Labas rytas.
Lyja............kaip suskinti avietes ir braškes?Gal ne lis visą dieną? Mano lauke pomidorams jau nebe patinka.Mačiau kelis taškelius ant lapų maro.Bet kaip nupurkšti,kai taip lyja?
Sveikos
tai ką šiandien broliai ir va lyja nuo pat ryto ir nežada nustoti ... prognozes žinot kas laukia
Lyžuka, žiūrint kuo purškei. Kai kuriai chemijai pakanka valandos, kitai - 6 val. Mes purkšdami kiekvieną kartą dedame lipalą , kad lietus nenuplautų. Dar yra visokie papildai, kad geriau lapą padengtų, vandenį suminkštintų. Žodžiu, tik dalinkis pinigais.
Vakar nusiravėjau melionus, jau primegzta lauke. Pradėjau paprikas, šiemet krūmai oho kokie.
Vėl lyja. kaip nervuoja tas lietus, tik žolės želia. et iš kitos pusės - gerai, viskas auga kaip užsakyta.
Reikia slinkti į sandėlį, susverti užsakymą. Sąskaitą išrašyti. O taip tingisi.
Šiandien 7 brolių diena,bus matyt kaip bus ar lys 7 dienas ar 7 savaites
Perskaitau viską,tik ne visuomet parašau
IK tavo gėlynai nuostabūs,rožės man gražu ,bet tik pas kitus ,pati nenoriu,matyt nepriaugau dar rožėm
Jezau su to koronos bangom,negi vėl nuplauks mano svajonė pamatyt anūkytę ne per ekraną
Truputuką paatostogavau,savaitėlę,užteks,paskui eit darban nebesinori,pradedu gailėt savęs tokios vargšelės
Ryte atsikeldavome, jau mama pakepusi orkaitėje balandžius. Su šviežiomis bulvėmis, krapais.
Keršulius ir dabar oficialiai Lietuvoje galima medžioti, bet kai įsigalioja leidimas, jie jau būna išskridę. O vokiečiai ir kiti tai valgo su malonumu ir daug receptų visokių prirašę
Labas rytas.
IK tik voveraitės,susiradau kelias vietikes,apibėgu,net kartais mašinos variklio neišjungiu. :ax:Kažkur 4 litrus pasirinkau. Turėtų žiemą būti skanu apkepinau svieste ir šaldiklin.
Ingrida, tu voveraites kepini? Aš tik baravykus, raudonviršius ir lepšius. Parašyk kaip darai, ar apverdi nors truputį ar ne?
Mes vakar kokį litrą pririnkom, mažos dar labai jos. Reiks kitą savaitę eiti, kai miškai ištuštės nuo savaitgalio turistų.
Lyžuka, IK ir vėl grožybių prirodėt
sodyboj bala patikrinta-mėlynių nemažai, bet kad jos dar nesunokę, neskanios. paskainiojau kur gražesnių gal litrą, bandysiu po savaitės , gal pasiseks geriau. O vat kaime viskas nušalo, viena kita uoga tik. Voveruškų irgi ne kažką radom, pasikepsim ir sušveisim
Nukasiau česnakus casablanka. Protingosios, pasakykit, ar jie tikrai žieminiai, nes viduj tai nėr to kietojo kotelio ir šiaip anie nieko ypatingo. Vieną dramblinį iškasiau-galvytė apvali kaip cibuliuko ir du vaikai prikibę, kaip supratau, rudenį tą galvą visą teks žemėn vėl kavot
Pomidorai nelabai mezga, o paprikos iš vis vargeliai
Už tai krapų žiedynai milžiniški ir gražūs
Ingridėl, ir man apie voveruškas įdomu
Labas
as pasigooglinau,kas tie sabalbonai. tai ar ne sparagines pupeles vijoklines?Bent jau pas mane tai tokios.As jas blanshiruoju karstam vandeny ir i saldikli ziemai,o ir siaip labai skanu su padaziuku.bulvikem,spirgo,galima ir be jo.