gėlių gražumas tik rodykit, o aš mokysiuos
lietaus gavom, ir ledų gavom, gerai, kad porcijos mažos, tai tik bulves pavartė
Šiaip Užkalnis dažnai gerai parašo, Delfije paskaitau. Pataiko į daugeliui uždraustą diskusijoms vietą. Ir dažniausiai sutinku su juo. Bet dažnai būna kažkas tai neskaniai. Svetimos gėdos jausmas, kai tyčiojasi iš tikrai gerų dalykų.
Taip kad labai nesisielokite. Na, aplojo . Bet juk dėl to nebūtina kažką keisti.
Karšta nerealiai. Namuose apsitvarkiau. O vakare dėjau ravėti. Kaip už Tėvynę.
Labas rytas.
Nėra kada į turgų,jaučiu prisigliaudysiu žirnių šaldiklin.Dabar,kai žiūrime laidą kulinarijos,labai visur panaudoja žirnius,verda net košes,sublenderiuoja,kokios gražios spalvos gaunasi košė.
Kaip karšta bute.
Galutinai pribaigė mane žinia apie tai, kad jeigu laisvai nespykinu angliškai, tai man jau tik po puodu sėdėti. Na, specialybės tekstą suvokiu be vertėjų. O kalbėti - gal 100 žodžių atsarga. kaip Eločka. Bet kalbu dar trimis Europos kalbomis ir suprantu papildomai kelias. Ir man nusispjauti į pasaulio bamba save laikančio pono U požiūrį
Labas rytas.
Alta,tu daug žinai.Žiūrėjau kulinarijos laidą vėl iš Australijos,dėjo į maistą žagrenio prieskonius?Pas mus gi auga nemažai.Čia gal kokie kitokie?
Sveikutės, šiąnakt gerokai palijo,bent jau Kaune, buvau žadėjusi tėčiui daržą paravėti, bet dabar atostogausiu, trešnės prinokę tai tik jas ir valgau, kava užsigerdama, užtai matyt vakar galvą skaudėjo. Užkalnis anksčiau įdomiau rašydavo, visada paskaitydavau, bet dabar tai jau nusivažiavo, per daug mandras tapo, visų galų žinovas. Ta trečia karta nuo žagrės dar nieko, bet va antra kata tai ja mandri, miestiečiai. Kaip vieną kartą per radiją vaikinukas sakė"aš save jau galiu vadinti vilniečiu, nes Vilniuje jau trys metai gyvenu" Aš kai į kaimą atvažiavau niekas nepatikėjo, kad iš Kauno, sakė tokia paprasta ir daržuose daug dirba ir ravi be pirštinių.Vis uošvienės klausinėjo ar tikrai iš Kauno Seniūnė sakydavo, kad tik durniai lieka kaime..... Dukterėčia sakė, kad šiemet daug mėlynių bus ir bruknių taip pat. Reiks lėkti i Pakaunės miškus, nes aplink mus niekur nėra.
Gėlės prie žemės priplaktos.
Vakar pridaviau deklaraciją VMI, šiandein NMA. Jaučiuosi kaip kuolu per galvą gavusi. Nepatinka man tokia būsena, kai nėra kas veikti.