreverna,vakare-Palanga. Palangoje pusė LT SUVAŽIAVĘ. Mūsų nemažai kompanijai nebuvo vietos kur kavinėje atsisėsti. Nidai laiko nebe užteko.
Už tai sekmadienį su tėvu nuvirėme,aš tai šlaunis.Kam reikėjo man jas virinti ant saulės?Jos nebuvo matę saulės,tai nuvirė raudonai.
Grįžome trys vyšnios juodos,agurkų pilna,laukia darbelio.
Jūra šilta,jei aš maudžiausi,tai patikėkite,ypač rytais patiko,šiltas vanduo.
Luety,su praėjusiu gimtadieniu.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 07 15, 17:33)
juk ne viščiukas, štiš nepasakysi teko po ranka buvusiom priemonėm kelią tvert. Nieks nenukentėjo
labas
Luety, su praėjusiu gimtadieniu
mėlynių puskibiris, bet jau menkos labai, grybų-viena voveruška, miškas tik traška
agurkų du kibirus priskyniau, cukinijų, patisoniukų-dabar ryju
nors ir buvo karšta, mano upelyje vanduo geliantis, maudynių nebuvo
dičkis Palangoj buvo-maudės, varžybas stebėjo, žmonių milijonas
pridygo nemažai rabarbarų, ar juos galiu išsodint daržan ar dar kokiam vaikų darželyje paaugint?Turi po 2-3 tikrus lapelius apie 10cm aukščio
Luety, su praėjusiu. Per tas maudynes tavo gimtadienį pamiršome. Gėda mums.
O tau - ilgo ir laimingo gyvenimo.
Iki žiedinių lenktynių neprivažiavome. Bet fejerverkus matėme. Ir koncertą girdėjome.
Mašinų per daug. Net pajūryje normaliai mašinos nėr kur pasatyti. Nuvarėme net už Šventosios vieną dieną, ir tai bauda pareis, po ženklu palikome. Kitą dieną kažkaip arti radome aikštelę mokamą.
Susimušiau žiauriai koją nuo laiptelio suklupusi. Sutinusi, antra diena. Dedu ledą, bet vis vien skauda. Nežinau, gal į priėmimą nulėkti. O gal kokie kompresai tinimą nuima ? Gal kas žinote naminių priemonių ?
O tau - ilgo ir laimingo gyvenimo.
Iki žiedinių lenktynių neprivažiavome. Bet fejerverkus matėme. Ir koncertą girdėjome.
Mašinų per daug. Net pajūryje normaliai mašinos nėr kur pasatyti. Nuvarėme net už Šventosios vieną dieną, ir tai bauda pareis, po ženklu palikome. Kitą dieną kažkaip arti radome aikštelę mokamą.
Susimušiau žiauriai koją nuo laiptelio suklupusi. Sutinusi, antra diena. Dedu ledą, bet vis vien skauda. Nežinau, gal į priėmimą nulėkti. O gal kokie kompresai tinimą nuima ? Gal kas žinote naminių priemonių ?
labas
LUETY, SU GIMTADIENIU. buk sveika ir laiminga.
Oi Nida, o mano dvi drauges Prisijuokem, pridurnavojom, net nudistu pleze buvom isitaise...dvi dienas Su maudimkem. Nida pilna lietuviu, net keista visur girdeti lietuviu sneka. Prisivalgem skaniai, papromogavom. Nida, dar grysiu....
Siaip tai tik neseniai grizau.
Labanaktis, merginos
LUETY, SU GIMTADIENIU. buk sveika ir laiminga.
Oi Nida, o mano dvi drauges Prisijuokem, pridurnavojom, net nudistu pleze buvom isitaise...dvi dienas Su maudimkem. Nida pilna lietuviu, net keista visur girdeti lietuviu sneka. Prisivalgem skaniai, papromogavom. Nida, dar grysiu....
Siaip tai tik neseniai grizau.
Labanaktis, merginos
Labas rytas.
Labas
miegojau iki 9, puse 10 treniruote, tai teko praleist
vasarema, gerai, kad parasei, o tai jau ruosiausi Jurginelio klaust, kur pati pradingusi.
miegojau iki 9, puse 10 treniruote, tai teko praleist
vasarema, gerai, kad parasei, o tai jau ruosiausi Jurginelio klaust, kur pati pradingusi.
Reabilituoju šilkmedį.Va dabar skanios uogos,o kiek jų yra ant žemės ir dar kiek medyje.Rinkau,rinkau........... Tik jau mažumas.
Užteko juoduosius skyniau visą dieną.Vyšnių lūžta medžiai,niekas nelesa.Na nors tiek nereikia turgelyje sėdėti,nuvežu paiima,mažiau lieka,bet nereikia gaišti laiko turgelyje.Jaučiu viską taip varysiu.Kiek lieka laiko už tai. Šparagines vos spėju skinti.
Mažasis man nieko nesakė,tik tėvui,atėjo bauda(jo vardu mašina)birželio pirmą viršijau pasirodo greitį mieste dvidešimt km ,na ten žmonės praktiškai nevaikšto,laukai,bet miestas,nesiginu gal spustelėjau. Tik tepasakė,gal lėčiau važinėkite? Šiaip normaliai važinėju,bet.........
Užteko juoduosius skyniau visą dieną.Vyšnių lūžta medžiai,niekas nelesa.Na nors tiek nereikia turgelyje sėdėti,nuvežu paiima,mažiau lieka,bet nereikia gaišti laiko turgelyje.Jaučiu viską taip varysiu.Kiek lieka laiko už tai. Šparagines vos spėju skinti.
Mažasis man nieko nesakė,tik tėvui,atėjo bauda(jo vardu mašina)birželio pirmą viršijau pasirodo greitį mieste dvidešimt km ,na ten žmonės praktiškai nevaikšto,laukai,bet miestas,nesiginu gal spustelėjau. Tik tepasakė,gal lėčiau važinėkite? Šiaip normaliai važinėju,bet.........
Labas rytas.
Labas rytas.
IK,dygsta ruduokės.Nemažai sukirmyjųsių.Bet pusę kibiriuko pasirinkau ir vakarienei ir į plovą pridėjau pietūms ir dar dėžutę šaldiklin.Baravykai jau peraugę,raudonikių tik penkis radau,pradės jau dygti.
Ingrida, gal savaitgalį nulėksiu ruduokių apžiūrėti.
Dabar konservacijos. Darbas ir užsakymų išvežiojimas iki geros popietės, vėliau jau puolu prie puodų.
Pupelių jau yra, tik dar neišskintos. Vėl agurkus skinti reikės.
Dar reikia visokius nestandartinius brokolius sutvarkyti. Ar šaldiklin, ar sumarinuoti.
Dabar konservacijos. Darbas ir užsakymų išvežiojimas iki geros popietės, vėliau jau puolu prie puodų.
Pupelių jau yra, tik dar neišskintos. Vėl agurkus skinti reikės.
Dar reikia visokius nestandartinius brokolius sutvarkyti. Ar šaldiklin, ar sumarinuoti.
Labas rytas.
Vakar patampiau laistytuvus,šiandien surakino nugarą.NA nieko miške pasilansktysiu-atrakins.
Turiu užsakymą voveraičių,man bile grybauti.Savo vietas užvakar voveraičių išrinkau,tiek tų vietų,važiuoju girion viena,bijau paklysti,jau ten jei paklysiu,basta.Giria driekiasi per tris rajonus. Jei ką atsiduriu Biržuose. Bet malonumas bus pasivaikščioti.
Trys amariliai lauke sukrovė žiedus.Atsigauna jie paatostogavę.
Labas
sekmadieni atskrenda sunus. Ir laukiu, ir bijau Vyras iseis gyvent jo buvimo laikotarpiui i tevu buta. Vyras darbe dirba su tokiu jaunu vyru, kurio zmona dirbo tam Lietkabely, kur corona. Tai tas vyrukas namo isleistas, o maniskis tris dienas su juo dirbo. Nezino, kaip cia bus.