Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
skolinta iš googlės iliustracija
Norėčiau tokio rėmo-stovo, bet nlb suvokiu kaip padaryta ir gatavų pirkt nemačiau, lb gerai atrodo.
Ir aplamai tos gėlių sienelės yra gražu, kai mažai vietos, tik, kad brangios manau, nes naujiena.
Atsakyti
tokiu stovu mažiau druskininkuose pilna, labai grazu tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu va, baigės savaitinis maratonas- maniškio, žento gimtadieniai, vakar vakare draugo jubiliejus, šiandien buvom žento tėvo mirties metinėse. Visur spėjom, tik karvės melžimas susimakalavo, ale jau viskas tam kartui.
Vakar pasėjau gvaizdikėlius, o žiūriu jau šiandien lenda.
Atsakyti
http://croatianseeds...tore/44/flowers

Siuncia į LT jei dar kam reikia ko nors

Liniux kam taip anksti seji? Man ir balandį į šiltnamį sočiai spėja užaugti jie
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 25, 10:49)
Labas
INGRIDA, matei kad tau Pensilvanija rekomendavo. Tikrai geras filmas, bet ji rimtai ziuret reik.

Vakar tik pirmą seriją pažiūrėjau. ax.gif Taip miegas suėmė.MB juokaisi,kai namie yra migdomųjų,tada nereikia,kai tik trūksta,tada ir miego trūksta. mirksiukas.gif
Tokie stovai jau daugelį metų su sprigėmis Jurmaloje stovi. ax.gif
Man jau žalėsio trūkumas,prisipirkau visokių salotų ir lietuviškų ir itališkų,jau kaip karvė šlamščių.O kur dar cikorijos,burokėlių lapeliai.............. bigsmile.gif Jau ir pipirnetės pasiskyniau.
Atsakyti
sveikos,
diena gražiausia, saulė plieskė, nors mačiau, kad tolumoj dangus su žeme maišės, na bet svarbu, kad ne manam kieme tongue.gif

ar katra užsisakinėjot iš to puslapio ipomėjas? jei taip, tai po sėkliukę kaulysiu mirksiukas.gif turiu sėklų miksą, bet pernai visi žydri tebuvo, šiemet pirkau bordavą-žiūrėsiu kokia spalva bus biggrin.gif

mažiui mašiną užkabino-savaitę taisys nubraukymus. O berniokui mašina reikalinga. Aišku, džiaugiuos, kad nieko rimtesnio nenutiko.

prikirtau šaltibarščių, ant viršaus chalvos gerai uužvalgiau, bananu užsikandau-ėdri šiand biggrin.gif biggrin.gif

ryt nusiteikus kasas paspalvint, bet turiu prisiraikius tokią spalvą kaip ir mano natūrali buvo, tai ir neeksperimentuoju biggrin.gif

kokios visos draugiškai gražios patapsim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 25, 18:15)

Liniux kam taip anksti seji? Man ir balandį į šiltnamį sočiai spėja užaugti jie

Tai čia tik du indukus, gal pavyks ant kapų spėti užauginti, jei ne, tai sau liks. Vienais metais tokie gražūs buvo, ale birželį mano daržą šalna aplankė ir buvo šakutės.
Atsakyti
Dar bandau nesėti. Ankstoka. Šiandien buvau sugalvojusi kardelius išgliaudyti, pakėliau maišelį su kalijomis , seubas. Po centimetrą ūgliai jau kalasi. Ir kur man juos dabar laikyti. blink.gif Bet aptingau ir nieko nedariau. Vis tiek durpių neatkirsiu iš didmaišio, įšalę šiandien. Palauksiu to žadėto pavasario antradienį. Apžiūrėjau, mandevilija viena, kuri jau buvo pasmerkta numirti, apsipylusi naujais lapėliais.
Tai taip ir pratingėjau. Iškepiau paskutinį viščioką iš šaldiklio. Gal reikėtų jau pradėti rūpintis nauja vada ??

Ar aš durna, ar toje sėklų nuorodoje tik kelios gėlių sėklos? Tada menkas pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 02 25, 12:14)

skolinta iš googlės iliustracija
Norėčiau tokio rėmo-stovo, bet nlb suvokiu kaip padaryta ir gatavų pirkt nemačiau, lb gerai atrodo.
Ir aplamai tos gėlių sienelės yra gražu, kai mažai vietos, tik, kad brangios manau, nes naujiena.

Labutis,

O as pasisejau remontantiniu braskiu is seklu,su dygo puikiai,mazutes dar,bet jau trecia lapeli leidzia,man toks stovas tiktu sode,prismaigstytas braskiu,vietos uzimtu mazai,mazu ir siltnamyje rastu vietos dar kur kamputy.
Atsakyti
Para, ar tas desertinis sūris vertas grieko? Man ten lyg ir paskaninimų trūktų ax.gif Prižadėjau miestely Kaziuko mugei sūrių padaryt, galvoju, jei skanus, tai kažkiek tokio padaryčiau, gal dar kokių razinų įdėčiau.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 02 25, 22:47)
Para, ar tas desertinis sūris vertas grieko?

siųsk man,pasakysiu mirksiukas.gif ,tiks ir su razinkom,ir be jų biggrin.gif

Laba 4u.gif

nieko neveikiu,pamaitinau šeimyną,šaltibarščių diena šiandien,tai visi krūvon suėjo ir prikirtom,bet be lietuviško kefyro nekažką,man trūksta tos gaivios rūgštelės

galvą skauda nuo pietų,ko gero teks tabletę gert,naktį jau nekentėsiu
pliaupia nuo ryto,tamsu,fui

vakar gerą rusišką filmą žiūrėjau,lengvas,pasijuokt buvo iš ko,galvot nereikia,tik nežinau ar bus daugiau serijų,vakar 8 peržiūrėjau

sode kurmis tris kaupus išvertęs,bet tokie iki kelių kalnai,vėl reikės kariaut,vieną rožę praktiškai iškasė brudas,jei bus gatava,tai rimtai pasiusiu,būtinai raust kur brangiausios

braškes remontantines galvoju naikint,nieko gero neužderėjo,smulkios,dar apskabo kažkas,apkramtytos sugenda,geriau vėlyvų braškių pasodinsiu,mačiau kažkurios iki spalio vidurio noksta,vardas naujas,neprisimenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 02 25, 20:47)
Para, ar tas desertinis sūris vertas grieko? Man ten lyg ir paskaninimų trūktų ax.gif Prižadėjau miestely Kaziuko mugei sūrių padaryt, galvoju, jei skanus, tai kažkiek tokio padaryčiau, gal dar kokių razinų įdėčiau.

Tavo visi sūriai verti grieko, kaip ir pati. biggrin.gif Taigi daryk kokių saldesnių ir save nešk parodymui. 4u.gif

Pas mane vejoje kurmiai gal 100 kurmiarausių pritvatijo. Užmušiu. Tik nežinau ką pirma : MB, kad kurmių iš rudens neišgaudė ar kurmius pagavus. kaži, kas lengviau įvykdyti >>> ax.gif
Atsakyti