Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2020 07 13, 18:08)
Pas mane du krūmai,nesuku galvos,man gražu. mirksiukas.gif

mAN ŠIANDIEN IŠ VISO,NUVAŽIAVAU Į lIDLĄ.pASIKROVIAU VEŽIMĄ,ŽIŪRIU NELKOHOLIniam alui akcija.Iškroviau viską ant žemės,rankinę pasidėjau ant paletės.Įsikroviau dėžę,vėl viską suskroviau,galvoju einuū duonytės susipjaustyti,nes eilė buvo.Susipjauščiau,einu žiūriu darbuotojas nešasi ano rankinę. bigsmile.gif  bigsmile.gif Rūpužioke,net nepasigedau. bigsmile.gif  bigsmile.gif Rankomis pradėjau mojuoti,atiduokite mano rankinę.Visiškas išsiblaškymas. blink.gif  blink.gif
Sapniuk,tvarkotės pilietybę antrą?Dičkis mano turi jau pasą Anglijos,galės balsuoti ir turi LT. ax.gif Reiktų oficialiai susitvarkyti.

turbut reikes ir man krūmu palikti smile.gif

tai dar gerai, kad darbuotojas, o galėjo šiaip koks pirkėjas su visam "pasiskolinti" smile.gif

ale randat ką gerti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 liepos 2020 - 08:57
Aha, gerai sakai , Lyžuka. To nealkoholinio tik kartumas ir smarvė, o kaifo jokio. Mazochizmas tokį gerti. biggrin.gif

Pagaliau kaip ir baigėme sudoroti trešnių derlių. Atsivalgiau už visus metus. Dukra paskutines gliaudo. Dar palikome kelias šakeles pavalgymui, bet vapsvos labai puola. Net dūzgia visas medis.
Vakar špokai patvarkė visą krūmą raudonų serbentų. Matyt, iš keršto, kad negavo nei vyšnių, nei trešnių. Ir dar avietes vagia.
Atsakyti

Labas rytas.
Eikite,kai karšta atsigerti kartumyno pats tas. mirksiukas.gif
IK negasdin su špokais.Mano vyšnias vėlyvas ragauja,bet dar lieka.Matyt dar nesunoko iki galo?
O su serbentais negasdink,palikau sodyboje pilnus krūmus tokių didelių gražių raudonų. bigsmile.gif
Nėra kada sodybon ir agrastai jau sunokę ir juodieji.......baravykai eina.Čia kaip pas žvejus.Vakar su mama pasirinkome mėlynių(visi prašo pardavimui,o man nugarą kaip suėmė vakar)nei velnio sau dar tik.Paskui lupome baravykus .Tikrai lupome du krepšius prilupau. bigsmile.gif Malonumas,nemoku apsakyti.Nuvažiavome raudonikų,pš vieną mažuliuką tik radau. ax.gif Grįžome į tas pačias vietas,ar mes nematėme ar jau pridygo,vėl palupome.Viską pardaviau,doroti nereikėjo.Šianden lekiu viena vėl į kitą vietą. blink.gif javascript:emoticon(':mirksiukas:')
Ta proga vakar dar vieną karšto oro gruzdintuvę nusipirkau,mažesnę,mūms dviems kaip tik.Gal į darbą nusivešiu?O ir savaitgalį sakau prie jūros pasiimsiu. mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 07 14, 22:31)
Aha, gerai sakai , Lyžuka. To nealkoholinio tik kartumas ir smarvė, o kaifo jokio. Mazochizmas tokį gerti. biggrin.gif

Pagaliau kaip ir baigėme sudoroti trešnių derlių. Atsivalgiau už visus metus. Dukra paskutines gliaudo. Dar palikome kelias šakeles pavalgymui, bet vapsvos labai puola. Net dūzgia visas medis.
Vakar špokai patvarkė visą krūmą raudonų serbentų. Matyt, iš keršto, kad negavo nei vyšnių, nei trešnių. Ir dar avietes vagia.

Mano tresnes jaunos tai nedaug buvo/yra geltona paslpeta gal kokia velyvense tas Alekksanderis kad dar tik noksta, aplamai vakar pirmus 3 pomidorus nuskyniau nuo krumo, kaip čia viskas taip susivelino šiemet smile.gif

vakar jau žvalgas tikrino juodus serbentus...gal toj šiaurej nieko ten neužauga kad jie tokie alkani atskrenda biggrin.gif, na kiek aš pamenu tai seniau jokiu serbentu nelesdavo bigsmile.gif

Ingrida ką tu joje gruzdini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 liepos 2020 - 07:03
labas rytas 4u.gif

Luety, tikrai ne gaurometis mirksiukas.gif už gėlelės pelynas auga biggrin.gif

Ingridėl, nesuprantu, iš kur pas jus tiek baravykų blink.gif mūsų miškuose tik kelios lepeškos auga-sriubai prisirinkau, mėlynių irgi tik pasiskabiau praeidama bo nėr ką skabyt blink.gif miškas net treška nuo sausumo unsure.gif unsure.gif
darže sausa, laisčiau kasdien. Bulvėse sausa, pasikasiau-iš dviejų krūmų- sauja žirniukų...... užtai agurkų pusė kibiro priskyniau ir net 4 mažas cukinijas biggrin.gif kažkas šparagines pupeles palaužė.....
actara po 5 pinigus ėmiau, pagelbėjo, bet vėl tiek priperėta naujų-rinkau rinkau rinkau unsure.gif

turim gražuolį žilviną wub.gif ilgio kaip ištiesus dvi rankas į šonus, riebus. Kai matau ausytes šviečiant nebaisu, bet kai uodega kur švyst, tai toks šiurpuliukas ir nueina. Įtariu, kad jų ne vienas yr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2020 07 15, 08:44)

turim gražuolį žilviną wub.gif ilgio kaip ištiesus dvi rankas į šonus, riebus. Kai matau ausytes šviečiant nebaisu, bet kai uodega kur švyst, tai toks šiurpuliukas ir nueina. Įtariu, kad jų ne vienas yr biggrin.gif

Nu mačiu FB, kad šakėmis ta žilviną "pasveikinai" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 07 15, 09:23)
Nu mačiu FB, kad šakėmis ta žilviną "pasveikinai" biggrin.gif

Kaip toje pasakoje kad nebūtų
" Dalgiais broliai pikti
Užkapojo mane "
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 07 15, 07:58)
Ingrida ką tu joje gruzdini?

Viską grūzdinu.Vakarienei cukinijas apvoliotas plakinyje su dešrelėmis,be jokių riebalų. mirksiukas.gif
Prasta nuotrauka,bet šiandien trys krepšiai baravykų.Pradėjau viename miške krepšys,baigiau prie IK,pirmame miške pilna žmonių,o kitur viena karaliavau. bigsmile.gif Buvau ir paklydųsi,rinkdama trečią krepšį,truputi išsigandau.Galvojau reiks IK skambinti,kad parvežtų iki mašinos.Per tokius bruzgynus ėjau. blink.gif blink.gif Norėjau užvažiuoti iki IK,bet laiko pagailo. ax.gif Širdis džiaugiasi,rytoj palėksiu tik iki vienos vietelės.Nes šiandien buvau žadėjųsi vienai pažystamai,neliko. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, galvoji, nureketuos tave Iš Kaimo, tai pasisaugojai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O mano agurkams amen. Kasdien suvytusius raunu.
Atsakyti
Liniukai, įmesk nuotrauką savo agurkų. Negi stiebe negerumai / Pas mane perlaisčius trys melionai šiltnamyje su tokiais jau didokais melioniukais nukeipo. Vieną išroviau , tai su viskuo jau buvo kokie 2-3 kg.

Ingrida, kokią gruzdintuvę pirkai. Įmesk nuorodą.
Galėjai užlėkti.
Pavakariais nulėkėme su dukra pasižiūrėti grybų. Ką radome, tai prie mašinos durelių ir truputį už jos. Paskui nutapenome gal kilometrą mišku į tokias neblogas vietikes ir nieko. Grįžome piktos, palei mašiną dar kelis radome. Apie 20 baravykų.
Atsakyti
https://www.delimano...cEaAsyrEALw_wcB
Va tokia,panaši,tik pas mane sensoriai maigosi,ne sukinėjimai laiko ir temperatūros.Spdyboje keturių litrų,namie dabar pusantro litro.Bandysiu keksiuks kada nors išsikepti. ax.gif
IK,tu žinai kiek praėjau šiandien telefonas parodė-šešiolika km,vieno kg nėra ant pilvo.Turiu odinį sarafaną,svajoju rudenį įtilpti. mirksiukas.gif
Nebuvo kada ir pietų pavalgyti,kai grybauju,man gali nei valgyti net gerti nebūti. mirksiukas.gif biggrin.gif
Rausiu kelis arbūzus irgi,vytulys pasigavo. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti