Grazus rozynai abieju. Na kaip rozes gali but negrazios. Nors man viskas zydintis grazu.
Jonines praeo labai smagiai, Kupiskio kulturos centras net mano feisa italpino i savo svetaine. Zvaigzde, brac Vainikas dziusta. O kiek ji laikyti?
Pamiegojus tris valandas, isvaziavau i urmala. Vakar diena net numigau, nuovargis, nebeaunyste, reik berius pristabdyt.
Diena taip saugau troba, kad neprisiltu. Vakare praveriu langa, kokia 6 atidarau duris. Isnestu ne tik pinigine, bet ir mane su lova.
Aš tai dabar užsimaniau Lykkefund gal turit kuri?
Labas rytas,
oi kokie groziai.Nuostabus gelynai.Kur jus ,mergaites,randat laiko viska apsokinet?
oi kokie groziai.Nuostabus gelynai.Kur jus ,mergaites,randat laiko viska apsokinet?
QUOTE(Luety @ 2020 06 26, 11:03)
Labas rytas,
teisingai čia parašei "apšokinet" nes ten jau letai nesigauna
Aš tai kuriu lpaną chuliganą kur rast popigiai raganių tvorai uždengt. Mačiau joutubėj nu pypiec prisireikė. Nu bet babkos turguj kaip išdūrė, bent kur dabar skleidžiasi viendienės, tai oranžinės, kokios ir buvo pas mane. O dar atsinešusios paveiksliukus. Šiandien įsiūlė ežiuolę, nei spalvos nežino, be to man jau kaip ir užtenka, pagailėjau, nupirkau. Vos radau kur įkišt. Taip viskas užbujoje.
Labas rytas.
Vakar neišvažiavome sodybon,leisti pradėjo tualeto guma,reikėjo remonto. MB sako nuo chemijos suėdė,grynai kur viskas išbėga iš klozeto,guma sudilo.
Reikia dar šiandien į mašinturgį,atgaivina sodyboje dviračius,padangas supirkti,.galėsime su dviračiais važiuoti iki upės.
Karšta,karšta nuo ryto.............. Nperkaiskite.
Labas
as vakar gera pusdieni prasivarciau pie mariu, prisimaudziau. Snd. ta pati darysiu.
as vakar gera pusdieni prasivarciau pie mariu, prisimaudziau. Snd. ta pati darysiu.
Nu Sapniukai, užpavydėjau. Nesibaigiančios atostogos. Jūrmala, marios, dar biesai žino kur trankaisi.
O mes kepame. Viskas, reikės susidėti kondiškes į visus kambarius.
O mes kepame. Viskas, reikės susidėti kondiškes į visus kambarius.
Kaimietuke, net as sau pavydziu
buvom prie mariu. Drauge sako: ar tu matai pazistamu veidu? Nu ne. Daktare is Panevezio su vyru deginasi, maudosi. Puse Lietuvos suvaziave, pleze tirsciau zmoniu, nei Kurmaloj Na bet Panevezy tikrai ner kur maudytis. O mes dar pora ezereliu apie miesta turim, tik mirkyk visus galus.
buvom prie mariu. Drauge sako: ar tu matai pazistamu veidu? Nu ne. Daktare is Panevezio su vyru deginasi, maudosi. Puse Lietuvos suvaziave, pleze tirsciau zmoniu, nei Kurmaloj Na bet Panevezy tikrai ner kur maudytis. O mes dar pora ezereliu apie miesta turim, tik mirkyk visus galus.
Visas Panevėžys varo pas mus į ežeriuką. Kiemus užstato, tiesiog siaubia viską.
Užvakar dukra rodė nuotrauką. Surinktas visas kibiras geldučių ir išversta ant kranto, kad išdvėstų. O juk jos vandenį valo.
Kad juos perkūnas šventas ištrankytų. Taigi šitiek Europos pinigų sukišo, kad būtų saviems žmonėms kur ilsėtis. O dabar suvažiuoja visokie atsilupėliai.
jau kelis kartus kvietė vietiniai policiją. Atsirado kažkokie diedai , a lia nudistai.
Vidury baltos dienos išsimauna iš trauzų ir davai su savo padėvėtais pričindalais visiems rodytis. Gi pilna vaikų, gal jiems dar anksti į tą nuogą anatomiją žiūrėti. Pagaliau pavažiuotų toliau prie tvenkinių, lįstų kur į meldus ir mirkytų tuos savo aparatus be kelnių. Tai ne, prie visų reikia.
Lietaus kaip ir nesulaukėme.
Užvakar dukra rodė nuotrauką. Surinktas visas kibiras geldučių ir išversta ant kranto, kad išdvėstų. O juk jos vandenį valo.
Kad juos perkūnas šventas ištrankytų. Taigi šitiek Europos pinigų sukišo, kad būtų saviems žmonėms kur ilsėtis. O dabar suvažiuoja visokie atsilupėliai.
jau kelis kartus kvietė vietiniai policiją. Atsirado kažkokie diedai , a lia nudistai.
Vidury baltos dienos išsimauna iš trauzų ir davai su savo padėvėtais pričindalais visiems rodytis. Gi pilna vaikų, gal jiems dar anksti į tą nuogą anatomiją žiūrėti. Pagaliau pavažiuotų toliau prie tvenkinių, lįstų kur į meldus ir mirkytų tuos savo aparatus be kelnių. Tai ne, prie visų reikia.
Lietaus kaip ir nesulaukėme.
Iš Kaimo, Lyžuka jūsų gėlynai nuostabūs Daug energijos reikt tokiems kūriniams prižiūrėt. Bet vaizdai už milijona