Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(liniuxxxxx @ 2020 06 20, 15:06)
Sapniuk, su gimtadieniu 4u.gif
Žydėk, svajok, pildyk savo svajones ir būk laiminga 4u.gif  4u.gif  4u.gif

lady.gif
Atsakyti
Sapneli , sielos žydėjimo ir kūno eiklumo. Su gimtadieniu

vartotojo įkelta nuotrauka

Na, ir nulijo. 16 mm blink.gif Plaukia viskas.
Mergiukai, jūs šunininkės. Dienai nuvedėme savo šunį ir pririšome po medžiais parkelyje, ten vėsiau nei kieme. Atsivilko kažkoks valkata šuva ir užpuolė Bosą. Iškando krūtinėje gabalą skūros. Maniškis atitrūko ir užkūrė pirtį svečiui, vijosi laukais. Atlėkė MB su sūnumi, parsivedė mūsų vargšą namo. Bet smarkiai šlubuoja priekine letena. Žaizdą dezinfekavau su jodu, jis nuo pasiutligės skiepytas. Gerti geria, bet neėda. Įdėjau Aponilio pusę tabletės į mėsos gabaliuką, nesusigundė. Stovi toks keistas, per lietų pasislėpė būdoje. Bet tai ko neėda ?
Atsakyti
IK, tai jei šlubuoja, skauda. Todėl ir neėda. Matysis rytoj, o dar karštis. Tabletes geriau tiesiai į gerklę kišt, bent mano šuo tai išvis neėda nieko, jei su maistu bandau prigaut.
Atsakyti
Sapniuk, su gimtadieniu 4u.gif

Bosiukui sveikatytės, nabagas 4u.gif

mano deriniai, bandau tvorą papuošti, panašu, kad pavyko, dar mažai žiedų, bet pradžia visai patenkinta. Raganė ir vijoklinė rožė Schogum.

Iš Kaimuko dovanoti pentiniai. Gaila, piliarožės išnyko. Sodinau ir sėklų, bet su sėklomis man nesiseka.

mano mylimukai levandos, gaila neturiu uoslės.

gražuolės alūnės, šimtu procentu pasiteisino, reik dar nupirkti, bet norisi įvairesnių.

Tai tiek šiam kartui žiedelių iš mano kaimuko bigsmile.gif
Laukiu žinių, abu mažieji anūkai šiandien kovoja dėl geltono karate diržų.
Po Svajonių sodų eisiu mėtas ir katžoles kirpt, užėjo visur kaip kokios piktžolės, nors lb silpna, matysiu, biski paliejau ir jau nėra jėgų. Šiąnakt blūdijau ir leksotanilis nenumušė. Neatmenu, ar rašiau, vyras nuo kopėčių nukrito, su sugipsuota ranka. Jau ir jam senatvė, netikęs kaip ir aš.
Atsakyti
Meri, dieviškai gražu. Rausvos rožės ir mėlynos raganės - tiesiog klasika. wub.gif

Kaip man patinka toks laikas. Išeini, vis kas nors naujo žydi . Lietaus daug, viskas bujoja. "Kupėti" - augmenijos apibūdinimas prieš Jonines.

Šunėkas po truputį atsigauna, šiandien jau ėdė. Tik dar koją skauda. bet lūžio kaip ir nėra . Duodu vaistukų su mėsos kąsneliu, gal atsigaus.
Atsakyti
Aš irgi pagalvojau, kad pats gražiausias ir kvapniausias laikas. Žydėjo alyvos, baigia peržydėt erškėtrožės, jazminai, bijūnai, rožės. Viskas kvepia. Man vienas krūmas jazmino prie pirties, o už pirties melžiu karves, tai kasdien ryte vakare prisiuostau. Rožė tokia seniai pirkta maxej, prie trobos durų auga, o jau kvepia. Nuostabus metas.
Atsakyti
Labas rytas.
Gražiai apibūdinote. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Meri,tikrai nuostabu,dar tu kaip moki pagauti kampą. wub.gif wub.gif
Aš dar vis važiuoju šeivamedžio.Per karščius nesikankinau,savąjį tik apskyniau. mirksiukas.gif Sakote kur tiek dėsiu vaistažolių?Sūnus parašė pagal programą paraišką iš EU gauti lėšų.Netikiu tik du procentai kirba,kad gausime,pirtinimo,arbatų ruošimo seminarus vesti.Nori prieš smertį tėvams palengvinti gyvenimą.A vdrug?Reikia prisiruošti,ne juokauju daug ir vaikai sugeria. ax.gif
O želia vėl daržai,o viskas kaip bujoja,pradėjome jau savus pomidorus valgyti,agurkų jau galvoju paraugti. bigsmile.gif
Reiks su žirniais kurią dieną palėkti jau turgelin,kol neperaugo,dabar vaikams suskyniau. mirksiukas.gif
O grybai kaip rūpi,ko gero rytoj lėksiu jau. ax.gif
Sodyboje užteko vien ūkinio dalį sutvarkyti.Turime salę baliavojimui ,gal penkiasdešimt kvadratų ir indų galiu vestuves iškelti,tai kol viską perploviau. blink.gif blink.gif Bet gerai vėsu ten,tik kregždės dvi įskridę,peri,stiklo blokeliai du išimti,rado per kur įskristi.Viską reikėjo uždangstyti,negali išvaryti. ax.gif
Atsakyti
Gerai, kad Bosiukas pradėjo ėsti 4u.gif
Vakar laukėm žadėto škvalo, bet gal šiandien, nes beveik nėra vėjo, kaip prieš audrą, viskas nutilę. Mėtų taip ir nenuskyniau, noriu daryti, kaip Ingridutė mokino, fermentuoti. Šiaip kasryt į darbą nešuosi, plikausi atsigėrimui, nors ir ne verdantis vanduo iš kavos aparato, bet kažkiek pritraukia.
Anūkai išlaikė egzaminus, perėjo į aukštesnį karate lygi. Ten lb įdomiai, laiko egzaminus užrištomis akimis, turi orientuotis visiškoje tamsoje. Reik daug dirbti su savimi, kad tiek pasiekti. Anūkas tai aiškiai bus sportininkas, bet mergaitė daugiau linkus į menus, na, bet likimas visada savaip patvarko, bus kaip bus.
Tyngiu eit į darbą, dar žaizda ant kojos atsivėrė, čia dėl diabeto, niekaip neužsitraukia. Net nežinau nuo ko ji atsirado, ar katės darbas ar kur.
Atsakyti
Del diabeto ,jus butinai gaukite silkmedzio lapu. Koki dvidesimt lapu kasdien suvartokite. As pasidarydavau su citrina,tesiog neverdu ,bet imetu lapus ,citrina su viskuo i vandeni ,uzkaitinu ir visa diena geriu ir lapus ir citrina suvalgau. Neturiu as diabeto ,bet bendrai sveikatos buklei labai padejo. Pradejau net senaji didziaji silkmedi laistyt. Na cia pries liutis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2020 06 19, 22:52)
Lyžuka, ta mano kaimynė yra drauguose. Vis keliauja, labai dailiai atrodo.

Snapučiai tavo gražūs. Pas mane kažkokie pažeminiai, besidriekiantys. Reikės kitokių paieškoti.

Kas per durnas kaulijimas. Taigi yra visko pirkti, tik netingi tegul ieškoti tų gėlių.

tai kada jau ji negražiai atrode smile.gif

jau net paskui pradejau gailetis tas nuotraukas ten sukelus biggrin.gif, už... o kiek vien per mesendzery gavau užklausu, iš pradziu dar atrasinejau o paskui nekreipiau demesio

QUOTE(liniuxxxxx @ 2020 06 19, 23:13)
O aš šiltnamy pirtį padariau. Paryčiais buvo toks vėjas pakilęs, paskui lijo ramiai. Išvežėm sūrius, neilgai užtrukom, pabijojau atidarytą palikt, jei vėjas sukiltų. Grįžusi radau tokį karštį, kelių pomidorų viršūnės neatsigavo, paprikos irgi apsvilo, nors laisčiau vėliau. Jaučiu pakris žiedų. Daugiau niekad nepaliksiu uždaro, kaip bus taip.

neuždarinėju iki rudens ...

Sapniuk su gimtadieniu nors ir paveluotai, kaip aš čia FB pražioplinau smile.gif bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 birželio 2020 - 08:45
Merri kaip moki gerą kadrą pagaut smile.gif, man priešingai, akims gražu o nuotraukoje nei šis nei tas smile.gif

IKI kada tokius plotus ir apravi, gi vistiek koks augalas bebutų reikia prieti:ar pakirpti, ar paravet ar dar kas nors smile.gif ?

Kuo toliau tuo labiau noriu ramuniu smile.gif tik ši karta jau nekiščiau į savo "olandišką bangą " kur augalai vienas per kita lipa tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 birželio 2020 - 11:35
kvietkai wub.gif

Aciu, Lyzuka. Vakar vyro gimtadienis, as senesne viena diena.
Atsakyti