Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 07 15, 17:33)
Kaip toje pasakoje kad nebūtų
" Dalgiais broliai pikti
Užkapojo mane "

Čia būtų pasaka kita "Sesė" biggrin.gif

Ingrida tu tikra miško fėja smile.gif, užtat ir miškas tau visas gerybes atiduoda, kažin jei toks žioplys kaip aš nueitų ar rasciau bent pusę tiek biggrin.gif
Atsakyti
Liniux, vis pamirštu paklausti, nes fb mačiau kad vėjo sukučius pardavinejate, del ko jis gali nesisukti? Klausiau ir pas pardavėją, sako vietą keiskit, bet kur ji bekabintum tik į šonus tabaluojasi, o to gražaus sukimos nera?
Atsakyti
Lyžuka, sakė guoliuke ar veržeklėj problema, gal liečiasi kur veržeklė. O pradžioj sukosi?
Atsakyti
Ačiū ačiū Lyžuka. wub.gif wub.gif
Cha,šiandien nuvažiuoju į vietlę,galvoju pervažiuosiu mišką,būsiu toje vietoje pirma.Cha,stovi jau džipas pusę septynių,tik išlipau dar audi atvažiavo,šalia.Pašliaužiojau,pašliaužiojau,bet IK RUDUOKĖS DYGSTA,SAGUTĖS IR NESUKIRMYJĘ,VAKARIENEI PASIRINKAU,ieškok eglynuose.Nuvažiavau kur užvakar su mama grybavome,tai pusę krepšio jaunų pasirinkau,pusę dešimt jau važiavau namo. ax.gif
Norėjau dar važiuoti į dvi vietas,bet pagalvoju reikia prilaistyti šiltnamius savaitgaliui,paskui kojų nepavilksiu. ax.gif
Nustebau šparaginių jau prisiskyniau,kad lapus ir nuvalgė stirnos. ax.gif
Einu kepti aviečių keksiukų,prisiskyniau niekas nevalgo,keksiukams pats tas bus.Pyragą savo firminį trupininį išsikepti su šviežia mėlynių uogienę. ax.gif Sėdžiu pajudėti negaliu,Kreką geriu šaltą,eina sau. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 16 liepos 2020 - 13:45
O jus tuos keksus ir pyragus pardavinejat?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2020 07 16, 14:46)
O jus tuos keksus ir pyragus pardavinejat?

Vešimės prie jūros savaitgaliui su nemaža kompanija. mirksiukas.gif Dar čeburiekiukų reikia prikepti rytoj šviežių. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 07 16, 15:01)
Vešimės prie jūros savaitgaliui su nemaža kompanija. mirksiukas.gif Dar čeburiekiukų reikia prikepti rytoj šviežių. mirksiukas.gif

gal Nidoj susitiksim?

Labas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2020 07 16, 15:14)
gal Nidoj susitiksim?

Labas

Tu irgi būsi? mirksiukas.gif Kelsimės,vien dėl dičkio,nebuvęs,juokiuosi tiek pasaulio apkeliavęs,o tokiame lopinėlyje nebūvęs. biggrin.gif
Mes daug keliausime,aš nebūvus Ventės rage,tai nuveš ir mane.Važiuoja visi vaikai,pusžentis,mama ir sesė.Didelė kompanija,daug keliausime,tikslas negulėti prie jūros. mirksiukas.gif Apsistojome Karklėje,tai gal susitiksime? ax.gif
Atsakyti
mes autobusu ryt 7 nuo baznycios ax.gif Kada Nidoj busim neisivaizduou. Venties rage buvus, Nidoj paskutini karta, kai su vyru buvo geliu, saldainiu periodas, mazdaug pries 20 metu blink.gif
Atsakyti
Tai ką, visos susitinkame prie jūros ? biggrin.gif
Nidoje jau kokie 5 m nebuvusi. Paskutinį kartą buvau Bitės šventėje, po koncerto 2,5 val stovėjome eilėje prie kelto. Užkniso, tai nenoriu ten tankiai važiuoti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Niekas neužsuka čia, visos deginatės ir maudotės. O aš namuose sėdžiu. Kasmet važiuodavome į Palangą, kai vykdavo žiedinės lenktynės. Šiais metais nevažiavome, programą suspaudė, kainas pakėlė, supykome. Vietoje jūros maudausi savo prūde, jei laiko randu. Pas mus žiauriai sausa. Kopūstai, burokėliai dieną guli nuvytę, vakare atsigauna kažkiek. Bulves koloradai taršo, jau net nerenkam, nes jos jau džiūsta, net nežydėjo normaliai. Ko turiu daug, tai baklažanų ir agurkų šiltnamyje. Pomidorų valgyti pakanka, bet tokiu metu jau konservuodavau pilnu tempu. Braškių buvo daug, trešnės ir vyšnios nušąlo, yra tik tokių rugščių kaimiškų vyšnių, dabar noksta, gerai, kad nors jų yra, darysiu kompotą su raudonais serbentais. Serbentus užverdu ir išmetu, o tuo kompotu vyšnias užpilu, mums patinka.
Atsakyti