Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 25, 19:04)
Tavo visi sūriai verti grieko, kaip ir pati. biggrin.gif Taigi daryk kokių saldesnių ir save nešk parodymui. 4u.gif

Pas mane vejoje kurmiai gal 100 kurmiarausių pritvatijo. Užmušiu. Tik nežinau ką pirma : MB, kad kurmių iš rudens neišgaudė ar kurmius pagavus. kaži, kas lengviau įvykdyti >>> ax.gif

Mes is rudens padarem lysves,takelius ispylem medzio drozle,po apacia kisom tokia juoda medziaga,kad zoles meuagtu ir ka,kurmis,kad isisuko,patiko labai,kaimynus atsivede,nebuvo jokios vieteles,kur but nepabuvojes,niekas negelbejo,o spastu nestaciau,bet siuo metu isejo tolyn,pas kitus kaimynus,o mums paliko daug darbo,praktiskai zeme sumaisyta su medzio drozlem,iskiloti takai,reikia viska tvarkyt is naujo ir ner antko pykt,nes kaltininkas isejo. ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 25, 22:04)
Tavo visi sūriai verti grieko, kaip ir pati. biggrin.gif Taigi daryk kokių saldesnių ir save nešk parodymui. 4u.gif

Nugi, sūriai, kaip sūriai. Pernai irgi buvau padariusi, tai tos moterytės išprekiavo visus. Gerai, kad karvė šviežiapienė dasidėjo, tai bus iš ko daryti. Veršiukas ir paršeliai per dieną dar po 2 kibirus išmaukia. Bet tais jau per porą savaičių atsikratysiu, tada jau prakusiu smile.gif
Atsakyti
Man atrodo Kaimietuke saviškį lengviau pasieksi,kad "užmušt" už kurmių pridirbtas bėdas
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 02 25, 19:47)
Para, ar tas desertinis sūris vertas grieko? Man ten lyg ir paskaninimų trūktų ax.gif Prižadėjau miestely Kaziuko mugei sūrių padaryt, galvoju, jei skanus, tai kažkiek tokio padaryčiau, gal dar kokių razinų įdėčiau.

Laba,

Musiskiams labai patiko. Pirma karta dariau dviguba norma, antra- triguba. ax.gif dedu aguonu, bet nebutina. O del skonio, tai ir zele ji dar paskanina. As su mikseriu varske ir piena isplaku, kad butu vientisa. Pasigooglink, gal bus kokiu mandresniu priedu.

Zemej, ypac vejoje pilna grambuoliu lervu. Pernai didinau gelyna, tai pamaciau ko nemacius doh.gif Tai ramiai, mergaites, kai kurmiai surankios visus kirmeliokus, iseis pas kaimynus pietauti. Taip kad geriau ir vyrai ir kurmiai tegyvena biggrin.gif. 000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 26 vasario 2017 - 08:24
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas
Ingrida, ziurek toliau, jis man iki trecios serijos buvo nudnokas, net metus buvau. Jei nori juokingo, ziurek Отель Элеон . As komediju nelabai megeja, bet sitas geras. Labai grazus serbas vaidina wub.gif
Del kurmiu pritariu Pariukui.
Mergai, pasitikrinkit savo kaklelius ax.gif As cia mamai kai nusistatinejau liga, tai kai perskaiciau...nudziugau, kad sis vezys man jau nebeimanomas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 26 vasario 2017 - 08:55
Pažiūrėjau sodros psl., pasirodo man nežinant ir gimdos kaklelį tikrina ir mamogramas daro ir kitką, per atstumą, visai kaip ekstrasensai, tvarkingai suforminta ir Ligonių kasų sumokėta. Nepasiginčysi ir neįrodysi, ai..
Db paskaičiau, širdies nepakankamumas yra kelių lygių, reiks pasidomėti koks pas mane, niekad neklausiau.

Namuos būdama sugebėjau peršalti, skauda gerklę, ausį, geras, ania.
Žiūriu vestuves Malinovkoje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 26 vasario 2017 - 12:54
Ligonio ligos istorijoj viskas tvarkingai suklijuota. neisivaizduoju, jug turi but siuntimas po to atsakymas. Tikrina tuos daktarus.
Atsakyti
Ligos istorijos nė karto neturėjau rankose, o paprašyti paskaityti, žiūrėtų kaip į nenormalią.

Domiuosi kokių trąšų savo žemelę pamaitinti iš ankstaus pavasario. Kovas jau čia pat. Gal IK ką patartų?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 02 26, 12:55)
Ligos istorijos nė karto neturėjau rankose, o paprašyti paskaityti, žiūrėtų kaip į nenormalią.

Domiuosi kokių trąšų savo žemelę pamaitinti iš ankstaus pavasario. Kovas jau čia pat. Gal IK ką patartų?

Meri, ar nepagalvojai keisti gydytoja ar net poliklinika?

O tu pirmadieni biuleteni pasiimk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 02 26, 14:55)

As net mamos ligos istorijos paprasiau seseles, kad duotu pastudijuot ar ten kas isoperuota. Ziurejo labai kaip i normalia, net pirma pasiule kviest greituke, kad nereiketu su vezimeliu po poliklinikas duotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 26, 15:15)
As net mamos ligos istorijos paprasiau seseles, kad duotu pastudijuot ar ten kas isoperuota. Ziurejo labai kaip i normalia, net pirma pasiule kviest greituke, kad nereiketu su vezimeliu po poliklinikas duotis biggrin.gif

O kam prašyti?Nueinu užsiregistruoju,duoda kortelę į rankas,viską perskaitau kas man įdomu.Niekada jokių problemų. biggrin.gif
Atsakyti