Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

O pas mus nemažai palyta, bet protingai. Į daržą įeiti galima nesmunkant. Tik karvė vakar išsitraukė kuoką, tai praėjo per daržą, ką apėdė, ką su lenciūgu pratampė. Brigadyrius kopūstus beveik visus nuėdė, apie 60 daigų. Keli beliko, iškeikiau, bet kai dzin. O kalafijorai ar Briuselio jai pasirodė neskanūs.
Atsakyti

Labas rytas.
Išmauname sostinėn,mb pas dantistę,būčiau nevažiavųsi,bet norisi vaikus aplankyti. mirksiukas.gif Ta proga ir mamą pasiimame,kol mb bus pas dantistę,pašliaužiosime po miestą. bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ingrida, nu mandri tie mūsų diedai. Maniškis dantis taisytis važinėja į Druskininkus, taviškis į Vilnių.
O man gerai ir mūsų mieste. biggrin.gif

Liniukai, jeigu kopūstų šerdies neišėdė, tai atsigaus. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
o pas mane balandziai niokoja viska,dideli,kaip vistos,mandrus gurmanai,eda tik augalu sirdeles.Buvo nuede tik pasodintas kaliaropes,kol supratau,kad tai pauksciai,beveik liko tik stagarai,Tada uzdengiau tinkleliu,atsigavo,pradejo sukt ropes tarp lapu,nudengiau,galvoju jau nebepatiks tokie.Vakar atyeinu,gi ponas balandis,kad viesi tarp mano kaliaropiu,tris dienas nebuvau sode,tai beveik visi viduriukai isesti,ir ko gero jau bus niekalas is ju.Vel uzdengiau,ziuiresiu,jei ne,bus vistoms lapu.Beje vbistas tuereciau parsivezt kazkada liepa,parasys emaila,kada atvaziuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 01 liepos 2020 - 11:32
Sveikos smile.gif

o kuom Druskininkai dantų taisyme nusipelnę? Gi toloka dar sakyčiau smile.gifAš einu kur man patogiau ir arčiau smile.gif, na kol dar kokiu nors protezavimu neprisireikė, tada gal...

Pas sunu balkone baladžiai išsiperėjo vel smile.gif, laukia dabar kol išves vaikus, o jau kokie nupeneti tie balandžiukai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 liepos 2020 - 12:12
IK, neatsigaus, nuėdė švariai biggrin.gif Ai, nusipirksiu kopūstų, gerai, kad agurkų neišdergė, tada būt blogai.
Atsakyti
AS TAI BULVES IS NAUO SODINU. vienu, kur zole nenustelbe, karoladai nuede. Atvaziuos vyras, su trimeriu nupjaus.

Turiu puikia dantiste Panevezi gal jau 20 metu. Nezinau, koki ten stebukla padaro Vilniaus dantistas/e.Nebent: as Vilniuj taisausi....
Atsakyti
Lyžuka, taigi tas tolimas dantistas ten giminės draugas, visiems taiso. Ir geras gydytojas, tai MB tik juo tiki. biggrin.gif

Beje nesijuokite. Kai buvome vaikai, mūsų kraštuose balandžius valgė. Naktimis išsiruošdavome į medžioklę. Jie kolūkio daržinėse sutūpdavo nakvoti viršuje tarp sijų. Jeigu atsimenate, būdavo tokie sportiniai treningai, kur ir viršutinė dalis sutraukta guma apačioje. Tai apčiupinėji, randi balandį ir krauni miegantį sau už treningo ties pilvu. Pagauni kelis, tada aklai šoki žemyn į šieną. Kaip sprandų nenusisukdavome ten tamsoje, dabar net pagalvoti baisu. Juk lipdavome gegnėmis į kokį 6-8 metrų aukštį. blink.gif Ryte atsikeldavome, jau mama pakepusi orkaitėje balandžius. Su šviežiomis bulvėmis, krapais.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 07 01, 21:12)
Lyžuka, taigi tas tolimas dantistas ten giminės draugas, visiems taiso. Ir geras gydytojas, tai MB tik juo tiki. biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Panašiai ir pas mus.Pernai visą vasarą kursavo sostinėn kas savaitę,šiemet vėl. ax.gif Sūnaus draugas vadovauja vienai iš tėvo klinikų,tai sūnus ir finansuoja ir tariasi už tėvą.Nors mb čia mūsų mieste nuėjo pas savo dantistę dvigubai pigiau susitaisytų.Bet kaip jo dantistė sako,o čia vienas iš geriausių dantistų LT. bigsmile.gif bigsmile.gif pASKAIČIAVAU PAS TĄ PAČIĄ DANTISTĘ LANKAUSI 29 METUS. blink.gif blink.gif
Na bet pasivaikščiojome po sostinę,mama labai norėjo aplankyti įžymųjų paplūdimį.Man tai ten faina,pilna žmonių,didelis ekranas su tiesioginiu vaizdu iš Palngos tilto,įrašytas jūros ošimas. rolleyes.gif Mamai tai geriau paminklas,suoliukai,na sakau ir sėdėtų vien pensininkai.Nebūtų tiek jaunų šeimų.Ai................. mirksiukas.gif
Vakar nuo ryto dar vaikams pririnkau litrą žemuogių.LITRĄ. blink.gif blink.gif Seniai nemačiau tiek uogų.Visa pieva įsivaizduokite kvepia žemuogėmis. blink.gif Net raudona.Žolę praskiri(žolė iki pažastų) ir renki.Šalia stirna loja su stirniuku,negana naktį išmindžiojo man braškes. rolleyes.gif Gaila šlapia šiandien,nes uogos jau vos ne pernokę. blink.gif
Tęsiame šunų viešbučio seriją.Atveža šiandien taksytę dviems dienoms,kžkada 10 dienų saugojome.Pažystamai laiduotuvės,tai pabus pas mus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2020 07 01, 17:35)
AS TAI BULVES IS NAUO SODINU. vienu, kur zole nenustelbe, karoladai nuede. Atvaziuos vyras, su trimeriu nupjaus.

Turiu puikia dantiste Panevezi gal jau 20 metu. Nezinau, koki ten stebukla padaro Vilniaus dantistas/e.Nebent: as Vilniuj taisausi....

aš tai pasišaipiau iš vieno fb kad koloradus karučiais veža, blyn vakar nuejau savas bulves apžiuret baisu net raudonuoja kaip žemuoges , esmej baigia suryt, kažin actara nupurškus gal išvaikytu juos? Ar čia kažko spec. reikia? Padekite kas žinote plyyz smile.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 07 01, 21:12)

Beje nesijuokite. Kai buvome vaikai, mūsų kraštuose balandžius valgė. Naktimis išsiruošdavome į medžioklę. Jie kolūkio daržinėse sutūpdavo nakvoti viršuje tarp sijų. Jeigu atsimenate, būdavo tokie sportiniai treningai, kur ir viršutinė dalis sutraukta guma apačioje. Tai apčiupinėji, randi balandį ir krauni miegantį sau už treningo ties pilvu. Pagauni kelis, tada aklai šoki žemyn į šieną. Kaip sprandų nenusisukdavome ten tamsoje, dabar net pagalvoti baisu. Juk lipdavome gegnėmis į kokį 6-8 metrų aukštį. blink.gif  Ryte atsikeldavome, jau mama pakepusi orkaitėje balandžius. Su šviežiomis bulvėmis, krapais.

tas įtikėjimas daug sudaro...

balandžius žinau vienas kaime auginosi mesai, tai jo mama vis skusdavosi, kad kepti liepia, sunku nupešt juos, nes senbernis buvo biggrin.gif, žmonos per balandzius nesurado, o dar esu girdejus kad per kažkoki badmetį tipo jau taip nieko nebuvo valgyti, kad žvirblius panašiai kaip IK naktimis gaudydavo ir virdavo...

Ingrida, ale ir žvali tavo mama wub.gif

O šunų viešbutis visai jums gera verslo ideja, vietos sočiai, gyvūnus mylite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 02 liepos 2020 - 07:43
Lyžuka, aš kopūstus ir bulvės purškiu cyperkill, nes vienais metais kopūstus purškiau actarą, nelabai padėjo ir nenaudoju niekam. Ir rožės nuo amarų su juo purškiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 02 liepos 2020 - 08:42
QUOTE(liniuxxxxx @ 2020 07 02, 09:41)
Lyžuka, aš kopūstus ir bulvės purškiu cyperkill, nes vienais metais kopūstus purškiau actarą, nelabai padėjo ir nenaudoju niekam. Ir rožės nuo amarų su juo purškiu

Ačiū, šitokio neturiu reiks pirkti eit, kaip tavo laikos šeimos galva? mirksiukas.gif
Atsakyti