Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2020 06 13, 06:59)
Sūnus išvažiuoja su dviračiais su draugais po Aukštaitiją,maldauju nors vilnones kojines pasiimti. mirksiukas.gif

Tu čia rimtai ? Įtariu, tau jau alsheimeris. na, ne darželinukas jis, tikrai jau paaugo. biggrin.gif Ir apsirengti pats moka.
Mano bernas irgi visai nakčiai išvažiuoja žuvauti. Nė minties nurodinėti, ką rengtis ir ką valgyti. Didelis, jo bėdos.

Ravėjau visą dieną rožes, rišau. Visos rankos vienos žaizdos.
O dar vakarui pasilikau žuvis išdoroti. Parvežė tokių vidutinių karpiukų, kelis didelius karosus.
Ką iš jų skanaus galima pagaminti ? Alio, kulinarės ?

Viskas, kontrolinio šūvio betrūksta. Kažkaip reikia dar lovą pasiekti.
Atsakyti
Grįžau..............kur pusryčiai????? mirksiukas.gif
Ir ką mama teisybę sakė,šalta naktį buvo palapinėje?Na taip neklauso gyvenimiškos patirties?Įkišau kelis čeburiekiukus,draugai gyrė,sakau galėjau įdėti visą dėžę,ne nereikia.Kur naminis maistas? ax.gif
Atsakyti
IK ne tavo laukai sudėti į fb?Nuo čičinsko kalno pasukti.Facelijos irgi su aguonomis žydi?Man atrodo ne tavo laukai,jaučiu vešiu mamą.pafotografuoti,vaizdas nerealus. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jaučiu kur. Ne mano laukai.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vakar jau prisivalgėme savų trešnių.Na ankstyva viena mūsų trešnė,dar paukščiai nelabai atsitokėję lesti. biggrin.gif biggrin.gif
Va sausmedžio nesuprantu skonio,gal po trešnių?Rūgštu,kaip ir šilkmedžio,nematau stebuklo. ax.gif
Atsakyti
Gal kuri auginate oleandrą? 4u.gif
Visai nesinori į darbą, važiuosiu vėliau, nuo dešimt, tai yra dar daug laiko.
Kaip norėčiau trešnę pasisodint, ale kur? Pasvajojau ir tiek bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2020 06 15, 08:34)
Gal kuri auginate oleandrą?  4u.gif

Šiemet du įsigyjau Lidle.Vieną pasodinau į lauką,kitą balkone vazone.Matysime.Pirmas atlaikė ir šaltas naktis lauke. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 06 11, 18:41)
Nors zuikiakrūmis nei vienas pavasrį neprigijo. ax.gif
Kitos savaitės antros savitės pradėsime laukti. mirksiukas.gif
Mama norėjo neiti toli,bet liepiau pratintis. rolleyes.gif

aš irgi kelis kartus buvau ji išsikasus ir nusipirkus ir niekaip neprigijo verysad.gif

QUOTE(žollia @ 2020 06 11, 18:56)
Aš tai labai noriai reiškiu savo nuomonę, tik kad į ją dėmesio nekreipia  tongue.gif Bandau mokytis patylėti, kartais pavyksta, o kartais ne  biggrin.gif
va va, man irgi norisi žinot. Bet kuo labiau noriu žinot, tuo labiau man nieko dukros nesako  biggrin.gif paauglę tai nori nenori reik  auklėt ir patarinėt,  o ji labiausiai  stengiasi pabėgt nuo tų patarimų, tipo ji geriau žino  ax.gif
Kažkaip pirmus grybus visad sieju su šienapjūte, Tai kaip ir laikas jau būtų  ax.gif

nu gryn kaip aš rašyčiau biggrin.gif

QUOTE(IngridaB @ 2020 06 13, 06:59)
Nors oras atrodo pagedo,vėjas papučia per langą.Sūnus išvažiuoja su dviračiais su draugais po

QUOTE(IngridaB @ 2020 06 14, 12:06)
Grįžau..............kur pusryčiai????? mirksiukas.gif
Ir ką mama teisybę sakė,šalta naktį buvo palapinėje?Na taip neklauso gyvenimiškos patirties?Įkišau kelis čeburiekiukus,draugai gyrė,sakau galėjau įdėti visą dėžę,ne nereikia.Kur naminis maistas? ax.gif

nežinau Ingrida tokia vaikų nepriežūra, aš tai tavo vietoje bučiau tyliai ramiai išsiklausinejus kur nakvos ir ten jau laukus su karšta vakarienė, karšta "grielka" ir storu pledu soske.gif birthday.gif nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 birželio 2020 - 11:27
Tai Lyžuka,sakiau jei reiks,galiu privežti šiltą vakarienę. biggrin.gif biggrin.gif
Ravėti ,ravėti ir dar kartą ravėti............ bigsmile.gif bigsmile.gif Kada ta žolė baigs augti?Bet nors laistyti bent nereikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
oi, jūs šaunuolės, prijuokinot su ta vakariene ir šilta grielka biggrin.gif A.d.manieji savarankiški nuo mažens, net tokių minčių nebūtų.
Vakar katę nubaudžiau, išėjom į kiemelį, tai panelė pasislėpė taip, kad pamaniau, kad pabėgo, atrakinau vartus, toji šast pro juos į gatvelę, nu bliamb... gerai, kad mašina kokia nevažiavo... Šiandien išėjom mudvi, kol skalbinius nurinkau, sakau namo, panelė tvarkingai nuėjo pro vitriną. Reiškias ne tokia kvaila, kaip apsimeta.
Šiandien ne taip skauda kojas, gal jau apsiprato po mėnesio kankynės. Gryžus laikau šaltame vandenyje, tikrai padeda.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Savarankiški tie mano vaikai.Studentaudami viską išmoko.Bet kuri mama nenori pagalvę pakišti krentant? mirksiukas.gif
Vat aš tai buvau paleista į gyvenimą nieko nemokėdama. ax.gif
Kaip viskas puikiai auga.O agurkai man nesiseka.Kurie iš daigų,tai jau skinu po vieną agurkiuką,o pasėti ne visi sudygo. bigsmile.gif Su pomidorais viskas gerai,,lauke kad sutvirtėjo,žydi,bet agurkai,agurkai........... ax.gif Nedraugauja su manimi.
Savaitės pabaigoje pasipils žirniai,kaip beprotė kad prisiauginau,o mūsų žemdirbių turgelio neatidaro. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Keista, pas mus pilnu tempu turgus dirba ir babyt4s apie jį su krepseliais stovi. Vakar pirkėjas pavaišino braškėmis, sakė po 4,2 , bet jokio skonio, kaip vaškinės, tokių ir už dyka neimčiau, nors gal yra jose vitaminų.
Iš visų vuldalgių tik sibiriniai mėlynieji žydi, kur kiti? Bet, kai visi sužydės, bus geras vaizdas, čia kada nors.
Tyngiu eit į darbą, na, kaip visada, nepasižymiu darbštumu, mielai lovoje pasivoliočiau. Pasvajojau. Nežinau, taip kažko norisi, gal ledų? Rimi būna itališkų gelano arba eskimo, ėt... Pas mane darbe labai skani kava iš aparato, gal, kad šviežiai sumala kavos pupeles? Ir specialus vanduo pilamas, ne iš krano. Gerai energijos priduoda.
Atsakyti