Sveikos
nerealiai padejo actara ir bulvems ir koloradui tik abiem pusėms skirtingai, gaila, kad uždraude jos laisvą prekybą ...tik kažin ar bus naudos, nes jau daug lapu like tik kotukai iš ju...
Patarkit: turiu pora sedulų geltonžiedžių, ar jas geriau auginti krūmo ar medelio forma. dabar jos apgenėtos auga kaip medeliai, bet labai intensyviai leidžia nuo žemes atžalas nespeju pjaustyti...internete pilna ir taip ir anaip auginamu nuotrauku...
IK grožių grožiai
Luety, patikėk.
Gauromedžio žiedai ištisinėje smailėjančioje varpoje, o čia sudėlioti menturiais. Gauromedžio atskiri žiedeliai pilnai išskleidžia žiedlapius, o šitų taip ir lieka taurele. Su atvipusia lūpa, todėl ir lūpažiedžių šeima. Gerai būtų išsiaiškinti rūšį, nes tarp notrelinių be galo daug vaistinių augalų. Pvz levandos, paprastosios notros.
Lyžuka, kad ir pliki stiebai, jie vis vien vykdo fotosintezę. O šiaip purkšti reikia profilaktiškai vos susisiekia bulvių lapai vagose. Tiek nuo vabalų, tiek nuo ligų.
Actaros vietoje yra daug kitokių neonikotinoidų. Tik ne mėgėjams. Pvz man labai patinka Proteus, Biscaya. Mospilan.
Tu čia pati tą rožę cukruje voliojai ?
Gauromedžio žiedai ištisinėje smailėjančioje varpoje, o čia sudėlioti menturiais. Gauromedžio atskiri žiedeliai pilnai išskleidžia žiedlapius, o šitų taip ir lieka taurele. Su atvipusia lūpa, todėl ir lūpažiedžių šeima. Gerai būtų išsiaiškinti rūšį, nes tarp notrelinių be galo daug vaistinių augalų. Pvz levandos, paprastosios notros.
Lyžuka, kad ir pliki stiebai, jie vis vien vykdo fotosintezę. O šiaip purkšti reikia profilaktiškai vos susisiekia bulvių lapai vagose. Tiek nuo vabalų, tiek nuo ligų.
Actaros vietoje yra daug kitokių neonikotinoidų. Tik ne mėgėjams. Pvz man labai patinka Proteus, Biscaya. Mospilan.
Tu čia pati tą rožę cukruje voliojai ?
Čia jau lietutis ją taip nuprausė, ačiū floribundai už tokią gražią dovaną , anąkart puodelį gavau, čia kur kas geresnis variantas
aš turbut nuprotėsiu nuo rožių , vien tik mintys galvoje kur ką persodinti, sukeisti , nusipirkti, išsiplėsi...gal irgi yra kaip tiems koloradams kokių vaistų, kad nusipurškei ir nieko nesinori
aš turbut nuprotėsiu nuo rožių , vien tik mintys galvoje kur ką persodinti, sukeisti , nusipirkti, išsiplėsi...gal irgi yra kaip tiems koloradams kokių vaistų, kad nusipurškei ir nieko nesinori
man tai snd. ne iki roziu buvo.
Pirmiausia nuejusi i Sodra pabuciavau duris. Telefonu pasake, kad iki sujungimo reiks laukti min. 10 minuciu. Skambinu i Savivaldybe, ieskot kas atsakingas uz tremtiniu reikalus. Paskambinu poniai, pareiskia, kad reiks vaziuot i Genocido centra. Skambinu visa pikta ten, bet kalbu labai mandagiai. Sako: jums reik skambint i Ypatingaji archyva. Aciu D. DUODA NUMERI. Archyve susako ka man reik nusiust, reik nuskenuot. Blaskausi po Kupiski kas nuskenuotu. Randu, sukelia i laikmena. Is to skubejimo ir nervu, nebemoku prilipdyt failo.Kaimynes anukas uztruko tam darbui nepilna minute....
Dabar lauksiu vaikio, 26 atskrenda
Labas
Pirmiausia nuejusi i Sodra pabuciavau duris. Telefonu pasake, kad iki sujungimo reiks laukti min. 10 minuciu. Skambinu i Savivaldybe, ieskot kas atsakingas uz tremtiniu reikalus. Paskambinu poniai, pareiskia, kad reiks vaziuot i Genocido centra. Skambinu visa pikta ten, bet kalbu labai mandagiai. Sako: jums reik skambint i Ypatingaji archyva. Aciu D. DUODA NUMERI. Archyve susako ka man reik nusiust, reik nuskenuot. Blaskausi po Kupiski kas nuskenuotu. Randu, sukelia i laikmena. Is to skubejimo ir nervu, nebemoku prilipdyt failo.Kaimynes anukas uztruko tam darbui nepilna minute....
Dabar lauksiu vaikio, 26 atskrenda
Labas
Dabar dar ta korona kaip naudojas visos tokios įstaigos , aš anakart pabučiavau banko durų rankeną, nes pasirodo be išankstines registracijos nepriima , tel nr tik kabo ant durų, bandau registruotis, atsako nera ryšio , nu puikiai žodžiu, gerai kad atėjo kažkoks treninguotas, kvadratinis vyrukas ir taip paklebeno duris, vos rėmas atlaikė, o darbuotoja atlėkė tą pat minutę , : tai pasisekė sakyčiau, 'aptarnavo" išimties tvarka
tai vyras pries keleta dienu i VMI ejjo. Skambint, registruotis, nuei. Sako nei gyvos dusios nesutiko
QUOTE(Lyžuka @ 2020 07 13, 09:10)
Patarkit: turiu pora sedulų geltonžiedžių, ar jas geriau auginti krūmo ar medelio forma. dabar jos apgenėtos auga kaip medeliai, bet labai intensyviai leidžia nuo žemes atžalas nespeju pjaustyti...internete pilna ir taip ir anaip auginamu nuotrauku...
Pas mane du krūmai,nesuku galvos,man gražu.
mAN ŠIANDIEN IŠ VISO,NUVAŽIAVAU Į lIDLĄ.pASIKROVIAU VEŽIMĄ,ŽIŪRIU NELKOHOLIniam alui akcija.Iškroviau viską ant žemės,rankinę pasidėjau ant paletės.Įsikroviau dėžę,vėl viską suskroviau,galvoju einuū duonytės susipjaustyti,nes eilė buvo.Susipjauščiau,einu žiūriu darbuotojas nešasi ano rankinę. Rūpužioke,net nepasigedau. Rankomis pradėjau mojuoti,atiduokite mano rankinę.Visiškas išsiblaškymas.
Sapniuk,tvarkotės pilietybę antrą?Dičkis mano turi jau pasą Anglijos,galės balsuoti ir turi LT. Reiktų oficialiai susitvarkyti.
taip, Ingrida. O taviskis gavo anglu pasa? nEPRARAS LIETUVISKOS PIL.?
QUOTE(sapniukass @ 2020 07 13, 20:37)
taip, Ingrida. O taviskis gavo anglu pasa? nEPRARAS LIETUVISKOS PIL.?
Vat šito nesuprantu.Luety,gal paaiškintu? Anglams neįdomu kiek tu turi pilietybių,dabar turi tikrą anglišką ir lietuvišką.Marti irgi gavo,nors jokia tremtinė nėra. Bet gavo tikrą pasą su visomis legalijomis. Grįžo namo su lietuvišku,sakiau nerizikuok.Juokiasi jei prasidėtų karantinas pas anglus,grįžtu su anglišku kaip Anglijos pilietis.
Na maniskis nori viska issiaiskinti Migt. skyriuje del lietuviskos pilietybes issaugojimo, pries bandant gaut daniska. Egza jau issilaikes. A nebero to str., kad priemes kitos salies pilietybe, netenki lietuviskos. Gali but, kad kokie dokai tarp valstybiu dar nesuvaiksciojo. Tikrai nezinau, bet maniskis net namo/ buto pirkima atidejjo, kol neissiaiskins dvigubos pilietybes klausimo. Bet jis visada numato du zingsnius i prieki, ne kaip as: oi, kaip cia atsitiko, kaip cia taip gali buti.....
Labas rytas.
Išmaunu miškan.