Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Jo skaičiau IK apie jūsų ežeriukąir mačiau nuotraukas geldučių. bigsmile.gif Matau tik pravažiuodama ežeriuką.Šiemet dar nesimaudžiau.,aš be rugpjūčio nelendu.Pas mus upeliukas šaltas iš pelkių išteka. ax.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

gėlių gražumas wub.gif wub.gif tik rodykit, o aš mokysiuos mirksiukas.gif

lietaus gavom, ir ledų gavom, gerai, kad porcijos mažos, tai tik bulves pavartė rolleyes.gif
Atsakyti
apie mūs kaimą fb Užkalnis nutarė pasisakyt ir prarastų turtų paieškot, tai taip sudirbo žmones....... bjauru unsure.gif
Atsakyti
Jurginėli, nėra bjauresnių miestiečių, nei trečioji karta nuo žagrės. Tokie viską matuoja pagal save. Kas ne su jais, tas priešas.
Šiaip Užkalnis dažnai gerai parašo, Delfije paskaitau. Pataiko į daugeliui uždraustą diskusijoms vietą. Ir dažniausiai sutinku su juo. Bet dažnai būna kažkas tai neskaniai. Svetimos gėdos jausmas, kai tyčiojasi iš tikrai gerų dalykų.
Taip kad labai nesisielokite. Na, aplojo . Bet juk dėl to nebūtina kažką keisti.

Karšta nerealiai. Namuose apsitvarkiau. O vakare dėjau ravėti. Kaip už Tėvynę. rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nėra kada į turgų,jaučiu prisigliaudysiu žirnių šaldiklin.Dabar,kai žiūrime laidą kulinarijos,labai visur panaudoja žirnius,verda net košes,sublenderiuoja,kokios gražios spalvos gaunasi košė. wub.gif wub.gif
Kaip karšta bute. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Man tas Užkalnis toks keistas 50x50 bairių kaip IK sako kartais lyg ir sutikt būtų galima bet jau taip neskaniai pateikta smile.gif
Atsakyti
Paskaičiau Fb, ten pasisakymas apie tarmes, ar ne ?
Galutinai pribaigė mane žinia apie tai, kad jeigu laisvai nespykinu angliškai, tai man jau tik po puodu sėdėti. biggrin.gif Na, specialybės tekstą suvokiu be vertėjų. O kalbėti - gal 100 žodžių atsarga. kaip Eločka. Bet kalbu dar trimis Europos kalbomis ir suprantu papildomai kelias. Ir man nusispjauti į pasaulio bamba save laikančio pono U požiūrį biggrin.gif
Atsakyti
Jo dar i mokyklu ar darzeliu valgyklas neileidzia. Va ten tai apopleksija istiktu. Kazi seimininkutes branduolinis ginklas ima ,ar jos isliks kaip tie tarakonai. Gerbiu uzkulni ,kad isdrista.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Alta,tu daug žinai.Žiūrėjau kulinarijos laidą vėl iš Australijos,dėjo į maistą žagrenio prieskonius?Pas mus gi auga nemažai.Čia gal kokie kitokie? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
As lietuvisko zagrenio nepulciau valgyt.Bet jis naudojamas - indiskas patiekalas - balti - tas zagrenis su cili ir mesa jogurte marinuota,suteikia rozine spalva. Dar naudojamas kur reikia parugstint ,bet nesinori citrusu skonio. Ir rozine rugscia spalva padazyt.Nera jis populiarus.
Atsakyti

Sveikutės, šiąnakt gerokai palijo,bent jau Kaune, buvau žadėjusi tėčiui daržą paravėti, bet dabar atostogausiu, trešnės prinokę tai tik jas ir valgau, kava užsigerdama, užtai matyt vakar galvą skaudėjo. Užkalnis anksčiau įdomiau rašydavo, visada paskaitydavau, bet dabar tai jau nusivažiavo, per daug mandras tapo, visų galų žinovas. Ta trečia karta nuo žagrės dar nieko, bet va antra kata tai ja mandri, miestiečiai. Kaip vieną kartą per radiją vaikinukas sakė"aš save jau galiu vadinti vilniečiu, nes Vilniuje jau trys metai gyvenu"  :B  Aš kai į kaimą atvažiavau niekas nepatikėjo, kad iš Kauno, sakė tokia paprasta ir daržuose daug dirba ir ravi be pirštinių.Vis uošvienės klausinėjo ar tikrai iš Kauno  :D Seniūnė sakydavo, kad tik durniai lieka kaime..... Dukterėčia sakė, kad šiemet daug mėlynių bus ir bruknių taip pat. Reiks lėkti i Pakaunės miškus, nes aplink mus niekur nėra.

Atsakyti
Jau kad lijo , galvojau , pasaulinis tvanas bus.
Gėlės prie žemės priplaktos.
Vakar pridaviau deklaraciją VMI, šiandein NMA. Jaučiuosi kaip kuolu per galvą gavusi. Nepatinka man tokia būsena, kai nėra kas veikti.
Atsakyti