Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2020 07 08, 12:27)

man mėlynes nepatinka, nesuprantu ko jos tokios brangios yra  mirksiukas.gif

ne tu viena nesuprant ax.gif

Ruosiuos i kirpykla, pagaliau. 17 d. vaziuou i Nida, reik pasigrazint biggrin.gif
Atsakyti
O dukra dievina tik mėlynių uogienę.Verdu,maišu su avietėmis,mažiau cukraus. ax.gif
Sąžinė rami,pragulėjau vią dieną darže,ravėdama.Galiu rytoj mėlynių vėl ir pagrybauti. mirksiukas.gif
4 mėnesius nebuvau kirpykloje ir nedažiau plaukų,užsiauginau kasas. bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Siaubingai tirpo rankos,kaip ir be miego naktis. ax.gif Ravėjimas savo davė.Reiktų gal jau bandyti užsiregistruoti pas šeimos gydytoją?Gal ką pasiūlytų? ax.gif
Atsakyti
Na pavyzdziui palikti malkas tvarkyti vaikams,kurie zada aplankyti. Ar mulciuoti darza,kad nereiktu tiek ravet. O dabar pareiskimas. As rasau labai astriai ,jei jums nepriimtina tokia mano maniera ,as cia nepostinsiu ir jusu neauklesiu. Jus turit teise dejuot persidirbusios. Ir net neisizeisiu. As suprantu ingrida,nes vakare jau svajoju ka is ryto dirbsiu,bet ismokau saves nekankinti,jei senatveje jegos apleidzia. Bet as gyvenu be jokiu vaistu,o esu ingridos amziaus. Tuo galiu pasigirt. Ir miegu gerai ,su visu tropiku karsciu cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 09 liepos 2020 - 07:10
Alta,nemoku jau kitaip. ax.gif Turiu judėti į priekį.Pažiūrėk į mano mamą irgi jau neperauklėsi.Į aštuntą dešimtį persirito,o varo taip pat kaip aš. mirksiukas.gif Man žiemą labiau kaulai sustingsta,kiekvieną rytą matuoju spaudimą,jau senokai negeriu vaistų,spaudimas idealus.Noriu numesti dar kg. ax.gif
Ačiū Alta,jau nebe pakeisi manęs. 4u.gif 4u.gif Tokia natūra.
Nereikia vaikams tų mano daržų,bet norisi kažkuo palepinti? ax.gif Vakar atskrido dičkis,na ne gi dabar versi svečią kažką dirbti.Kai ir jam liks tik išeiginės,dirbs kasdieną iki pusės aštuonių vakaro,vakarai liks tik pabendrauti?O dar izoliuotis pradžioje reiks. blink.gif Dabar Vilniuje porą dienų pagyvens tada pasidarys tyrimą ir tik tada susitiksime. blink.gif Vaikams jų gyvenimas verda,mes jau kaip nors......................
Vaikai remia finansiškai,dabar verčia priduoti mano miško mašinytę ir nusipirkti naujesnę,bet gi gaila bus važinėti į mišką .Aš gi važiuoju ten kur tik bekelės džipai pravažiuoja. biggrin.gif biggrin.gif
Ai man mulčiavimas nepasiteisino,atsirado daugiau sraigių ir pelių. ax.gif Turiu dar tokią žolę,šaknis nueina gal į žemės vidurį,jei jau išdygsta paskui iš po šiaudų bjauru ištraukti,surasti galus. ax.gif Esu du metus mulčiavųsi. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 09 liepos 2020 - 07:54
Pas mane atsirado daugiau zalciu ir salamandru. Bet vistiek geriau ,zemes mikrobiologine ir chemine sudetis labai pagereja. O dregmes irgi nebus per daug.Siemet cia pomidorai ivykde masine savizudybe. Kazkaip itariu ,kad mano neravetu ir mulciuotu maras visu nerado. Liko daugiau nei puse. O pas kitus tik 20 %.
Atsakyti
oi ir aš negaliu sedeti, turiu suktis kaip ta voverė rate, kad ir kaulus skauda, bet užtat akims malonu, čia kaip yra toks priežodis iš kitos serijos biggrin.gif kad ir akys kaista, bet pilvas džiaugias smile.gif

man mulčias iš vis tik blogiau padare, kadangi "draugaujame" su kurkliais tai jiems po tuo mulčiu super patogu buvo mano pomidorus aplankyti ...

Del vaiku irgi pritariu Ingridai, nenoriu, kad vaikai namus matytų kaip vietą kur reikia lažą ir prievoles atlikti, o ne pasikalbeti, išsipasakoti, tiesiog pasibūti kartu, ir taip gi jau ne kasdien matomes smile.gif, beto jau daug kur rankinį darbą dabar keičia aparatų darbas mirksiukas.gif

ir vidurvasario proga smile.gif

https://scontent.fvn...amp;oe=5F2ABD45
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 liepos 2020 - 08:59
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 09 liepos 2020 - 09:16
Labas rytas,
Alta man patinka tavo pamokymai griezti,bet ne visada juos suprantu 4u.gif
Ingrida,tai gi nebereikua izoliuotis,atvykys is UK,kam tie vaikai tuos tyrimus darysis?Nera to viruso tiek,skaitykit ne tik oficialua spauda 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kad čia nesuprasi kas ir kaip kai nuo 3 sergančiu, atranda 10 jau pardeda triūbyti smile.gif, kad vel kaukes grąžins, reikalavimus visokius sukels, žiuriu dabar tai gerai vistik, visokių įstaigėliu darbuotojams, sedi užsirakinę, priėmimas tik pagal išankstinę registraciją smile.gif ramu, o jau apie gyd. įstaigas patyliu iš vis , pati istaiga didžiausia, leidžia tik po viena per duris nesvarbu kur ir ką jis tuo metu veikia biggrin.gif...pvz pas mus tai ypatingai griežta tvarka psichikos centre, pažymai gauti reikejo savaitę laiko laukti talonelio bigsmile.gif

vakar stebejau kaip gražiai mano trešnes šveičia lietuviški žvirbliukai, nereikia jokių invaziniu, vienas atlėkė, prakirto vieną, kitą, nuskrido atgal, galvoju va tik uogas sugadino pasirodo, ne tuoj atsivege gal kokius dar 6 ir visi skaniai pavakarieniavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 liepos 2020 - 14:38
QUOTE(Luety @ 2020 07 09, 12:50)

Ingrida,tai gi nebereikua izoliuotis,atvykys is UK,kam tie vaikai tuos tyrimus darysis?Nera to viruso tiek,skaitykit ne tik oficialua spauda 4u.gif  4u.gif

Na žinok,mes turbūt LT taip įbauginti. ax.gif ax.gif Aš jau sutinku ,kad vaikas rytoj užsidarytų kambryje,mb šiaušiasi ir brolis su sese bijo dėl mūsų.Vaikui sakysiu tegul dirba pasmus namie,o tik vakare vienas nuvažiuos sodybon miegoti.Šeštadienį jau mes nuvažiuosime visi. mirksiukas.gif
Neburbėkite,geriau važiuokite miškan mėlynių,o dieve kiek uogų šiemet. bigsmile.gif bigsmile.gif
Lyžuka,dievinu lelijas,bandau susidraugauti iš naujo,kadangi pasodintos tik šiemet tai dar tik po vieną kekę.Vat jurginų tai prikišau visur,matysime kas gausis? mirksiukas.gif
Atsakyti
Lyžuka, nuostabu bigsmile.gif
Aš laukiu savo stebuklo, jau su tvora lygi. Ai, dar kitas stebuklas, hortenzija, šios labiausiai laukiu.
Pradėjau mažiau gerti ir kojos akivaizdžiai mažiau sutinsta. Nusipirkau baziliko eterinio aliejaus, lašinau ant grindų darbe, kai ploviau. Gaila, bet nieko neužuodžiu. Net vyro pridegintų puodų. Gydosi namuose, tai daro man valgyti, pastato virti ir eina posmą nusnaust. Blyn, turėsiu ką veikt sekmadienį, šveist rolleyes.gif Nu vienžo, stengiasi žmogus.
Atsakyti