Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 06 24, 20:54)
Sveikos Joninių sulaukusios. 4u.gif

Niekur nedingau. Užvakar atvarė buhalterė balanso uždaryti. Sėdėjome iki nakties. Uždavė namų darbų. Šiandien vos neapsiverkiau prie Sodros ataskaitų. Skaičių negaliu suvesti  blink.gif  Pradėjau taisyti dar visokias nesąmones pridarytas. Tai kol yra įkvėpimas, pabaladoju kompą, paguliu, nes karšta. O rytais keliuosi prieš 6 , reikia ravėtojus išvežioti.
Paskui apie namus pasiraviu kokį gėlyną.
Paskui apie pietus ravėtojus jau po namus išvežioju.
Pavakariais dar su dukra nuslenkame agurkus paravėti. Užsodinau gal 10 arų, mol , bus dukrai biznis, jeigu sugebės parduoti.

Jurginėli, o svogūnų dugnelis sveikas ? Nėra pagraužta ?  Gal suplūkta žemė ir fuzariumo grybai prabudo ? Neturi vos rausvo atspalvio svogūnai palei žemę ? Ir laiškai neužsirietę žemyn ?

Dramblinių česnakų neauginusi.

Luety, na , tu daraisi jau rimta ūkininkė. Vištos, po kelių metų ožką išgelbėsi. biggrin.gif

Šiandien sūnus gelbėjo nuo gandrų pempiukus ir kurapkiukus. Taikėsi praryti mažulius. Bet vis tiek vieną sulesė tikrai, o gal ir daugiau. blink.gif  Nemyliu aš gandrų, bjaurybės. O pempiukai tokie gražūs, tik mina, tik ritasi per vagas.

Labas rytas,
pusryciu neradau,bet ir nenoriu dar,pas mus vos 7 ryto,be to zinau,jus po joniniu vos gyvos.
IK,vistuku MB nori.Mano hobis nerimas,darzas,o jo bus vistukai.
Nueko nezinai,kaip gyvenimas tave pasuks kur,gal teks ir ozka ir kiaule augint.Truputi gal per sena tokiem issukiam,bet nezinai nieko.
Nezinojau,kad gandrai kaip vanagai,plesrunai,galvojau varlem minta,kaip pasakose kad raso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 25 birželio 2020 - 08:27
QUOTE(Merii @ 2020 06 24, 11:52)
Su Joninėmis ir Rasomis  4u.gif

Lyžuka, nesuprantu, mano katžolės dar nežydi, ar gali taip būti? Gal maišau su melisomis jas?
Gal kuri auginate auskarėlius? Jie man tokie kaip žoliniai, kaip bijūnų stiebai, ar vėliau sumedėja stiebeliai?

Tų aktžoliu bile kiek veislių yra, tai matyt kokia velyvesne...maniškiu plius kad nereikia nukirpti, ant to kotelio leidžia naujus žiedus smile.gif

auginau kažkada nemedeja jie rudeniop nynyksta

QUOTE(jurginėlis @ 2020 06 24, 13:35)
labas 4u.gif

Mergiukai, kokie gražūs Jūsų vaizdai wub.gif  wub.gif  wub.gif

Lyžuka, Tavo ežiuolė man labai patinka ir tinka mirksiukas.gif kada bus koks pirkimas gėlių-man mirktelk ar parėk garsiai mirksiukas.gif

ežiuoles iš sęklu pakelio, čiatos pačios paprasčiausios, bet kaip visada gaunas tobulumas paprastume smile.gif

aha butinai smile.gif
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 06 24, 22:54)
Sveikos Joninių sulaukusios. 4u.gif

Luety, na , tu daraisi jau rimta ūkininkė. Vištos, po kelių metų ožką išgelbėsi. biggrin.gif

Šiandien sūnus gelbėjo nuo gandrų pempiukus ir kurapkiukus. Taikėsi praryti mažulius. Bet vis tiek vieną sulesė tikrai, o gal ir daugiau. blink.gif  Nemyliu aš gandrų, bjaurybės. O pempiukai tokie gražūs, tik mina, tik ritasi per vagas.

pasmus rajone buvo įsisteigę kažkokie veganai ar ten kitokie -anai biggrin.gif, senų karvių globos namus kur misija buvo gelbėti senas karves nuo patekimo į dešras, net delfis raše apie juos, tik nežinau kaip jiems baiges ta akcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2020 06 25, 13:29)
Tų aktžoliu bile kiek veislių yra, tai matyt kokia velyvesne...maniškiu plius kad nereikia nukirpti, ant to kotelio leidžia naujus žiedus smile.gif

auginau kažkada nemedeja jie rudeniop nynyksta
ežiuoles iš sęklu pakelio, čiatos pačios paprasčiausios, bet kaip visada gaunas tobulumas paprastume smile.gif

aha butinai smile.gif
pasmus rajone buvo įsisteigę kažkokie veganai ar ten kitokie -anai biggrin.gif, senų karvių globos namus  kur misija buvo gelbėti senas karves nuo patekimo į dešras, net delfis raše apie juos,  tik nežinau kaip jiems baiges ta akcija biggrin.gif

Siaip tai kiek domejausi vistu dedekliu kainomis,gana aukstos.Jaunikles 15,tinkamos det kiausus 35 svarai.Tai kada kiausai turi atsipirkt?Todel zmones ir sugalvojo gelbet vistas,pasmerktas myriop is fabriku.O ir tu brangiu nusipirkes,nezinosi,gal jos is fabriko,tik atsertos.
Sode kiek kas turi is fabriko pirke visi ir dziaugiasi.Ir vistukes atsigauna,dekingos uz isgelbejima ir geresni gyvenima,ir paciam sirdis dziaugiasi,kazka gero gyvunui padarius ir nauda yra.Deda jos gerai ,kai atkunta,kai atbunda instinktai.Bus matyt kaip mums seksis.
Atsakyti
Labukas.
Tai kaip atšventėte jonines?
Mes su mb vyno išgėrėme,pirmą nakties pašokome,stebint kregždėms. wub.gif wub.gif
Braškių niekam nereikia,tai verdu,vaikai negrįžta.Labai pūna nosys braškių. bigsmile.gif bigsmile.gif
Žirnių lenkiškų privarytas turgus,priskyniau krepšį ,kibirą,bandysiu rytoj. blink.gif
Rytoj mausime vėl sodybon,pagaliau gal įveiksime žolę?Vakar visą dieną,mb eina su trimeriu aš su žoliapjove,bet gražu darosi jau. mirksiukas.gif
Mūsų vištos nuseno visai,lukštas plonas,nors gauna ir žvyro ir kombikormo pamaišome.Per senos jau nesuformuoja,bet pjauti nesinori. ax.gif
Atsakyti
Luety , gandrai ne ką mažesni plėšrūnai už vanagus. Kiek jie pražudo kiškiukų, kurapkiukų, kitų paukščių. Kartais įsigudrina viščiukus grobti. Geriausias topas , kai pas mus į kapines atvažiavo moteriškės ir atsivežė šunį- mandavoškę. Na, iš tų, kurie vos ne delne telpa. Išneša šiukšles iš už tvoros, šunelis gi paskui, netoliese gandras dar be pietų. Capt už šunėko, plast plast ir nusinešė grobį gandriukams. Moterėlės pašūkavo, palakstė, bet negi pasivysi. Vienais metais kurapka turėjo nemenka pulkelį mano dvare, švariai išgaudė gandras. Laimei, nukrito jo lizdas, tai jau naujo nesuko.

Jergau, kaip šiandien karšta. Anei debesėlio.
Atsakyti
Tiesa jau ragavome voveraičių,paąžuolių ir vienas raudonikėlis.GRĮŽTNT NAMO,SUGALVOJAU JEI aTSIKELSIU RYTOJ 5,kol mb miegos palėkti voveraičių,bet abejoju,ar nubusiu? ir rizika kuro ne per daug,penktą degalinės nedirba? ax.gif
Atsakyti
Nu va,Ingridai jau grybaligė biggrin.gif
Atsakyti
Ingrida, vėl grybų liga prasideda?

Ravėjau vakare, parėjau visa savo sultyse blink.gif
Parodysiu rožynus.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Labas rytas.
Prasideda mergaitės.Atsikėliau........... mirksiukas.gif
Vau IK,o kvapas????? wub.gif wub.gif wub.gif Mano kelios kaip kvepia,o tokia galybė. blink.gifvartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 26 birželio 2020 - 04:37
Niu va aš jau namie.Vietoje mankštos prasibėgau,apie litrą pasirinkau,pakvėpavau grynu oru,su kiškiu pasisveikinau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Lyžukiuk, ačiū, viskas aišku pasidarė ir dėl auskarėlių ir katžolių, pas mane vaistinės, paprastosios 4u.gif
Iš Kaimuko, gražiai dera rožės su balto snapučio žiedais wub.gif Pas mane tik rožiniai, nors ir keista, buvau Žalioj stotelėje žydrą pirkus, aiškiai sumaišytas. Dar Para buvo dovanojus mėlyną, bet neprigijo, gaila.
Jau antrą kartą per šį mėnesį pakeitė darbo grafiką, turiu dvi pertraukas po visą valandą, ką per jas veikt, užsidaryti negalima, ištempė darbo laiką. Vakar per paskutinę darbo valandą buvo tik vienas pirkimas. Teks neštis nerti, Gerai atrodys, mezganti pardavėja biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos

aš jau FB IK grožius apžiūrejau, tobula smile.gif, žiuriu kaip gerai knifofija dera smile.gif, vienas tik gelbsti mane šiuo rožiū žydejimo metu, kad beveik nei vienos tinkamos nera pardavime biggrin.gif, o tai amen butų kišenei tongue.gif

Ryški balta su raudona visa laika liuks atrode toks kontrastas, kaip kraujo lašai smile.gif

apart balta_rausva_oramzinis_ mano dar silpnybe raudonos i rusvumą pvz visos toks hpt chocoaade ar teracoka, bet iš 3 pl pirktu teracotu išgyveno tik viena , o atrode tokia gera rožems žiema buvo...

o čia "karštas šokoladas" wub.gif

https://scontent.fvn...amp;oe=5F1AF1D9

https://scontent.fvn...amp;oe=5F1AEDD1
https://scontent.fvn...amp;oe=5F1941A7
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 birželio 2020 - 08:16